Karmakarışığım, Ne Yapacağımı bilmiyorum..

Ronaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
456
561
103
39
İyi günler diliyorum herkese...Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.

İyi günler diliyorum herkese...Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.
Nişanlını sevmiyorsun bence. Üzüldüm adına canım... Geçmişte üzülmüşsün ama etkileri devam ediyor.

Nedenini niçinini açıklamazsanız kimse yardımcı olamaz ki.

• Beğen
Reactions: 000
Ne yazalım şimdi size detay yok bişey yok?

• Beğen
Reactions: 000
Ne tür eksiklikler var?
Bence konuyu düzenleyin.
Konu çok havada kalmış.
:KK64:

Konuyu tam olarak açıklamamışsınız ama ben bunu kendimden pay biçecek olursam, eşime rast gelmeden önce benimle evlenmek isteyen insanlar oldu bazısıyla denedim ama hep bir eksiklik vardı ee adam iyi işinde gücünde ailesi iyi eksik olan ne diyordum kendime ama hep olmadi olduramadım, sonra eşimi gördüğüm an ben bu çocukla evlenirim dedim ve 8 ay içinde evlendik iyi ki de evlenmişim diyorum. O içinizde tanımlayamadığınız eksiklik hissi veren nişanlınız belki sizin için doğru kişi değildir 😌

Back
X