- Konu Sahibi no.comment
-
İşin hukuksal boyutunu çok bilmiyorum ama velayetleri sizdeyse yeni bir evlilik yaptınız diye nasıl çocuğunuzu alabilir sizden yahu? Nasıl mümkün olabilir böyle birşey kaçıracakmıymış? Bence siz bunlardan daha önce evleneceğiniz insanın çocuklarla iletişimine dikkat edin.
evet tehtidte ediyor ama nişanlımı bu konulardan uzak tutmaya çalışıyorum.pek bahsetmiyorum.çocuklarla iletişimi kendi babalarının gösterdiği sevgiden ilgiden fazlasını gösteriyor ve çocuk konusunda çok hassas.belki bu yüzdende sevdim onu çok başka bir insan.eski eşimlede çocuklar için mecburen konuşuyoruz.nişanlımdan haberi yok henüz olsa zaten kıyemeti koparır o hala beni sahiplenmeye çalışıor ayrılınca kıymetli oldum.arada kaldım anlıycanız.tek isteğim kendi sorunlarımızı onlara yansıtmadan büyütebilmek
eğer birini istiyorsa küçüğüde alması gerektiğini söyleyin. ya ikisi ya hiç biri. zaten almıycaktır merak etmeyin. ikisininde yükünü kaldıramaz sadece sizi biraz huzursuz etmek istiyor ya da evlenmeyin diye yapıyor olabilir.
bende oğlum 2 yaşındaydı ayrıldığımda şimdi 7. ve evlendim 4 aylık oğlum var. oğlum beni eşimi kardeşini çok seviyor. öz babasıyla 15 günde bir dakika konuşmasına rağmen onuda çok seviyor sonuçta kan. yani biz o kadar emek vermişiz ya da veriyoruz bu çocuk için o kadar kıymeti yok. baba olması yeterli. bütün nazı bize yapar babaya gittiğinde ona hiçbirşey aldıramaz söylemez çünkü.bazen soruyorum oğlum babandamı kalmak istersin bende mi diye sen bilirsin diyor yani ben seni istiyorum diyemiyor. ne kadar emek verirsen ver karşı taraf daha kıymetli. zaten ayrılan eşlerde çocuk kimde kalıyorsa karşı tarafa daha çok bağlanırmış bizim de öyle. ama allah eşimden razı olsun çok emek veriyor oğluma.
ha istese şimdi verirmiyim yine vermem oraya gittiğinden çoraplarını bile değiştirmiyorlar bir hafta kalıyor banyo yok. kilodunu bir görün hele ama çocuk bunları bilmiyor ki.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?