Karmakarışığım.... Evlilik İçin Atılan Adım.....

GazelSm

Şükür Allahıma..
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
345
669
53
Merhaba Düşüncelerim Beni Cok kötü yerlere Sürüklüyor...
Cok kararsızım Evlilikten Korkuyorum Artık.
Hayatımda Birisi Var, Karakter Olarak İyi Suana Kadar Biryanlışını Görmedim Ailem Ve Cevrem Bizi Cok yakıştırıyor...
Ama Ben Bilmiyorum Bir Kız Olarak Kendimi Gelinlikle Hayal bile Edemiyorum.
Aile Kavramı Bana Cok uzak;Ailemle Olan Problemlerim İster İstemez Korkular Yaratıyor Bende Buradaki Bayanların Sıkıntılarını Okudukça Korkuyorum.
Bir Kızım Olmasını Hep İstedim... Ama Evlenmekten Hep Kaçtım.
Ben Almanyada Dogdum Büyüdüm Ailem Dogulu..
Evlilikte İlk Adımım Cok güzeldi Aileler Tanıştı..
Fakat Ayrımcılık Yaptı Ozamandan beri Hep Kaçtım
Annesi Benden Nefret Etti..
Şimdi o Evlenip Ayrılmış BirCocuk Annesi Birkadınla Evlendi. Cok üzüldüm Ama hiç Belli Etmedim Cok büyük Sorunlar Atlattım.
Okadar yaşantıdan Sonra Hayatıma O girdi.
Büyük Bir boşluktayken Kabul Ettim.
Cok iyi Biri....
Uzun Süredir Hayatımda kimse Olmayınca Cok yadırgıyorum Halende.
Böyle Elimi Tutsa Kaçıyorum Aşkım seni Cok seviyorum Dediginde Kitleniyorum Muhabbetlerimiz Bazen İyi Bazen ben Ortada Bisey yokken Soguyorum Herseyden.
Evlilik İçin Hazırım desem Saglıklıksız bi düşünce Olur biliyorum...
Üzülmeyecegim İyi bir Eş adayı bunu biliyorum. Kaybetmek istemiyorum.
Fakat Ben böyle İltifat Ediyor Güzel cümleler kuruyor
Cekiniyorum....
Bazen mesajlarına cevap vermiyorum Kimle Konusuyorsun sen diye Üsteledigide Oluyor...
Lütfen Bana Yardım Edin Konusalım Dertleselim..
Aklımda Kalbimde Kimse yok...
Sadece cok Korkuyorum Onu İncitmekten...
Yengeç Kadınıyım Azcok nasıl biriyim Tahmın edebilirsiniz...
Neleryapabilirim.... ?

sanki 10 bölümlük bi dizi..
ve siz 1. 5. ve 10. bölümleri anlatmışsınız..
yani olayı tam kavrayamadım.
ama netice olarak: şuanki sevgilinizin yerine koyun kendinizi ve eski sorunların acısını ondan çıkarmayın..

Son düzenleme:
bence sıkıntılarını onla paylaş ki onu sevmediğini ya da hayatında başka biri olduğunu falan düşünmesin.

Baskalarinin yasattigi kotu duygularin bedelini sizi seven birine odettirmeyin bence.
bence sıkıntılarını onla paylaş ki onu sevmediğini ya da hayatında başka biri olduğunu falan düşünmesin.
Ona Anlatıyorum Kırılıyor Ama belli etmiyor. Benden Halen Bi cevap bekliyor...
Haklısınız Ama Yasadıklarım İster İstemez Beni Korkutuyor...
Diyorumki Benim Ailem Mükemmel Olucak Sonra.... cıkılmaz Bi durum İçerisine Giriyorum

Bence evlilik için sakın acele etme şimdi ayrılmak kolay da evlendikten sonra biliyorsun işte ,
Aklında ki sorunları çözmek için kendine zaman ver ve bence sen bu cocuga aşıkta değilsin !
Aşık Olamadıgımdan Dolayı Böyle Problemler Yasıyorum Aşık Olmasını bile Bilmiyorum Ben....

Aşık Olamadıgımdan Dolayı Böyle Problemler Yasıyorum Aşık Olmasını bile Bilmiyorum Ben....

