karmakarışığım

Herşeyin farkında olmanız güzel fakat harekete geçmeyi geciktirmemeniz lazım.
Zira bu duvarı yıkmanız kolay olmaz.

Kendiniz için birşeyler yapmıyorsanız, harcayamıyorsanız neden çalışıyorsunuz ya da nereye gidiyor paranız ?

Değer mi ? Bu mutsuzluğunuza son vermek sizin elinizde.
Muhakkak bir uzman desteği alarak başlayın isteklerinize.
Madem eşinizde destekliyor, size faydası çok olacaktır.

su araba kullanma isini cozun.
Arabaniz cok kiymetli super bir model falansa 10.000 liralik ufak bir sey alin. Ogrenene kadar herkes kaza yapar. Esiniz de yapmistir.

Bunun yasliligi var, hastaligi var.

Ornek: babam elinden ameliyat oldu yazin. Annem araba kullanmayi biliyor ama kendine guvenemedigi icin hic kullanmaz. 500 km yol gitmeleri gerekiyordu, o haliyle babam kullanmak zorunda kaldi.

Acil bir sey olur vb...

Esi olmayinca 1 yumurta kiramayip ac kalan erkek ne kadar acizse araba kullanamayan kadin da oyle aciz bence.

Hem araba buyuk ozgurluk. Outletlere vb gidersiniz. haftasonu esinize bugun sizi ben gezdiricem dersiniz, hayvanat bahcesine, bir su kenarina, bilmemneredeki guzel parka falan goturursunuz. Uzun yolda esiniz az yorulur. Oo saymakla bitmez faydasi.

bı ıkı gun once esımle bende aynı konu yuzunden tartıstık ben bebek ıstegım ıcın masrfların kısılması tarafıyım kı avukatlık yapıorum esım sıgorta sırketınde calısıor ve gecelerı cok sewdıgı kopamadıgı ıcın djlık yapıo arada sırada.elıme evet ıyı mıktarda para gecıo ve bazen ben onun aldıgın bı kac katı kaznmıs olabılıorum.odemeler vs derken elımızde kalnı degerlendırmek ıstegım halde onun teknolojı takıntısı benı cıldırtıyor.gecenlerdede aynı sey oldu delı gıbı bı ton ınsanla ugrasmıs halde ısten cıkmaya hazrlanırken esım telefon ettı ultrabook baktını soledı kı ewde 2 tane laptop war.delıye dondum ve telefonu kapttım.daha bı gece oncesınde bebek ıcın tutumlu olmamız gerektıgını vs solemıstım.umru dııldı snra bnm ıcın baktını fln ekledı ne alakaysa.sonra oturdum dusundum.benım youn calısıp para kazanıo olmam ona gore oturarak kazanıomusum da neyse grmıcem o kısma daha cok delırıorum.benım uzerıme daha cok sey yıkıo yanı dusunmesı gereken ben oluorum bunun sebebı benım bırlıkte yaparız dememın onun tarfından bende kazanıorum yapıcam olarak anlasılması benm kazanmam ona o parayı rahtlıkla harcama hıssı verdı. keske yapmam gerekenı en bastan yapıp odemelerı sorumlulugu altına verseydım.bastan almadıgı ıcın o yuku kabullenmek ıstemıor.ben bıraz kestgımde ona destek olmayı hemen sen hıc yardım etme ewlenmeden once bole dııldın dıe baslıo.artık benle musterek hayat yasamaktan cok benım ıkımıze musterek hayat saglamamı beklıo.kafayı yemek uzereyım ve durumu ona bır turlu ızah edemıorum.erkekler nasıl sorumsuz dawranabılıorlar.

