Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yazmışsınız..Huzurlu, güvenli, sakin bir ilişkiydi tercihim.Tabi başka beklentilere de girdim sanırım.Olmuşken en iyisi olmalı.Bi yaştan sonra seçicilik de artıyor.Bi yandan da bişeylere geç kalma telaşı vardı..İçim ona ısınmışsa, biseyler hissetmişsem, yanında rahat ve güvenliysem yetmez mi dedim.Genelde sevmiyorsun şeklinde yorum yapılmış ama seviyorum.Tutku, heyacan yok belki, eksik gelen de budur belki ama sevmiyorum, bisey hissetmiyorum diyemem..eksik olan ask'tir.. ama asktan dilin yandigi icin guvenli sularda yuzmek istiyorsun. bu adam sana huzur ve sakinlik vaadediyor onu unutma.. iki tip iliski vardir genelde. ya sakin sessiz, mutlu, huzurlu.. ya ask, tutku, gel-gitler, huzursuzluk.. sinir harbi verir insana.. hangisinde olsan digeri daha mi iyi diye insanin aklina gelir.
hic sevemiyorsan adama da yazik etme..
Anladım sanırım biraz.
Fiziksel olarak ilk etapta dikkatini çekti.Sonradan o görüşünün ardındaki hayal ettiğin kişi ile zaman geçirdiğin kişi arasında aslında pekte bir benzerlik olmadığını farkettin.
Sessiz sakin usûlen giden bir ilişkiniz oldu.
Beklediğin kişi ile karşındaki kişi aynı olmadığı için ilişkinin gidişatıda içine sinecek gibi olmadı. Evet sakin giden dışarıdan sağlıklı görünen az tartışmalı bir ilişkin var ama eksik malzemeli yemek gibi geliyor sana ve seni sürekli tereddüte düşürüyor.
Kendine biraz soru sorman lazım..
A kişisi (hayatındaki kişi) evlenmek konusunu ertelese nişanlılık süresini biraz uzatıp sevgililik tadında devam etseniz onunla mutlu olabileceğine inanır mısın?)
B kişisi (Nişanı attın hayatındaki insanla ve ayrıldınız) hayatına öyle bir insan giriyor ki tam istediğin gibi ama sadece 2 ay içinde evlenmek istiyor evlenir miydin?
Teşekkürler vakit ayırdığınız için..Aynen dediğiniz gibi eksik malzemeli yemek gibi sürekli tereddüte düşüyorum.Nişanlilik süremiz 7-8 ayı bulacak.Öncesinde de bi 7 ay birlikteydik zaten.Dahada uzarsa biseyler fakli olur mu bilemiyorum ama "B" seçeneğini tercih etmezdim eminim..Anladım sanırım biraz.
Fiziksel olarak ilk etapta dikkatini çekti.Sonradan o görüşünün ardındaki hayal ettiğin kişi ile zaman geçirdiğin kişi arasında aslında pekte bir benzerlik olmadığını farkettin.
Sessiz sakin usûlen giden bir ilişkiniz oldu.
Beklediğin kişi ile karşındaki kişi aynı olmadığı için ilişkinin gidişatıda içine sinecek gibi olmadı. Evet sakin giden dışarıdan sağlıklı görünen az tartışmalı bir ilişkin var ama eksik malzemeli yemek gibi geliyor sana ve seni sürekli tereddüte düşürüyor.
Kendine biraz soru sorman lazım..
A kişisi (hayatındaki kişi) evlenmek konusunu ertelese nişanlılık süresini biraz uzatıp sevgililik tadında devam etseniz onunla mutlu olabileceğine inanır mısın?)
B kişisi (Nişanı attın hayatındaki insanla ve ayrıldınız) hayatına öyle bir insan giriyor ki tam istediğin gibi ama sadece 2 ay içinde evlenmek istiyor evlenir miydin?
[/QUOTE
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için..Evet bi çekim oldu başlarda.
Başta fiziksel bi çekim oldu ilk gören ve hamlede bulunan benim ama ilişki başladıktan sonra sorgulamalar da başladı.İçimi dolup taşıran duygular hissetmiyorum.Huzurlu güvenli hissetmek yetmiyor sanırım.Evlilik için de aşk tutku başka şeylere evrilir denir ya hani.Güven saygı huzur bunlarla yola almak yeterli bunun cevabını arıyorumDış görünüşünde ,hal ve hareketlerimde seni iğreti edecek bir şey mi var,ya da maddi konuda düşüncelerin.
