• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışığım

umutsuzummmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
8
1
3
36
Merhaba kızlar,

7 yıldır süren bir ilişkim var.
Herşey gayet yolundaydı ve önümüzdeki ay söz yapmayı düşünüyorduk.
Dün benim haberim olmadığı bir face adresi olduğunu öğrendim.
Kontrol ettim aldatılma durumu yok ama büyük bir Yalan var!!
Ayrıca ben kullanmadığım için hiç ilgilenmemiştim ama instagramıda varmış.
O da masum bir şekilde ailesi vs var ama neden haberim yok?

Resti çektim böyle bir ilişki istemediğimi ve bitirdiğimi söyledim.
Haklısın özür dilerim falan dedi ama bitirmeye niyetli gördüm.
Hiçbir çaba görmedim açıkçası ve bu durum benim canımı sıktı.
Bitsin dedim ve öylece bitiverdi anlam veremedim henüz.
Şaşkınlık, kızgınlık ve hayal kırıklığı içerisindeyim.
Hİçbir şekilde ben aramayı düşünmüyorum ama canım acıyor.

Kalakaldım öylece çok mutsuzum...

hesaplarında bir aldatma yok ise ayrılmanız çok saçma olmuş, özür bile dilemiş, 7 yılı sadece bu olaya bağlayıp bitirdiyseniz sizi öz eleştiriye davet ediyorum..

sevgiler

Feysi instoşu falan vardır, yoktur, bunlar nispeten çözülebilir şeylerdi de, sen rest çekince hiçbir çaba göstermemiş olması asıl problem. Senin farkında olmadığın birtakım sorunlarınız veya karşıda bi soğuma "varmış" olması muhtemel, bu durumda. Bunları bi gözden geçirmende fayda var.

Merhaba kızlar,

7 yıldır süren bir ilişkim var.
Herşey gayet yolundaydı ve önümüzdeki ay söz yapmayı düşünüyorduk.
Dün benim haberim olmadığı bir face adresi olduğunu öğrendim.
Kontrol ettim aldatılma durumu yok ama büyük bir Yalan var!!
Ayrıca ben kullanmadığım için hiç ilgilenmemiştim ama instagramıda varmış.
O da masum bir şekilde ailesi vs var ama neden haberim yok?

Resti çektim böyle bir ilişki istemediğimi ve bitirdiğimi söyledim.
Haklısın özür dilerim falan dedi ama bitirmeye niyetli gördüm.
Hiçbir çaba görmedim açıkçası ve bu durum benim canımı sıktı.
Bitsin dedim ve öylece bitiverdi anlam veremedim henüz.
Şaşkınlık, kızgınlık ve hayal kırıklığı içerisindeyim.
Hİçbir şekilde ben aramayı düşünmüyorum ama canım acıyor.

Kalakaldım öylece çok mutsuzum...
Benim 8 yıllık bir ilişkm vardı onun sade e facebooku vardı instaframıfa varmıs kız bebi bile bile cocukla sevgili olup beni aldattı ve suan sözlüler anlayacağın adam göz göre göre qldattı erkeklere güven olmaz

Feysi instoşu falan vardır, yoktur, bunlar nispeten çözülebilir şeylerdi de, sen rest çekince hiçbir çaba göstermemiş olması asıl problem. Senin farkında olmadığın birtakım sorunlarınız veya karşıda bi soğuma "varmış" olması muhtemel, bu durumda. Bunları bi gözden geçirmende fayda var.

Bende bu yüzden çok alındım zaten. Ben gerekli açıklamayı yaptım diyerek çekti kendini bu normal bir durum değil.

hesaplarında bir aldatma yok ise ayrılmanız çok saçma olmuş, özür bile dilemiş, 7 yılı sadece bu olaya bağlayıp bitirdiyseniz sizi öz eleştiriye davet ediyorum..

sevgiler

Bana yalan söyledi ama arkamdan iş çevirdi abartmış mı oluyorum?
Ayrıca bu kadar çobuk ayrılığı kabullenmek normal mi?
Aslında blöf yaptım diyebilirim.

Bence face konusunda haklisin gizli hesap ne demek hemde 7 yil artik gizlinizin saklinizin olmamasi lazim o bence bittigini farkina varamadi yani geri doncegini dusunuyordur ama bana kalirsa kesinlikle sen hAklisin

O da sanki dünden raziymis be ya.

Demi öyle bir hali var sanki.

Benim 8 yıllık bir ilişkm vardı onun sade e facebooku vardı instaframıfa varmıs kız bebi bile bile cocukla sevgili olup beni aldattı ve suan sözlüler anlayacağın adam göz göre göre qldattı erkeklere güven olmaz

Çok kötü olmuş aklımdan geçti başka bir kız olma ihtimali ama hiç bir kanıt yok sadece kuruntu.