Bu kadar katı davranma kendine
Cunku herkesin böyle zamanları oluyor
sadece kendıne zaman ver ve aşık olmadıgna emın ıse karsındakı ksııye durust davran
En kotusu arada kalmak cnku

Aklınızdaki acabaları çözmeden kimseye yanaşmayın. Karşıdaki kişiye de yazık.
Belki işin içine girince farklı düşünürüm davranırım düşüncesiyle ilişkiye başlanmaz. Sizin gelgitleriniz diğer tarafı yorar, üzer, bıktırır.
Önce kendi farkındalığınızı kazanıp, içsel sorunlarınızı halletmeniz gerekiyor. Sonra bir ilişkiye başlamak mantıklı.
Normalde şu an havalarda uçuyor olmanız lazım ama öyle değilsiniz.

Bu kadar katı davranma kendine
Cunku herkesin böyle zamanları oluyor
sadece kendıne zaman ver ve aşık olmadıgna emın ıse karsındakı ksııye durust davran
En kotusu arada kalmak cnku
Kendime Zaman Veriyorum Düşüncelerden Cıkmayınca Buraya yazdım yazacagım Aklıma gelmezdi Ama Cıkmaza Bagladım.
Hep Dua Ediyorum Allhım Kalbime Göre ver Diye. Yarın Görüşecegiz Bakalım Hallerimde Bir degişiklik Olucakmı Belki Uzagız Haftada 1 kez görüsüyoruz diye böyleyim...

Mesajınız Cok Dogru
Aileme Sevinerek Anlatıyorum İnanırmısın Ceyizim Bile Hazır...
Ama Benim Üstüme Cokmu Düştügü için Kaçıyorum böyle Anlamıyorum Kendimi bile anlayamıyorumki

Mesajınız Cok Dogru
Aileme Sevinerek Anlatıyorum İnanırmısın Ceyizim Bile Hazır...
Ama Benim Üstüme Cokmu Düştügü için Kaçıyorum böyle Anlamıyorum Kendimi bile anlayamıyorumki

Sevgi enteresan bir olay.
Dört dörtlük adamlardan kaçar da gider saçma birine vurulursunuz.
Demem o ki eğer sevseydiniz üstünüze düşsün ya da düşmesin sevmeye devam ederdiniz.
Bu şekilde karmakarışık hissetmenizin sebebi o değil, sizsiniz.
Bir şeyler oturmamış kafanızda.

Şu anda bir karar vermek zorunda değisin,ilişkini de,hayatı da fazla sorgulama, akışına bırakmak lazım özellikle içindenden çıkamadığımız ,karar vermediğimiz zamanlarda,Zamana bırak su yolunu bulur,her şey olacağına varır.anını yaşa ve tadını çıkar,

Buradaki İnsanlar neyasarsa yasasın aynısını siz yaşamamaya calısıcaksınız örnek olsun size..
diyecegim şey ise seni cok iyi anlıyabiliyorum yabancılık cekiyorsun alışırsın zamanla yenisiniz daha zaten azgörüşüyorsunuz sebeblerinden biri bu olabilir herşeyin ilacı zaman
lütfen gecmisi bikenara atın ve beyefendiyle yeni bir sayfa acın....

bence sevmiyorsunuz,ben seviyor olsam hiç bişey korkutmaz beni,kötüyü düşünmem,düşünceleriniz kalbin değil mantığın düşünceleri gibi geldi bana.

Evet Zamanın tadını Cıkarmaya calısıyorum Evlilik için Hızlı bi karar vermek istemiyorum Evlilik Zor zanaat Yuva öyle 5 dakikada kurulmuyor bu mantıktayım yapbozda degil beggenmediginde bozasın ..

bence sevmiyorsunuz,ben seviyor olsam hiç bişey korkutmaz beni,kötüyü düşünmem,düşünceleriniz kalbin değil öantığın düşünceleri gibi geldi bana.
Sen bu adamı sevmiyorsun kızım bence zorlama.
Düşüncelerimdeki Tutarsızlık Beni engelliyor... Sevmeye elbette hiç birşey engel Degil....
Zamanın Oldugunu düşünüyorum Sevgilili Dönemi Gecirmeyecegim ben bu adamla.
Evlilik planı var..
Önceki Yorumumdaki gibi Evlilik zor zanat... Oyun degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…