• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışığım

çaba göstermeden pes etmesi asıl sorun arkadaşlarında dediği gibi.dayanamayıp ararsan bundan sonrası için değerin olmaz gözünde.bekle bakalım ne yapcak

Birini takip ediyormuş ama bu biri kız değilmiş. Aklına takılan birşeyler vamış ki beni kastettiğini düşünüyorum açık açık söyleyemese de. Bunun gibi saçma şeyler.
Tesadüf çıkıverdi karşıma öğrenmek için pek çabalamadım.[/QUOTE]

Klasik bir yalan birini takip ediyorMUŞ,aklına takılan biri varMIŞ.....
Bilerek sizide kastetmişki suç sizin üstünüze kalsın valla tebrik ediyorum baya zeki biriyMIŞ

çok üzüldüm gerçekten...ama aramaması sinir bozucu..değer verse arardı..zamanla mutlu olursunuz eminim..

offf çok sinir oluyorum ya bu erkeklere özellikle bu tarz şey okudukça. ne alaka yok birini takip ediyormuşta . anladık o kadarını zaten başka niye gizli açılırki hem neden söylemiyor kim olduğunu ? ne halde olduğunu anlayabiliyorum üzüldüm senin için ama evli değilsiniz en azından tamam bir geçmiş var ama önünüze bakın derim sakın aramayın bakalım ne olacak tavrı nasıl sürecek ona göre hareket edin ama güven bir kere gittimi kolay geri gelmiyo hatta hiç gelmiyo bende .

Merhaba kızlar,

7 yıldır süren bir ilişkim var.
Herşey gayet yolundaydı ve önümüzdeki ay söz yapmayı düşünüyorduk.
Dün benim haberim olmadığı bir face adresi olduğunu öğrendim.
Kontrol ettim aldatılma durumu yok ama büyük bir Yalan var!!
Ayrıca ben kullanmadığım için hiç ilgilenmemiştim ama instagramıda varmış.
O da masum bir şekilde ailesi vs var ama neden haberim yok?

Resti çektim böyle bir ilişki istemediğimi ve bitirdiğimi söyledim.
Haklısın özür dilerim falan dedi ama bitirmeye niyetli gördüm.
Hiçbir çaba görmedim açıkçası ve bu durum benim canımı sıktı.
Bitsin dedim ve öylece bitiverdi anlam veremedim henüz.
Şaşkınlık, kızgınlık ve hayal kırıklığı içerisindeyim.
Hİçbir şekilde ben aramayı düşünmüyorum ama canım acıyor.

Kalakaldım öylece çok mutsuzum...

o sizin geri döneceğinizi sanıyordur. siz aramazsanız bir müddet sonra arar büyük ihtimalle. sizi kaybetme korkusu yok sanırım 7 geçmiş nasılsa döner diyordur büyük ihtimal. bir bekleyin bakalım napıcak. bu arada siz haklısınız tabikide

ya allah şu erkeklere yardım etsin bu durumda,ne yapsalar suç ,iyide sen istemişsin ayrılmak ..o da tamam demiş,artı herşeyi söylemek zorundamı,sizin hiç özeliniz yokmu

Gerçekten zekice davranmış bende farkettim.
Bugün görüştük ama kafam hala karışık ikna olmuş gibi olsam da içimde bir yerler sızlıyor.

Back
X