• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışığım, Yardım Edin...

Zaten bu 2. olay oluyor böyle sonuçta her nolursa olsun ben onun için başka bi şehire gitmeyi göze aldım , kız başıma.
Hem de o telefonlarımı bile açmazken .
Binemedim arabaya telefonlarımı açmadı , beni karşılamazsa naparım diye korktum gidemedim.
Barışsak bile bu hareketini ne unuturum ne de affederim.
Zaten sen göze alma böyle şeyleri bizim hatamız bu oluyor gözü kara seviyoruz.bir daha bırak istiyorsa o gelsin hem de seni yatıyorsa bırakmış. Ne olursa olsun yapmamalıydı:KK20:

Zaten sen göze alma böyle şeyleri bizim hatamız bu oluyor gözü kara seviyoruz.bir daha bırak istiyorsa o gelsin hem de seni yatıyorsa bırakmış. Ne olursa olsun yapmamalıydı:KK20:

Evet .
Ne olursa olsun bunu yapmamalyıdı . Ben ona inanmıştım.
Mesaj attım 1 saat de görüşsek razıyım en azından derdini yüzüme anlat dedim.
Bi insan böyle bişiye nası cevap vermez.

Ablasına nasıl bir mesaj atsam acaba . Çok da çekiniyorum . Yani böyle bi durumda ne denir ki....
Face imde aç kapa aç kapa yalama oldu zaten ha face imi kapamamı da beyfendi hazretleri istemişti.
Açıcam ben de madem , o inatsa ..

Annemle yengem tatil planı yapmışlardı gidicektik. Ben onlara planlarını ertelettim bu randevu için. Hala çok zoruma gidiyor.

Şifresini değiştirmesi garip bence. Sanki bir şeyler karıştırıyor gibi direk facebook ve oyun şifresini değiştirmesi de çabası.
Sevgilimle 3 senedir çok kavga ettiğimiz oldu bir kere bile gidipte şifrelerimizi değiştirmedik.
Çoluk çocuk işi bunlar..

Şifresini değiştirmesi garip bence. Sanki bir şeyler karıştırıyor gibi direk facebook ve oyun şifresini değiştirmesi de çabası.
Sevgilimle 3 senedir çok kavga ettiğimiz oldu bir kere bile gidipte şifrelerimizi değiştirmedik.
Çoluk çocuk işi bunlar..

Bence de oyunu anlarım dün girip girip düşürdüm oyununu o oynarken bilerek .
Yapma demişti devam etmiştim .
Hadi onu değişti face i bende anlayamıyorum.
Oyuna bozulmuyorum da , face e bozuluyorum.

Bence de oyunu anlarım dün girip girip düşürdüm oyununu o oynarken bilerek .
Yapma demişti devam etmiştim .
Hadi onu değişti face i bende anlayamıyorum.
Oyuna bozulmuyorum da , face e bozuluyorum.
Mesajlarına falanda mı cevap vermiyor?
Çok garip ablası hakkında kötü bir lafta etmemişsin. Bence bunun arkasında başka şeyler var. Hiçkimse sevdiği insana durduk yere böyle davranmaz. Daha önceden de böyle olacağını hissediyor muydun? Yoksa sana karşı çok iyi miydi?

Mesajlarına falanda mı cevap vermiyor?
Çok garip ablası hakkında kötü bir lafta etmemişsin. Bence bunun arkasında başka şeyler var. Hiçkimse sevdiği insana durduk yere böyle davranmaz. Daha önceden de böyle olacağını hissediyor muydun? Yoksa sana karşı çok iyi miydi?

Aramız çok iyiydi , evet kötü bir şey de demedim.
Mesajlarıma dahi cevap vermedi.

Evet .
Ne olursa olsun bunu yapmamalyıdı . Ben ona inanmıştım.
Mesaj attım 1 saat de görüşsek razıyım en azından derdini yüzüme anlat dedim.
Bi insan böyle bişiye nası cevap vermez.
Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetmiş, heleki şifre değiştirmesi ayrı bir konu.

Sessiz kalamadım işte .
Aradım aradım o kadar. Meşgule bile atma zahmetine girmedi .
Bir an nasıl korktum başına mı bişi geldi diye ..

