Karmakarışık oldu her şey

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.924
3.305
133
Arkadaşlar ben geçen sene burada bir gün postaneye gittim orada bekleyen biriyle muhabbet ettim kendisi polis ve 25 yaşında. Neyse aldım kargomu gittim. 3 ay sonra bir de ne göreyim sosyal medyadan beni bulmuş :O benim erkek arkadaşım var diye kibarca söyledim dinlemedi. En son engelledim. Ablasının hesabından yazmış sosyal medyadaki ismini falan. Ben tabii hiç konuşmadım. Ablası yalvar yakar bir şans ver falan dedi ama vermedim. Başka hesaplar açtı oradan yazdı hepsini engelledim. Olamayacağını defalarca söyledim. Gerek kibarca, gerek sert. Söyledim işte.
Neyse sevgilim uyurken annesi aradı uyku mahmurluğu sen aç dedi sevgilim
Telefona baktım bir de ne göreyim?
Çocuk sevgilime mesaj atmış Instagramdan konuşmamız gerek önemli diye.
Hadi beni buldu, hesabım da gizli, erkek arkadaşımı nasıl buldu acaba??
Arkadaşlar ne yapayım? Yani şimdi durumu açıklasam sevgilim kızacak açıklamasam daha çok kızacak. Sizce ne yapayım? Çocuk ne söyleyecek onu merak ediyorum. Hele de eğer tanıdık çıkarsa rezil olurum :(

Bence hemen erkek arkadaşınıza anlatın, gereksiz görmediğim için bahsetmemiştim şimdi sana yazmış, ne diyecek konuş istersen bir, benim çekinecek bir şeyim yok deyin.
Erkek arkadaşım uyuyor şu an. Yani gerekli görme kısmında haklısın abla aslında gerçekten öyle oldu

Nasıl da denk gelmiş zamanlama.
Nasıl yani

Anlatmaktan başka çareniz var mı sizce? Şimdiye kadar birilerine anlatmamış, yardım istememiş, şikayetçi olmamış olmanız yanlış zaten.

Bence sevgiline soyle, ne diyor dinlesin. Eger senin hakkinda abuk subuk konusuyorsa direkt savciliga gidin.
Sevgiline engelledigini de soyle, gerekirse bu is olmaz yazdigin mesajlari da gonder. Bu arada bunlar abi kardes manyak sanirsam.
Hayır bakın olabilir seversin ama benim erkek arkadaşım var zorlama dimi

Sende bir hata var mı peki sence?
Çocuğa sevgilim olduğunu söylediğimde tepkisi “ben seni seviyorum ama sen başkalarıyla görüşüyorsun” yani ne gibi bir hatam olabilir. Ablasıyla defalarca kavga ettim işte izin verin yoluma bakayım gibisinden. Belki anlatmamış olmama kızar ne bileyim

Back
X