Karmakarışığım.... Evlilik İçin Atılan Adım.....

Tabiki evlilik oyun değil, sevdiğinizi idda ediyorsanız o zaman ya korkularınızın üzerine gideceksiniz yada karşınızdaki insana daha fazla haksızlık etmeyip tutarsızlıklarınızı düzeltene kadar müsade isteyeceksiniz,eğer hala değişmiyorsa o zaman tek başına hayatınıza devam edeceksiniz.

Evet Haklısınız.... Tek başıma degilde... Bunu Onunla Konusup ortak Cözüm Bulmalıyım....
Anlayışla Beni Dinleyecegini biliyorum...

Yengem kadını olarak; anaç , evcimen bir yapıya sahibim. .
Bu insanla ömür geçer demiyorsan evlenme. .
Şimdi ayrılık daha kolay. .

Evet Haklısınız.... Tek başıma degilde... Bunu Onunla Konusup ortak Cözüm Bulmalıyım....
Anlayışla Beni Dinleyecegini biliyorum...
Aynen konuşmak en güzel çözümdür,umarım en kısa sürede birlikteliğiniz ve geleceğiniz için güzel bir sonuç alırsınız

Aynen konuşmak en güzel çözümdür,umarım en kısa sürede birlikteliğiniz ve geleceğiniz için güzel bir sonuç alırsınız
Amiiiinn Allahım Hepimizin Kalbine Göre versin.. Yıllar Sonra Hepimizin Gebelik bölümünde Görüşürüz İnsallah...

Bence ilk gordugunde kalbinde bir yerler titremiyorsa olmuyor,yani zamanla seversin sozlerine de hic inanmiyorum acikcasi..ask sonradan olusan bisey degildir,yerini zamanla sevgiye birakir o kadar...

Kusura bakmayın ama ben ne istediğinizi anlayamadım, adam çok iyi diyorsunuz ama sevemiyorsunuz doğru mu anladım, sevmek için uğraştınız mı peki, olmuyorsa pek zorlamayın o adama da yazık sonuçta.

Kusura bakmayın ama ben ne istediğinizi anlayamadım, adam çok iyi diyorsunuz ama sevemiyorsunuz doğru mu anladım, sevmek için uğraştınız mı peki, olmuyorsa pek zorlamayın o adama da yazık sonuçta.
Sevmeye Kendimi Onun Yoluna Almaya Calısıyorum cünkü Evlilik Yolunda Belkide Benim karamsarlıklarımı Onunla Cözebilirim...
Böyle Bir karar Aldım Belkide Bu karamsarlıgımın sebebi Görüsememek ....

Sevmeye Kendimi Onun Yoluna Almaya Calısıyorum cünkü Evlilik Yolunda Belkide Benim karamsarlıklarımı Onunla Cözebilirim...
Böyle Bir karar Aldım Belkide Bu karamsarlıgımın sebebi Görüsememek ....
Sevmiyorsanız adamı bırakın evlenseniz de mutlu olamazsınız, sevgi de gerekiyor.

Bence siz hala bosluktasini yani sevmiyosunuz. Sevmek istiyosunuz ama olmuyo. Bence cokta zorlamayin olmayinca olmuyo.

Rahat batiyor sana . seni aldatsa ondan iyisi olmazzz birak kiymetini bil sen de .madem istemiyorsun yol ver

İyi bir eş adayı nedir allah aşkına, evlilik programinda falanmisiniz? Belli adami sevmiyorsun neyi düşünüyorsun daha? Ailende belki problemler olmuş olabilir, ama seven insan sevdigine sığınmak istemez mi, onunla hayal kurmak bu hayallerin gerceklesmesini istemez mi? Sevmiyorsun zorlama istersen.

Yani canım evlilik kararını şu an veremezsin ki... Evlilik mantığıyla yaklaşmak yerine onunla flört etme şansını versen kendine? Onu gerçekten seviyor musun? Evlilik kararının cevabı bu soruda saklı... Seviyorsan aile de olmak istersin ondan çocuk doğurmak da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…