Cilt Bakımı Ürünleri karma ve sivilceye meyilli cilt için nemlendirici krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kelebekto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
23
0
86
İstanbul
arkadaşlar aslında cildimin karma olup olmadıgı konusunda kararsızım. gün içinde herkes kadar burun ve alın bölgemde yağlanma oluyor. önemli nokta yediklerim içtiklerim yüzüme hemen sivilce olarak dönüyor. bana sivilceye karşı korumalı güzel aynı zamanda doğal bir yüz kremi önerebilir misiniz?

Sivilceye meyilli cilt zaten yağlıdır. Nemlendiriciye gerek yok bence ya. Benim cildim de karma ve sivilceli. Nemlendiriciler sivilcelerimi çoğalttı. Su bazlı olanı bile öyle yaptı. Ben de el kremi olarak kullanıyorum.

ama cildimi yüz yıkama jeliyle temizledikten sonra ya da makyaj altına bir nemlendirici sürmem gerekiyor bi kreme çok ihtiyacım var.

bepanten bende sivilcelenme yapmıştım ,
ben şimdi nivea oxygen karma ciltler için olan nemlendirici kullanıyorum memnunum , istersen sen de bi dene derim ..

arkadaşlar aslında cildimin karma olup olmadıgı konusunda kararsızım. gün içinde herkes kadar burun ve alın bölgemde yağlanma oluyor. önemli nokta yediklerim içtiklerim yüzüme hemen sivilce olarak dönüyor. bana sivilceye karşı korumalı güzel aynı zamanda doğal bir yüz kremi önerebilir misiniz?

Ciddi bir sivilcelenme sorunun yoksa Avene Cleanance Emulsion öneririm. Matlaştırma özelliği de var. Yağlı ve sivilceye müsait ciltlere öneriliyor. Bildiğimiz nemlendirici. Sivilce oluşturmadı ben de. Matlık konusunda da eh işte. The Body Shop'un Seaweed gündüz nemlendiricisi de hafif yapılı ve karma ciltlere özel. İkisini de kullandım. Tavsiye ederim.

canım baborun ürünlerini önerebilirim diadermde güzel cilt tipine göre eczaneden iste onlar verirle su oranı yüksek ürünler tercih etmen yeterli yağlı olanlar kaçın :20:

Back
X