• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarisik bir durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz evli bir erkekle birlikte olmayı gayet normal görüyorsunuz. Bunun büyük konuşmayla falan alakası yok. Zihniyetiniz kötü. Adamın sevgilisi olmasa, evli olmasını hiç önemsemişsiniz. Bu kafada birinin duası da gökten kemik yağdıran cinsten olur.
Evli bir erkekle birlikte olmayı uygun görmüyorum. Kendinizi haklı çıkarmak için iftiraya da başladınız. Allah görsün diyorum hanım efendi

Evli bir erkekle birlikte olmayı uygun görmüyorum. Kendinizi haklı çıkarmak için iftiraya da başladınız. Allah görsün diyorum hanım efendi
Konunuz, yazdığınız mesajlar ortada, alıntılamayla uğraşmayacağım. Sizin için dert olan adamın evli olması değil iş yerinde sevgilisi olması. Bu ne demek evli olması önemli değil demek. Açık ilişki yaşıyorlar diye düşünmek istemişsiniz falan. Ne yazdığınızı da bilmiyorsunuz herhalde.

Konunuz, yazdığınız mesajlar ortada, alıntılamayla uğraşmayacağım. Sizin için dert olan adamın evli olması değil iş yerinde sevgilisi olması. Bu ne demek evli olması önemli değil demek. Açık ilişki yaşıyorlar diye düşünmek istemişsiniz falan. Ne yazdığınızı da bilmiyorsunuz herhalde.
Hanım efendi neyi anlamıyorsunuz. Kendisi evliliğinin bitmek üzere olduğunu söylüyordu. Ben de bu süreçte onun da bana karşı benim hissettiğim şekilde bir duygusu olduğunu düşündüm ve sonra başka bir ilişkisi olduğunu öğrenince kendimi geri çektim. Durumun dusundugum gibi olmadığını anladım.

Hanım efendi neyi anlamıyorsunuz. Kendisi evliliğinin bitmek üzere olduğunu söylüyordu. Ben de bu süreçte onun da bana karşı benim hissettiğim şekilde bir duygusu olduğunu düşündüm ve sonra başka bir ilişkisi olduğunu öğrenince kendimi geri çektim. Durumun dusundugum gibi olmadığını anladım.
Heralde evliligim bitmek üzere diyecek adam karısını altadatacak sevgili arayışına girmiş karıma çok aşığım mükemmel bir evliligim mi var diyecek
Akşam eve giderken çiçek bile alıyordur emin ol

Merhaba, çalıştığim yerde daha önce sadece iş ile ilgili iletişimimiz olan biri var. Bu kişi zamanla beni fark etti. Ortama girdiginde sadece bana selam vermeye başladı. Göz kırptı bir gün. İş yemeğinde yanımda oturmaya çalışıyordu. Karşılaştığımızda göz göze gelip gülümsüyorduk. Onu gordugumde çok heyecanlanıyordum. O dönemde eşimden ayriydim. O da bir gün eşi ile arasının iyi olmadığını, artık pek iletişimlerinin olmadığını söyledi bir ortamda. Yüzüğünü çıkarmaya başladı. Sürekli bana karşı flortoz yaklaşımları oluyordu. Hatta bir akşam biz çıkarken bizi kapıda uğurladı ve bundan sonra her akşam sizi böyle kapıda ugurlayacagim dedi bana bakarak. Neyse. Sonra öğrendim ki hayatında biri var hem de aynı isyerinden. Kadınin ısrarı ile devam ettiği anlaşılan bir birliktelik ama devam ediyor neticede anladığım kadarıyla. İkisi hep birlikte ama tabii ilisklileri olduğunu biz de başkalarından duyuyoruz. Günahları boyunlarına. Ben kendimi geri çektim ve bunu da belli ettim. Bu sefer o bunu anladı ve daha çok duygularını belli eder oldu ama açıkça bir itiraf hiç gelmedi. Neyse artık ayrıyız. Farklı yere geçtim ama ona olan duygularim bitmedi. Onu görememek acı veriyor. O kadın da üzülmesin diye kendimi hep geri çektim. Köşemde karşılıksız seveyim dedim ama yollar ayrılınca o da kalmadı elimde. Onunla konuşup sadece duygularımi söylemek ve içsel bir kapanış yapmak istiyorum ama bu doğru olur mu bilmiyorum. Cesaret de bulamıyorum.
Adamın hayatında 3 kadın oluyor o zaman belki de daha fazla konuşmaya bile gerek yok direkt kapatın.