Siz nişanlınızı seviyorsunuz ama aşık değilsiniz. İstediğiniz heyecan uyandıracak bir ilişki. Evlendikten sonra aşk biraz ikinci plana geçmeye başlıyor yerini sevgiye bırakıyor. Çok seviyorsanız devam edin derim. Diğer yandan ayrıldığınızı düşünün ondan ayrıldığınızda çok etkilenmeyecekseniz hayatınıza katamamışsınız demektir ve evlilik sizi mutlu etmez.Teşekkürler vakit ayırdığınız için..Aynen dediğiniz gibi eksik malzemeli yemek gibi sürekli tereddüte düşüyorum.Nişanlilik süremiz 7-8 ayı bulacak.Öncesinde de bi 7 ay birlikteydik zaten.Dahada uzarsa biseyler fakli olur mu bilemiyorum ama "B" seçeneğini tercih etmezdim eminim..
Teşekkür ederim cevap için.Çok karaktersiz ve ikili oynayan insanlar girdi hayatıma.Cok yıprandım evlilik ve ilişkilerden uzun süre kaçtım.Yaş da ilerledi elbette..Nişanlım hayatımda tanıdığım ve taniyabilecegim en kaliteli insan.Sanki onu bırakırsam hayat beni affetmeyecekmis gibi geliyor.Bi kere tartışmamız olmuştu nişan öncesi ve kaybetme korkusu çok ağır basmıştı.Siz nişanlınızı seviyorsunuz ama aşık değilsiniz. İstediğiniz heyecan uyandıracak bir ilişki. Evlendikten sonra aşk biraz ikinci plana geçmeye başlıyor yerini sevgiye bırakıyor. Çok seviyorsanız devam edin derim. Diğer yandan ayrıldığınızı düşünün ondan ayrıldığınızda çok etkilenmeyecekseniz hayatınıza katamamışsınız demektir ve evlilik sizi mutlu etmez.
Muhtemelen sadece iyi ve güvenilir diye nişanlandınız.Ama sevgi ve muhabbet ilişkideki en önemli unsurlar hiç bu konuyu nişanlınızla konuştunuz mu ?İyi günler diliyorum herkese..İlk konum bu.Başlıktaki gibi karmakarışık hissediyorum ve nasıl yol alacağımı bilmiyorum.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.Çok kötü ilişkilerden ve bunaltıcı bir yalnızlıktan sonra çıktı karşıma nişanlım.Çok bekledim çok dua ettim.Sanırım beklentiye de girdim..Nişanlım iyi ve düzgün biri.Onu seviyorum da.Kızanlarınız olacak belki ama hep eksik biseyler var sanki.Ne yapacağımı bilmiyorum.Benim durumumda olanınız var mı? Kimseyle konuşamıyorum, buraya yazmak, içimi dökmek istedim.
Yani evli bir bayan olarak "eşim beni tamamladı" diye hiç düşünmedim. Ama hayatımın sonuna kadar bu adamın yanında uyanmak istiyorum dedim mesela. Bazi şeyler zamanla oluşuyor. Ben hiç o dizilerdeki ceya filmlerde empoze ettikleri "aşk" ı aramadım. Bana gerçekçi gelmiyor şu "ruh ikizim", "ilk bakışta aşk" halleri. Bazi şeyleri zaman ve emek vererek kuruyorsunuz. Ben eşimi evlenirken çok seviyordum. Bugün ama daha çok seviyorum. Cünkü beraber yaşadıklarımız var (çocuklarımin babası da şimdi).yani demek istediğim: Evlilikten beklentileriniz nedir. Veya ilişkiden beklentileriniz nedir? Bunları sorgulayın.
Sevgi ve muhabbet var saatlerce vakit gecirebiliyoruz konuşabiliyoruz..Daha dün görüştük bugün özledim mesela.Evlilik için yeterli mi ilerde şuan için eksik noksan gördüğüm durumlar gözüme batar mı ondan korkuyorum ben..Muhtemelen sadece iyi ve güvenilir diye nişanlandınız.Ama sevgi ve muhabbet ilişkideki en önemli unsurlar hiç bu konuyu nişanlınızla konuştunuz mu ?
(Kendimce) eksik diye nitelendirdiğim durumları paylaşmak istedim.2 günde eksiklik falan kalmadı demiyorumki zaten ama bunlar yüzünden kaybetmek de istemem...Konuyu açarken de sevdiğimi söyledim kapatırken de..Zıt bakış neresinde bunun.Bu değisken ruh hali de iyi değil. İki gün içinde tam zıt bir bakış açısı. Böyle bir insan ilişkilerde yıpratır insanı.