- 20 Haziran 2019
- 373
- 109
- 103
- 36
- Konu Sahibi Araftaki35
-
Hiç iletişim kurmadan bekler mi bilmiyorum ama zaten ilişki derken cinsellikten bahsetmemistim öyle birsey zaten mümkün değil dava bitmeden.ama haklısınız kafamı dinlemeden biriyle tanışmamalıydım.nasil oldu bende anlamadım.sanirim son 3 4 yıldır eşimden kopmamdan düştüğüm boşluk yüzünden oldu.Dava bitsin bir kafanızı dinleyin. Eğer karşı taraf seviyorsa bekler...
Evet bende zaten kendimi bu yüzden suçluyorum ve içim rahat değil.Resmi olarak eşiniz hala, dava bitmeden bir başkası olması doğru değil.
Peki boşanmak istemezse dava red edilirse 3 sene sonra tekrar dava açma hakkım varmış bu doğru mu bilginiz var mı?Davanız bitsin ondan sonra dinleyin kalbinizi, aklınızı.
Sevmek sevilmek herkesin hakkı. 5-6 sene süren bir dava değil sonuçta. Siz de karşı taraf da bekleyebilirsiniz.
Eşinize söyleyin hayatıızda başka biri olduğunu artık umudunu kessin. Düzelmeye falan çalışmasınMerhabalar eski konumdan bilenler vardır 1 sene önce eşimin alkolik olması sebebiyle baba evine dönmüştüm.
Açılan davada eşimin boşanmak istememesi sebebi ile dava tarihi ertelenmisti bu süreçte (son 3 aydır) eşim tamamen alkolü bırakmasana büyük aşama kaydetmiş gun icinde defalarca arayıp ilgilenmiş ve düzelme göstermişti.bense artık ondan umudu kesmiş hatta 2 ay önce biri ile tanıştım.ilk başta gelgitlerle 3 4 kez konuşmak istemediğimi söyleyip sonra bana iyi geldiğini hissedip tekrar görüşmeye devam ettim.bosanmadigim için hala kendimi suçlu hissediyorum sanki aldatıyor gibi.bi tarafım çok yanlış olduğunu söylerken bir diğer tarafım yıllardır hissetmediğim o duygulara yenik düşüyor..
Eşime karşı güzel olan anılara duyduğum minnettar baska birşey hissetmiyorum ama dava bitmeden ve daha hazır olmadan kafamı toplamadan yeni bir ilişki doğru mu bilemiyorum.belki de dava yıllar sürecek.sizce nasıl bir yol izlemeliyim degerli düşüncelerinizi bekliyorum ?
hazır olmadan kafamı toplamadan yeni bir ilişki doğru mu
Düzelmeden kastım günde 70 lik rakı ve 10 bira içerken şimdi sadece 10 bira yada 70 lik içiyor ailesi ile çok sorunlar yaşamama rağmen hala bana onları savunuyor görüşmeye zorluyor..Eşinize söyleyin hayatıızda başka biri olduğunu artık umudunu kessin. Düzelmeye falan çalışmasın
Beni anladiginiz için teşekkür ederim.Tabii ki de doğru değil.
Boşanma aşamasındasınız ama birlikte yaşamıyorsunuz neticede bağlarınız kopmuş ve eski eş boşansa boşanacaksınız zaten uzatan kendisi o yüzden herhangi bir aldatma olayı söz konusu değil bence fakat madem bu kadar gel-git yaşıyorsunuz neden hemen bir ilişkiye başlama kararı verdiniz ki? Bir durun bakalım, bence hele bir boşanın. önce kurtulmak istediğinizden kurtulun ondan sonra yeni bir sayfa açarsınız.
Adı düzeltmek yada göstermelik herne ise sonuç itibari ile bir çaba içerisinde. Kesin bir dille hayatınızda başka biri olduğunu söylerseniz oda bu çabadan vazgeçer, sizden ümidini keser ama dediğiniz gibi görüşmeme kararı aldıysanız zaten söylemenize gerek yok.Düzelmeden kastım günde 70 lik rakı ve 10 bira içerken şimdi sadece 10 bira yada 70 lik içiyor ailesi ile çok sorunlar yaşamama rağmen hala bana onları savunuyor görüşmeye zorluyor..
Yani buna düzelmek demeyelim de göstermelik diyelim.
Tanışma konusunda ise şuan zaten görüşmeme kararı almışken eşime söyleyip davayı uzatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?