29 yaşındayım lale hanım. Siz ve diğer hanımlar da gayet gençsiniz. Muhtemelen çoğunuz konu sahibiyle aynı yaşlardasınız. Arkadaş sitenin yaş ortalamasını biraz fazla sanıyor sadece ♥️ 🫶🏻
Maşallah maşallah.
Ne tatlısınız.

Büyük ihtimalle konu sahibesinden yaşlıyım da benim için problem değil.

Neden kuyruk acımız olsun ya hu, ne alaka, yaş 18 falan mı bu garip cümleleri kuruyorsunuz?
Duygusal anlamda da olgun değilsiniz.
Teyze demeye devam edebilirsiniz, fazla toysunuz.
Çünkü bir derdini anlatan insana gelmiş zorbalık yapıyorsunuz. Güzellikle ifade edersiniz. Bu yanlıştır dersiniz eyvallah. Kaldı ki bir yanlışım da olmadı Allah'a şükür. Ne bir ah aldım. Ne kendimi kucultecek bişey yaptım. Bu yaklaşımla yazanlar üzgünüm ki kinadiklari ile sinanacaklar.

Şimdi benim fesatlanacagim bir durum yok öncelikle teyzem. Adam ilişkisi varken başka kadınlara da ilgi gösteriyorsa zaten o ilişkinin kiskanilacak bir hali yoktur. Benim evli olmam sende neyi degistirecek bilmiyorum ama eminim sen böyle bir durumda olsan koşa koşa ilişki bile yasarsin. Hani konusmandan. Halinden ve profil fotoğrafından kalite anlaşılıyor.

Hah dogru dedin, teyze diyeyim. :) Abla demistim. Düzelttigin icin tesekkurler.
Senin evli olman inan bende hicbi seyi degistirmeyecek cunku zaten senin icin hicbir seyi degistirmiyor. Senin yolun yol degil. Sadakat duygun, etik ve ahlak gibi kavramlari karakterine tam anlamiyla oturtmus degilsin. Sana kimse yardimci olamaz.

Ben böyle bi durumda olsam kosa kosa iliski mi yasarim😂 İyi demagoji yapiyorsun. Kocani da bu yontemle mi aldatmaya niyetlendin?💯 Tebrikler.

"Kalite" demisken, kalite ve sen...
senin boyle bi kelimeyi soylemeni pek onermem. Agzina hic yakismiyor cunku.

Neyse bakarsin o kadinla iliskinin sonlandirip sana kosar, beraber eslerinizi aldatirsiniz. Kaliteli kaliteli =)

Şimdi benim fesatlanacagim bir durum yok öncelikle teyzem. Adam ilişkisi varken başka kadınlara da ilgi gösteriyorsa zaten o ilişkinin kiskanilacak bir hali yoktur. Benim evli olmam sende neyi degistirecek bilmiyorum ama eminim sen böyle bir durumda olsan koşa koşa ilişki bile yasarsin. Hani konusmandan. Halinden ve profil fotoğrafından kalite anlaşılıyor.
Ne meraklısınız böyle heyecanlar yaşamaya kimin eli kimin cebinde belli değil... Birde hiç utanmadan rahatça yazıyorsunuz pes....

Hah dogru dedin, teyze diyeyim. :) Abla demistim. Düzelttigin icin tesekkurler.
Senin evli olman inan bende hicbi seyi degistirmeyecek cunku zaten senin icin hicbir seyi degistirmiyor. Senin yolun yol degil, yoldan cikmissin. Sadakat duygun, etik ve ahlak gibi kavramlari karakterine oturtamamissin. Sana kimse yardimci olamaz.

Ben böyle bi durumda olsam kosa kosa iliski mi yasarim😂 İyi demagoji yapiyorsun. Kocani da bu yontemle mi aldatmayi denedin?💯 Tebrikler.

"Kalite" demisken, kalite ve sen...
senin boyle bi kelimeyi soylemeni pek onermem. Agzina hic yakismiyor cunku.

Neyse bakarsin o kadinla iliskinin sonlandirip sana kosar, beraber eslerinizi aldatirsiniz. Kaliteli kaliteli =)
Kaliteyi senden öğrenmem.gerektigini düşünmüyorum. Teyze de desen abla da desen fark etmez. Ben insanları yaşlarına göre kategorize etmiyorum. Kaitesizligin üslubundan belli. Boşa yorma kendini.

Evli değilim hanım efendi ama evli de olsam fark etmezdi..ben bu insanla bir ilişki yaşamak istesem yaşardım. Amacım sadece bu duyguyu ifade edip, bu yükten kurtulmak. Bu şekilde karmaşık ilişkileri olan biri ile birliktelik yaşamak değil. O nedenle mesele benim evli olup olmamam da değil
Evli olsanız nasil farketmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X