• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışık bir hayat

Yavrumda bekliyordur şimdi senin gibi annem gelecek mi? Ne zaman gelecek diye.Siz kaç yaşındaydınız o zaman.annenizi şimdi görüyor musunuz?

5 yaşımdayken ayrıldılar sonra babamla yaşamaya başladım. liseye başlayana kadar yılda birkaç kez görüştük babam götürürse. sonra da yurda geçtim lisede. şimdi de aynı şehirde ayrı yaşıyoruz. 3 ayda bir falan görüşüyoruz genelde kavgayla bitiyor görüşmeler bir ilişkimiz yok. siz oğlunuzla böyle olmayın lütfen.

Velayeti kötüye kullanıyor.Oğlumla ilişkimi kesmeye çalışıyor.velayet bende olsa bunu yapmam ne zaman isterse görebilir ama o bunu yapmıyor annen yok artık diyor.İkinci evlilik başıma geldi diye evladımdan oluyorum.Ve bu bencillik oluyorsa bilmiyorum.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.

hanımefendi bu ayrıntıyı başta verin o zaman. olayı parça parça anlatıyorsunuz. biz nereden bilelim siz söylemezseniz müneccim miyiz. bir şeyler ima etmenizi, sitemkar konuşmanızı gerektiren bir durum yok. objektif yorumlamaya çalıştım anlattıklarınıza dayanarak.

hanımefendi bu ayrıntıyı başta verin o zaman. olayı parça parça anlatıyorsunuz. biz nereden bilelim siz söylemezseniz müneccim miyiz. bir şeyler ima etmenizi, sitemkar konuşmanızı gerektiren bir durum yok. objektif yorumlamaya çalıştım anlattıklarınıza dayanarak.
Yok sitemkar konuşmadım asla sizde haklısınız ben kendime çok kızıyorum.Büyük konuştuğum için başıma geldi belki de bilmiyorum.Hayatımı düzene sokmak için elimden geleni yapacağım.Bu evliliği yapmadan önce kendi ayaklarımın üzerinde olmalıydım tabi ama şimdiden Sonra da ne sen olmasın .

niye evlendinizki ikinci kez çocuk da istemez bence şimdiki eşinizi velayeti almak yerine bu saatden sonra iletişimizi guclendirin sadece

Eksik anlatmayın allah aşkına...sırf ilerde tekrar evlenebilmek için çöpsüz üzüm ( öyle denildiği için,yoksa bana kalsa bu lafa dünyayı yıkarım) olmak için çocuğu bırakıp ikinci kez evlendiniz...biliyordunuz evlenince olacakları ama evlendiniz...üstüne çocuk yaptınız...şiimdi oğlum da oğlum...yok öyle bir dünya...ailen oğlunu istememiş sen de bırakmışsın işte...baba gösterse de ailen istemiyprmuş zaten...bir de babadan dinlemek lazım sizi...nedir bu hemen evlenme merakı anlamıyorum...

Rabbim yardım etsin size :(
Ne kadar acı bir durum. Öncelikle işiniz yoksa işe girip ekonomik özgürlüğü elinize almanız lazım. Sonra da çocuklarınızı alıp başka eve çıkmak..
İnşallah her şey gönlünüzce olur.

Eksik anlatmayın allah aşkına...sırf ilerde tekrar evlenebilmek için çöpsüz üzüm ( öyle denildiği için,yoksa bana kalsa bu lafa dünyayı yıkarım) olmak için çocuğu bırakıp ikinci kez evlendiniz...biliyordunuz evlenince olacakları ama evlendiniz...üstüne çocuk yaptınız...şiimdi oğlum da oğlum...yok öyle bir dünya...ailen oğlunu istememiş sen de bırakmışsın işte...baba gösterse de ailen istemiyprmuş zaten...bir de babadan dinlemek lazım sizi...nedir bu hemen evlenme merakı anlamıyorum...
Haklısınız ama oldu.Yanlış yaptım.Şimdi birşey yapamazmıyım.O zaman da oğlum dedim.Bırakmadım oğlumu.Çöpsüz üzüm olmadığımı biliyordu.Alıcaz dedi merak etme dedi.Büyük bir hata yapıp güvendim.

Rabbim yardım etsin size :KK43:
Ne kadar acı bir durum. Öncelikle işiniz yoksa işe girip ekonomik özgürlüğü elinize almanız lazım. Sonra da çocuklarınızı alıp başka eve çıkmak..
İnşallah her şey gönlünüzce olur.
İnşallah Allah razı olsun.Gidip önce orada düzen kurmayı düşünüyorum.

