Merhaba arkadaşlar 32+0 da bugün kontrole gittim. 3. Doğumun olacak inşallah ve sezeryan olacağım. Sezeryan 38 ı doldurduktan sonra yapılıyor. Benim 38 +0 olduğum gün arefe günü oluyor. Normalde 39+0 da ameliyat istiyorum. Ama korkum şu ki ya bayramda sancı tutarsa devlete falan gitmek zorunda kalırsam. Kendi doktorumdan çok memnunum ama bugün 35 olunca tekrar gel olmazsa 37 den sorasına gün verelim dedi. Yani tam bayram üstü. Hem ailemden uzaktayim bayram üstü diye kimse gelemez hem de erkenden ameliyat olmak istemiyorum. Doğum stresi korkusuda var. Beni rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var. Sonuçta Rabbim nasıl dilemişse öyle olacak biliyorum ama yine de kendime mani olamıyorum. Bu arada doktoruma sordum bayramda planınız var mı diye yok kurban kesicez dedi ama sonra bayram öncesi gün konuşalım falan diyince aradan çıkarmak istedi sanki. Yine de kesin konusmadik gibi 3 hafta sonra belli olacak ama ben çok stres yaptım uyuyamıyorum düşünmekten. Diğer iki doğumda çok rahattım ama bunda bi haller oldu bana.
Aslında sorumu sormamisim sizce doktor hangi tarih derse kabul edeyim mi yoksa 39 bitsin diye direteyim mi? Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Akışına bırak sen ne kadar ayarlamak istesene bebişin geliş zamanı var. Yengem sezeryan için bekliyordu 39 da alacaklardı benim erken Doğum sancılarım vardı bayramdan önce bayram civarı bekliyordum. Benim kızım gelmek bilmedi doğuralı 17 gün oldu yengem sancısı tuttu arefe günü acil Doğuma alındı. İkimizin haftası günü gününe aynıydı. Nasip bu işlet şimdiden strese sokma kendini
Akışına bırak sen ne kadar ayarlamak istesene bebişin geliş zamanı var. Yengem sezeryan için bekliyordu 39 da alacaklardı benim erken Doğum sancılarım vardı bayramdan önce bayram civarı bekliyordum. Benim kızım gelmek bilmedi doğuralı 17 gün oldu yengem sancısı tuttu arefe günü acil Doğuma alındı. İkimizin haftası günü gününe aynıydı. Nasip bu işlet şimdiden strese sokma kendini
Sağlıkla büyütün inşallah. Darısı benim ve benim gibilerin başına. Doğumun saati bellidir Allah katında da işte. İnsan ister istemez stres yapiyo. Kimsede anlamiyo halden. Bayram girmese araya hiç dusunmicem. Ama 2 tane yavruma kim bakar diyorum acil bir durum olursa gurbette olmak çok zor. Dua edin benim için. Ne olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağlıkla büyütün inşallah. Darısı benim ve benim gibilerin başına. Doğumun saati bellidir Allah katında da işte. İnsan ister istemez stres yapiyo. Kimsede anlamiyo halden. Bayram girmese araya hiç dusunmicem. Ama 2 tane yavruma kim bakar diyorum acil bir durum olursa gurbette olmak çok zor. Dua edin benim için. Ne olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım rabbım bilir o yavrunun nezaman cıkacagını , sen gönlunu freah tut ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi olur, bayram öncesi herkes tatile gidecek diye seni bir an önce dogurtutp göndermek isterler , bayram sonrasını bekle kebapları ye bebiş dahada toparlansın dogumun olsun inşallah ,
olmayanlara isteyenlere dua et sancın tuttugunda ne olur , Yyagmur02
canım rabbım bilir o yavrunun nezaman cıkacagını , sen gönlunu freah tut ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi olur, bayram öncesi herkes tatile gidecek diye seni bir an önce dogurtutp göndermek isterler , bayram sonrasını bekle kebapları ye bebiş dahada toparlansın dogumun olsun inşallah ,
olmayanlara isteyenlere dua et sancın tuttugunda ne olur , Yyagmur02
Allah razı olsun bir aksilik olmazsa inşallah ben de bayram sonrasına karar verdim. Rabbim bu tatlı heyecanları yasamak isteyen herkese tattirsin inşallah