• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karmakarışık oldu içim... :(

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Ruhum daraldı arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Abartıyor muyum bilmiyorum. Çalıştığım iş yerinde özel kalem olarak görev yapıyorum. Daha önce bankoda filan çalışmıştım aktiftim. Fakat şimdi gün çok sakin geçiyor. Rahat mı derseniz çok rahat.işyerim kasım ayında taşınacak yeni bir binaya.ve odamda hiç cam olmayacak,odamdan toplantı odasına ve müdürün odasına geçiş olacak. şuan oda da 3 kız bulunuyoruz.santral,insan kaynakları ve ben. santaldeki arkadaşım insan kaynaklarına geçecek yeni binada. ben de insan kaynaklarına gecsem nasıl olur düşüncesine giriyorum. ama müdür beyle bu durumu konussam arkadasımın işine engel olur muyum yoksa ikimizi de alır mı bilmiyorum. öte yandan arkadasım o binada sıkılacağımı yalnız bi odada olacağımı söylediğimde herkes senin yerinde olmak ister,hem müdürün yanındasın rahatına bak diyor. siz ne yapardınız... ik ister miydiniz yoksa yeni binaya geçip alışmaya mı çalışırdınız?:mad:

Bu konuda arkadaşımın işini engeller miyim düşüncesine kapılmayın..
Ne yapmak istiyorsanız , müdürünüzle konuşun..
Eğer uygun değilse zaten yeni binaya geçmeyecek misiniz ?

Yalnizligin alisilacak bi tarafi yok. Bir de yogunluk yok diyorsunuz. Sikintidan patlayabilirsiniz tek basiniza

Ruhum daraldı arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var. Abartıyor muyum bilmiyorum. Çalıştığım iş yerinde özel kalem olarak görev yapıyorum. Daha önce bankoda filan çalışmıştım aktiftim. Fakat şimdi gün çok sakin geçiyor. Rahat mı derseniz çok rahat.işyerim kasım ayında taşınacak yeni bir binaya.ve odamda hiç cam olmayacak,odamdan toplantı odasına ve müdürün odasına geçiş olacak. şuan oda da 3 kız bulunuyoruz.santral,insan kaynakları ve ben. santaldeki arkadaşım insan kaynaklarına geçecek yeni binada. ben de insan kaynaklarına gecsem nasıl olur düşüncesine giriyorum. ama müdür beyle bu durumu konussam arkadasımın işine engel olur muyum yoksa ikimizi de alır mı bilmiyorum. öte yandan arkadasım o binada sıkılacağımı yalnız bi odada olacağımı söylediğimde herkes senin yerinde olmak ister,hem müdürün yanındasın rahatına bak diyor. siz ne yapardınız... ik ister miydiniz yoksa yeni binaya geçip alışmaya mı çalışırdınız?:mad:

Beş senedir bu şirketteyim bunun dört senesi yeni taşındığımız plazada tek başıma manzaram portmanto olarak geçti geçiyor! Maaş ve diğer şartlarım iyi işim de rahat ama bunaldım çok bunaldım deliricem artık portmantoyla bakışmaktan. Kesinlikle şansınızı deneyin derim yoksa çok çekilmez olur.

Bu konuda arkadaşımın işini engeller miyim düşüncesine kapılmayın..
Ne yapmak istiyorsanız , müdürünüzle konuşun..
Eğer uygun değilse zaten yeni binaya geçmeyecek misiniz ?

Konuşmaktan çekindim sanırım en iyisi toparlanıp konuşmak. Eğer uygun olmazsa da yeni binaya gececeğim ama o zaman da zaten bu kız bu işi sevmiyordu düşüncesi ile bakar mı müdürüm bilemedim. ondan çekindiğimden sustum sanırm :KK43:

Yalnizligin alisilacak bi tarafi yok. Bir de yogunluk yok diyorsunuz. Sikintidan patlayabilirsiniz tek basiniza

Çalışmayı seviyorum, üretmeyi düşünmeyi sorun varsa çözmeye çalışmayı vs. sanırım cidden konuşmalıyım o yöne doğru gidiyor düşüncelerim... Arkadaşım da diyor senin yerinde oturmak isteyenler var,ama korktuğum bi nokta var 25 yaşındayım office programlarını biliyorum az çok yani kurtaracak kadar kullanıyorum daha önce de yoğun çalıştım aktiflikte var, zamanla bilgilerim pratikliğim çürüyüp gider hamlaşırım diye korkuyorum:KK43: arkadaşlar da bana gülüyor...

Onemli olan calisilan isin niteligi gorev tanimi kariyer imkani

Ne yapayim insani calisirken? Insanlarla molada yemekte is sonrasi takilirim

Siz dogru dusunuyorsunuz. Zamanla bilgilerinizi kullanmaya kullanmaya unutursunuz. Misal ben 5 aydir calismiyorum unuttugum cok sey var. Ama ne bilim ik da oyle cok aktif bi yer degil. Tabi calistiginiz kuruma bagli yinede.

Kızlar bu konuyu akşam eşimle de konuştum, ne güzel haftasonu çalışmıyorsun yorucu da bir işin yok canını sıkma yerinin kıymetini bilmelisin dedi. Müdürümle de tesadüfen konu açıldı bende anlattım. Aktif olmak istiyorum burdan çıkarsam ya da çıkartılırsam şunu öğrendim vs diyerek başka bir yerde başlayamayacağımı düşünüyorum dedim. seni başka bölüme versem orada öğrendiğinle de özel sektörde bişey yapamazsın ikisi bambaşka dedi. kamu kuruluşunda çalışıyorum taşeronda ama.ben de en azından yerimde kalayım aöf derslerimi bitireyim diye düşündüm. sonrası Allah kerim:KK57:

İnternette ve kitap okuyarak vakit gecirebilirseniz hic baska sansiniz kalmazsa
Bloglari takip edip blog acabilirsiniz

Back
X