Offff 2. Evliliğini yaparken çocuklarını sırf yeni kocalarıyla rahat etmek için verenleri kınıyorum yahu, kınıyorum. 2. Evliliğiniz biterken mi oğlunuz aklınıza geldi? Daha ilkine sahip çıkamazken 2. Erkekten 2. Çocuk nedir? Vah garip bebeler vah, hep ailelerin suçu onların onuzlarında.

Offff 2. Evliliğini yaparken çocuklarını sırf yeni kocalarıyla rahat etmek için verenleri kınıyorum yahu, kınıyorum. 2. Evliliğiniz biterken mi oğlunuz aklınıza geldi? Daha ilkine sahip çıkamazken 2. Erkekten 2. Çocuk nedir? Vah garip bebeler vah, hep ailelerin suçu onların onuzlarında.
İkinci evliliğim biterken gelmedi aklıma hiç aklımdan çıkmıyor mutlu olamıyorum o yokken bu yüzden bitiricem verilen sözlerin hiç biri tutulmadı.ben rahat etmek için vermedim.Bir anne evladı olmadan rahat edebilir mi?ben bu söylenenlerin hepsini hakediyorum .Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin .Ben sadece fikir istiyorum sizden .

İkinci evliliğim biterken gelmedi aklıma hiç aklımdan çıkmıyor mutlu olamıyorum o yokken bu yüzden bitiricem verilen sözlerin hiç biri tutulmadı.ben rahat etmek için vermedim.Bir anne evladı olmadan rahat edebilir mi?ben bu söylenenlerin hepsini hakediyorum .Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin .Ben sadece fikir istiyorum sizden .

Bu ölçülüp tartılacak bir durum değil. Çocuk konusunda hata yapma lüksümüz yok. Vicdanen olması gerektiği gibi davranır insan. Bir insan anne ve babaysa böyle hayati hataları yapmamalı. Ben kabul etmiyorum. Anne olarak da, evlat olarak da. Risk almışsınız. Üstelik henüz oğlunuz eve gelmeden bir de adama çocuk doğurmuşsunuz. 9 ay bebeği karnınızda taşırken oğlunuzu hiç mi istemediniz eve bas bas bas bağırarak? Siz de onu kendi kızı ile sınasaydınız boşanırım diyerek.

Size önerim baba evine dönün, velayet davasını açın. Beş para etmez adamların ağız kokusunu çekeceğime babamın dırdırını çekerim. Bin defa çekerim. Dırdırda da haklı olur bu arada babanız. Gider bir işe girerim. Oğlumu alır ayrılırım evden elim bollaşınca.
Nedir bu koca merakı? Varsın kocanız olmasın yahu, evladınızı nasıl pazarlık konusu edebildiniz? Yargılamak da istemiyorum ama şu forumda gördüğüm kocişçi kadınlar yüzünden bunalıma girdim ben.

Çocuğunuzun velayeti babada olabilir ama görüş izniniz yok mu ? mahkemenin vermiş olması gerekiyor.

Evlendiğim adam, benim ilk çocuğumu umursamıyorsa, onu baba yapmazdım..iyi kalpli,merhametli olsa destek olurdu diye düşünürdüm..oğlunuz babasıyla mutluysa bırakın onunla kalsın..belli ki üvey babasının umurunda olmayacak.

Baştan hata yapmışsınız da bir degil kaç tane...
Önce oğlunuzun velayetini vermişsiniz ellerinizle..

Bir kere boşandınız ama ayaklarınızın üstünde durmadan ikinci evliliğinizi yapmışsınız..

Oğlunuzun velayetini almadan üstüne bir de çocuk yapmışsınız..

Şimdi bir degil, iki çocuk var ortada. Alma ihtimalimizin iyice azaldığı bir velayet davası.
Üstelik şimdiki eşiniz ilk evliliğinizi emsal gösterip sizi kötü gösterip kızınızın velayetini almaya çalışabilir... alır demiyorum ama çamura yatar, uğraşır durursunuz...

Olan olmuş. Eğer boşanmayacaksanız ona göre yol çizmeye bakın, buradakilerde ona göre tavsiye versin size.
Eğer oglunuz dışında probleminiz yoksa boşanmak yerine evlilik terapisi vs deneyip sorunlarınızı çözme yoluna gidebilirsiniz.
Yada eşinizi ikna etmenin başka yollarını arayın.

Back
X