karmakarışığım

dilda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
102
0
96
Ankara
arkadaşlar 3 aşılama geçirdim. Sonuçlar negatif oldu. İki hafta dr.um farlutal verdi adet olmam için. Farlutal bittikten üç gün sonra çok az akıntı şeklinde kan geldi. Üç gün sürdü. Ama adet kadar çok değildi. Lekelenme gibiydi. Adet olmayı bekliyordum ki aşılama için iğnelere başlayalım. Dr. um ilaç bittikten sonra biraz bekliyelim adete dönüştürebilir dedi. Bugün yani ilaç bittikten 9 gün sonra muayenehanesine çağırdı. Ultrasona aldı. 2 folikül gelişmiş hemen iğnelere başlayalım dedi. Geç kalmadık mı dedim. Sorun yok dedi.Kafamda ik soru işareti uyandı. Birincisi tam adet olamadım. Bu yeterli olurmu? ikinciside geçen aylarda adetimin üçüncü günü iğneye başlıyorduk. Ama şimdi eğer o adetse adetimin 7. günü. Ve son aşılamam. Karmakarışığım.

canım aşılama yaptırmadığım için sana yardımcı olamıcam ama senin dua ediyorum.Allah yar ve yardımcın olsun.

canım eğer ki foliküller geliştiyse iğneler folikülleri büyütmek amacıyla da kullanılabilir sen içini ferah tut son aşılaman olabilir ama tutacaksa zaten tutacak ve tutmayacaksada zaten tutmayacak ilk 3 aşılamanda olduğu gibi... önemli olan bence strese girmemen malum stres en iyi korunma yöntemidir. inşallah bu sefer pozitif sonuçla dönersin canım...

arkadaşlar 3 aşılama geçirdim. Sonuçlar negatif oldu. İki hafta dr.um farlutal verdi adet olmam için. Farlutal bittikten üç gün sonra çok az akıntı şeklinde kan geldi. Üç gün sürdü. Ama adet kadar çok değildi. Lekelenme gibiydi. Adet olmayı bekliyordum ki aşılama için iğnelere başlayalım. Dr. um ilaç bittikten sonra biraz bekliyelim adete dönüştürebilir dedi. Bugün yani ilaç bittikten 9 gün sonra muayenehanesine çağırdı. Ultrasona aldı. 2 folikül gelişmiş hemen iğnelere başlayalım dedi. Geç kalmadık mı dedim. Sorun yok dedi.Kafamda ik soru işareti uyandı. Birincisi tam adet olamadım. Bu yeterli olurmu? ikinciside geçen aylarda adetimin üçüncü günü iğneye başlıyorduk. Ama şimdi eğer o adetse adetimin 7. günü. Ve son aşılamam. Karmakarışığım.
yumurtaların bu ay gecenkinden daha yavaş gelişmiş sonuçta foliküllerin 17 mm ye kadar ulaştıgında aşılama yapılacak eğer bu ilaçla ulaşırsa ki bence ulaşır aşılama yapılır ve şansında diğerleriyle aynı olur.adet kanamasına gelince sonuçta az ya da cok olmuşsun ve yumurtlamanda gercekleşmiş.yani beyin adet olduğunu kabul etmiş ve yumurtlamıssın bunu bence bu kadar takma.

Back
X