Şifresini değişmesine ben de çok bozuldum açıkçası
Yani bu gerekli miydi şimdi.
Bana neden kızdığını söyle bari.
Mualakta kaldım mı deli oluyorum ya

Sende benim gibisin. Beni belirsizlikler çıldırtır. Bence üstüne gitme bırak kafasını toplasın önce. Ablamın içinde bulunduğu durum çok ciddi, mesleğinden men edilebilir ama bu kız hala neler düşünüyor deyip sana kızmış olabilir. Kötü günümde anlayışlı olmayanla işim olmaz demiş olabilir. Sen öyle davrandın demiyorum sakın yanlış anlama o anki psikolojiyle böyle düşünmüş olabilir.Aklınca senin aklını balına getirtmeye çalışıyor gibi. Iki tarafta yanlış anlamış birbirini. Bi süre arama bencede.

Sende benim gibisin. Beni belirsizlikler çıldırtır. Bence üstüne gitme bırak kafasını toplasın önce. Ablamın içinde bulunduğu durum çok ciddi, mesleğinden men edilebilir ama bu kız hala neler düşünüyor deyip sana kızmış olabilir. Kötü günümde anlayışlı olmayanla işim olmaz demiş olabilir. Sen öyle davrandın demiyorum sakın yanlış anlama o anki psikolojiyle böyle düşünmüş olabilir.Aklınca senin aklını balına getirtmeye çalışıyor gibi face şifresi falan. Iki tarafta yanlış anlamış birbirini. Bi süre arama bencede.

Kendini bulunmaz Hint kumaşı zannetmiş, heleki şifre değiştirmesi ayrı bir konu.
Normal zaman da gözümün içine bakan kişi başka biriydi sanki , anlayamadım .
Oyun şifresi değişmesini anlıyorum. Face i anlamıyorum ...

bana işin içinde iş varmış gibi geldi.
niye yangından mal kaçırır gibi şifrelerini değiştirmiş ki hemen.

Sende benim gibisin. Beni belirsizlikler çıldırtır. Bence üstüne gitme bırak kafasını toplasın önce. Ablamın içinde bulunduğu durum çok ciddi, mesleğinden men edilebilir ama bu kız hala neler düşünüyor deyip sana kızmış olabilir. Kötü günümde anlayışlı olmayanla işim olmaz demiş olabilir. Sen öyle davrandın demiyorum sakın yanlış anlama o anki psikolojiyle böyle düşünmüş olabilir.Aklınca senin aklını balına getirtmeye çalışıyor gibi. Iki tarafta yanlış anlamış birbirini. Bi süre arama bencede.

Bence de böyle düşündü. Bu da beni tanımadığını gösteriyo zaten .
Ben aksine ablan bu işe yıllarını verdi olmaz öyle şey düzelir dedim .
Bana dediği düzelcek zaten düzelmicek demiyorum , o kadar iş çıktı bilmem ne dedi.
Ben de başa gelen çekilir düzelir demiştim.

bana işin içinde iş varmış gibi geldi.
niye yangından mal kaçırır gibi şifrelerini değiştirmiş ki hemen.
Bilemiyorum. Ama ayrılma nietinde de değil anladığım kadarıyla daha önce o duruma gelirsek siler engellerim demişti. Artı skype ında da hala isimlerimiz yazıyor.

Bilemiyorum. Ama ayrılma nietinde de değil anladığım kadarıyla daha önce o duruma gelirsek siler engellerim demişti. Artı skype ında da hala isimlerimiz yazıyor.
İçimde şöyle bir his var sen takatler o olayın bu kadar büyüdüğünün farkında değil ve seni normal normal arayacak. Bekle bakalım.

İçimde şöyle bir his var sen takatler o olayın bu kadar büyüdüğünün farkında değil ve seni normal normal arayacak. Bekle bakalım.
Umarım arar da içimde kalanların hepsini söyliyebilirim . Öfkesi geçince artık ne olacaksa.

Hayır o geldiği zaman da ben kavga edicem sinirlenicem biliyorum .
İçine ediyoruz güzelim ilişkinin . Ona üzülüyorum

Hala içimde duramıyorum arasam açar mı diyorum. Bi an önce konuşalım barışalım istiyorum .
Allah ım neden böyleyim.

Gorusmekmi istemiyor acaba , yani yaptigi cok anlamsiz nerden tutsan elinde kaliyor..
En azindan telefona cikmali bir cwvap vermeli.

Back
X