bı ıkı gun once esımle bende aynı konu yuzunden tartıstık ben bebek ıstegım ıcın masrfların kısılması tarafıyım kı avukatlık yapıorum esım sıgorta sırketınde calısıor ve gecelerı cok sewdıgı kopamadıgı ıcın djlık yapıo arada sırada.elıme evet ıyı mıktarda para gecıo ve bazen ben onun aldıgın bı kac katı kaznmıs olabılıorum.odemeler vs derken elımızde kalnı degerlendırmek ıstegım halde onun teknolojı takıntısı benı cıldırtıyor.gecenlerdede aynı sey oldu delı gıbı bı ton ınsanla ugrasmıs halde ısten cıkmaya hazrlanırken esım telefon ettı ultrabook baktını soledı kı ewde 2 tane laptop war.delıye dondum ve telefonu kapttım.daha bı gece oncesınde bebek ıcın tutumlu olmamız gerektıgını vs solemıstım.umru dııldı snra bnm ıcın baktını fln ekledı ne alakaysa.sonra oturdum dusundum.benım youn calısıp para kazanıo olmam ona gore oturarak kazanıomusum da neyse grmıcem o kısma daha cok delırıorum.benım uzerıme daha cok sey yıkıo yanı dusunmesı gereken ben oluorum bunun sebebı benım bırlıkte yaparız dememın onun tarfından bende kazanıorum yapıcam olarak anlasılması benm kazanmam ona o parayı rahtlıkla harcama hıssı verdı. keske yapmam gerekenı en bastan yapıp odemelerı sorumlulugu altına verseydım.bastan almadıgı ıcın o yuku kabullenmek ıstemıor.ben bıraz kestgımde ona destek olmayı hemen sen hıc yardım etme ewlenmeden once bole dııldın dıe baslıo.artık benle musterek hayat yasamaktan cok benım ıkımıze musterek hayat saglamamı beklıo.kafayı yemek uzereyım ve durumu ona bır turlu ızah edemıorum.erkekler nasıl sorumsuz dawranabılıorlar.
bigün gelir herşey üstüste binince,birçaresi olmayınca anlar merak etme o kazanılan paralar nereye gıttı dıye dövünmeye başlar,bebek zmaanı gelıncede bunu nıye aldınkı ,ne gerek vardı derler(bebğe aldıklarımız)(ama kendılerı telefon pc büsürü büsürü şeye borç yaparlar)

Hayatımda 'keşke yapsaydım' yerine 'keşke yapmasaydım'ı kullanmayı tercih ederim.
Sadece bir yaşam hakkım varsa ve ben isteklerimi endişeler yüzünden erteliyorsam, bu yaşamak değil nefes almak olur.
Bu yüzden yaşayacağınız her şeyin sorumluluğunu alın, etliye sütlüye karışmadan robot gibi yaşamaktansa hatalar yapın korkmadan, endişe duymadan!
İnsan üzülmediği sürece mutluluğu anlamaz derler, bu yüzden bütün duyguların anlamını kazanması adına yarından itibaren dış dünyanızla barışın.

İnşallah dava dilekçelerinizi de bu imla ve yazı stiliyle vermiyorsunuzdur !!!

Şartlar yüzünden okuyamamış, bu yüzden de Türkçemizi kullanamayan insanları anlarım ancak eğitimliyim diyen insanların bu tarz yazmasını anlamam. Bu "de" "da" yı niçin birleşik yazdın türü bir eleştiri değil.

Tarafsız gözle bir bakın bakalım yazdıklarınıza, rahat rahat okuyup yazanın derdini anlayabilecek misiniz ? Ben şahsen okumadım bile.

Son düzenleme:
kendime zorla birşey yaptırmıyorum artık
ne istiyorsam o
yemekten sonra çıktım evime çayı demledim
5 dk sonra geldi
akşam kurtlar vadisini izliyordu normalde izlemesemde yanında otururdum
dün akşam başka birşey izlemeyeceksen ben gidip yatıyorum dedim
kızımıda aldım gittim yattım
artık insanlar ne düşünecek diye düşünmeyeceğim
kendimi düşüneceğim

bayram dan önce üstüme bi kaç parça şey almam lazım ne giyeceğim bilmiyorum bi kaç yere baktım beğenemedim dedim
sesini çıkarmadı
çıkarsa da falan yok ya neyse:)

Valla iyi yapıyorsun,ne diyeyim :)

Normal şartlarda,eşini kenara atma derdim ama...

O kadar çok SEN demişsin ki,önce biraz BEN demeyi oturtup,daha sonra BİZ demeye geçersin :)

Hatta bırak,eşin BİZ olmak için çabalasın.

Aynen devam.

İyi yapıyorsun

Bayrama da değişik birşey al

Giyim tarzının tamamen dışında olsun

Tek eşin değil herkes oo çok değişmişsin güzel olmuşsun desin , eşinde kıskandırık olsun :27:

Şık bir elbise olabilir mesela

tayt giymemi sevmiyor normalde
zara dan bi tayt bi ceket içine de bluz düşünüyorum
o koşsun peşimden bundan sonra

hak verilmez alınır diye bi laf var
çok yanlış gelirdi bana
ama ne yazık ki öyle
ağlamayan çocuğa meme yok
karşımdaki eşimde olsa beklememek gerekiyormuş

Evet
Tutumlu kadın olmak ta zor artık, sen tutumlu olunca başkası epey açılabiliyo
Madem öyle