Bence face konusunda haklisin gizli hesap ne demek hemde 7 yil artik gizlinizin saklinizin olmamasi lazim o bence bittigini farkina varamadi yani geri doncegini dusunuyordur ama bana kalirsa kesinlikle sen hAklisin
Zaten birbiriminizin bildiği hesabımız var bu ayrıca bir hesap oluyor.
Kesinlikle ona katılıyorum benim vazgeçemeyeceğimi sandığından rahat davranıyor olabilir.

Bende bu yüzden çok alındım zaten. Ben gerekli açıklamayı yaptım diyerek çekti kendini bu normal bir durum değil.

7 yılı tümüyle değerlendirmek gerekir.. olay daha dün olmuş, geri adım atacaktır..

Zaten birbiriminizin bildiği hesabımız var bu ayrıca bir hesap oluyor.
Kesinlikle ona katılıyorum benim vazgeçemeyeceğimi sandığından rahat davranıyor olabilir.
Gizli acmasinin sebebi olarak ne soyledi ? Napiyormusta orda acmis bunun adam gibi bi aciklamasi olmadiktan sonra geri donme bence hem daha onceden bir sey yapti mi yapmadi mi bilemezsin bir insan neden gizli hesap acmaya ihtiyac duyarki?birde nasil ogrendin ?

7 yılı tümüyle değerlendirmek gerekir.. olay daha dün olmuş, geri adım atacaktır..

Dün oldu ama ben bugün konuştum aslında yüz yüze konuşmak istemiştim ama dayanamadım.
Mutluyduk aslında ara sıra kavgalarımız olsa da pek uzamazdı yani.

Gizli acmasinin sebebi olarak ne soyledi ? Napiyormusta orda acmis bunun adam gibi bi aciklamasi olmadiktan sonra geri donme bence hem daha onceden bir sey yapti mi yapmadi mi bilemezsin bir insan neden gizli hesap acmaya ihtiyac duyarki?birde nasil ogrendin ?

Birini takip ediyormuş ama bu biri kız değilmiş. Aklına takılan birşeyler vamış ki beni kastettiğini düşünüyorum açık açık söyleyemese de. Bunun gibi saçma şeyler.
Tesadüf çıkıverdi karşıma öğrenmek için pek çabalamadım.

Dün oldu ama ben bugün konuştum aslında yüz yüze konuşmak istemiştim ama dayanamadım.
Mutluyduk aslında ara sıra kavgalarımız olsa da pek uzamazdı yani.

Birini takip ediyormuş ama bu biri kız değilmiş. Aklına takılan birşeyler vamış ki beni kastettiğini düşünüyorum açık açık söyleyemese de. Bunun gibi saçma şeyler.
Tesadüf çıkıverdi karşıma öğrenmek için pek çabalamadım.
Birde takip ettigi kisiyide soylemiyor cok sacma canini sıkma hic kaybeden o olur ki geri doncektir

yok o tamamen zekice davranmış çünkü suçlu bir insan suçunu bastırmak için bin bir türlü taklalar atar ama suçsuz insan ben suçsuzum masumm sinyalini verir gibi hiç bir tepki vermiyorsa ve kendinden emin bir şekilde kısaca madem öyle bitsin şeklindeki cevabı ben suçsuzum ama sen bana güvenmedin güven olmadığı yerde bende olmamdır cevap bu SEN BANA GÜVENMEDİN

Face instragram neysede.
Dunden razi bu ayrilmaya.
Neyse uzulme sakin arama.
7 sene az degil ama nasipse 70 yasina kadr yasiycagimizi dusunursek.
Sadece 10% bosa gitti 90% hala kendi elimizde.
O 90% i onun icin aci cekerek gecirme derim.

Ki o 10% tamda bosa gitmis degil.
Cok guzel bi tecrube edindin, artik ayni hataya dusmezsin.

Gece gece bu matematik kavramlarindan sonra su an uyumaya karar verdim.
Yarin sinav var.
Sende uyu, uyku guzeldir unutturur insana herseyi :D

Ilginc yani 7 yilik bir iliski , Bitti diyince bitmez !!
Demekki seninfarkina varmadigin baska sorunlar var ..

Siz blof yapmışsiniz ama onun işine gelmiş. Ayrıca sizi sevmiş olsa bi çaba gösterir yada telaslanirdi.Bir erkek bosuna face yada instigra..açmaz benim şahsi görüşüm!!!

Back
X