Karmakarışığim,çok yalnizim

Ayrılmanız çok yerinde bir karar olmuş hic üzülüp geriye bakma çünkü evlensen de mutlu olmayacaktın aşk her şeyi kaldırmıyor biraz da mantık gerek. ama bir dahaki ilişkinde her şeyi eş adayınla hallet ne senin ailen ne de adayın ailesi karışmasın.takı eşya alışveriş vs. çok karışmış herkes.gerek yok.

Kabullenmem gerekiyor aslında . ben onu da kendim gibi zannediyorum.ama gervektwn sevseydi hayatina birini almak yerine durur dusuburdu.ya da biz coktan evlenmis olurduk
O sevse de siz mutlu olamazdiniz. Kimse uzaydan gelmiyor,ailelerin anlaşması da mühim. Onun ailesi huzur vermezdi ,Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Bir Dde bence erkekler mantıklı seviyor. Yani kadınlar gibi duygusallık yok.mantigina yattığı kadar seviyor,bu yüzden sizin anladiginiz anlamda sevgi zaten hiç olmaz bana göre. Onun ailesiyle anlaşmazlık oldu siz mantığına yatmadınız bitti. Başkası ailesine eyvallah dedi diyelim mantıklı sevgi başladı gibi düşünün. Bir erkek isi yolunda gitmediginde sevmez karşısındakini,eğer hastalıklı takıntılı biri değilse.

O istemedi .ben onunla halletmeye hazirdim.borcsuz dugun yapalım ev alalim dedi.anlatamadim ben de..

Hiç üzülme bile, şimdide o kızın başına çoraplar örmeye başlamışlardır bileee. O kızada yazık neye bulaştığının farkında değil, bu kişilerin karakterleri sabit! huylu huyundan vazgeçmez değil mi :) üzülme lütfen sen suçluysan bir senin kadar nişanlında suçlu, yada seni suça iten oydu anladın mı kimse durduk yerde sorun çıkarmaz görüldüğü gibi seni baya baya sınamışlar

Var midir benim yasadiklarimi yasayan.sonra onune bakip mutlu bir sekilde yoluna devam eden..musmutlu devam eden...başarısıni cok merak ediyorum..

Ah kaderdas arkadaşım. Yaşadığın aynı olayları bende yaşadım dua etki nişanlıyken kurtulmussun bu karın ağrısından. Bak ben evlendim herşeye göz yumdum ama sonuç berbat bi evlilik bitmek üzere. Sadece kendime kızıyorum. Hayatına başkasını al . Alışkanlık birde yaşayamadıkların kalmış içinde kalmasın. Dua et Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Allah yardimcin olsun canim ya . cok üzuldum..

bence her işte bir hayr vardır deyip üzülmeyi bırakın artık...sizin dediğiniz gibi kuvvetli bir sevgi olsaydı bu ayrılık olmazdı...

Ucuz kurtulmuşsun, böyle hayat geçmezdi. Bence kendini şanslı hisset, cidden öylesin çünkü. Önüne bak. :)

ayrilmissiniz ve o yoluna bir baskasi ile devam etmeye baslamis. artik bu noktadan itibaren konu kapanir. kendinizi birden obur kizin yerine koyun... yahut biri 'sevgilimin eski nisanlisi hala onu seviyor' diye bir konu acsa, ne yazardiniz?

lutfen onunuze bakin. daha uzun bir omur var.

Haklisin.yazmayacagim..konu kapanmıştır . uzuluyorum iste..

Canim hiç üzülme, böyle insanlarla mutlu olamazdin nisanlilikta bile ne kadar sorun yasamissiniz. Bende onbes gun once nisan attim konum var okuyabilirsin. Zor bi surec ama gececegine inaniyorum. Seninkiler sandigi istemisler bizimkiler unuttugum havlu kenarlarini en kisa zmanda yollayin diye mesaj atmislar. Onu ve ailesini takip etme , her yerden engelle haberlerini alma. Simdi bittigi icin hep guzel anilar aklina geliyodur ama hersey o kadar guzel olsa bu olanlar yasanmazdi.

Aynen canim.cok haklisin.yalniz olmadigimi bilmek beni mutlu ediyor.aramak istemiyorum.soyledigim gibi bu duygu vesvese gibi bir sey anlamsız . sebebini ben de bilmiyorum.her halde hayatinda bir baskasi oldugunu ogrenmem ve gecmisi ozlemem tetikledi bu durumu.bazen kinimi kusma istiyorum bazen de baska bir sey.gecmisi ozledim galiba.ama gececek .inaniyorum.gececek..Allah yardimcin olsun canim.yuregini hafifletsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…