Karmakarışık (yeni gelişmeler)

işte bu çok saçma olmuş.
sen 24 yaşındasın ya 14 değil.
şu yazıyı sil.
sosyal medyadan mesaj vermeyi bırak.
hesaplarını kapatma ama hiç de girme bence.

taşın bence de evet..

Hesap dondurmana gerek yok. Onu görmezden gel en güzel ceza o bence.
Çünkü belli ki aklınca sana nispet yapmaya çalışıyor.

niye gururun yerle bir olsunki seni yanında aç gezdiren meteliksiz biriymiş allah bilir şimdide borçla hallediyodur herşey sırf nispet olsun diye ...yazdığın yazı iyi olmuş bence inşaallah mesajını almıştır.bundan sonra hiçbirşey yapma öyle mutluyum resimleri paylaşırsan ona nispet yaptığını bak be yapıyorum unutamamış kıskançlıktan hemen kendi resimlerini paylaşmış diye düşünebilir....

Gönül borcu kimsede kalmaz canım, yapacağın tek şey Allah'a havale etmek. Başkasının ahını sırtında taşıyan insan hayatı boyunca mutlu olamaz, 1 gün gülse 1 hafta ağlar. O kadar çok gördüm ki bunun örneğini. Gezmekle tozmakla mutlu olunmaz, şimdi istediği kadar eğlensin, elbet başına işler geldikçe, kafasını yastığa koydukça, neden böyle oldu diye düşündükçe hep aklına geleceksin. Yaptığımız hiç bir şey yanımıza kar kalmaz, iyilik de kötülük de hep gelir bulur bizi...

Bence de yok saymak en güzeli. Yani nerelerde ne yaptığını izliyorum mesajı vermek saçma. Sen de arkadaşlarınla çıkarsın, eğlenirsin, eğlenceni paylaşırsın. Açık açık paylaşımlar yapmak bana saçma geldi. Adam hala bana konuşuyor diyecek.

Ayy demeyin buraya yazdığımdan beri hiç bişi yazmıyorum cool davranıyorum

Valla bu insanlar ağır işsiz. Sınır oluyorum öyle tiplere

Ne insanlar var yahuu ... seni sömürmesine daha izin vermezsinn bizce bunca şeyden sonra !

Bak canım, adam cimri, bunu da kendisi biliyor. Bu yaptıkları sadece sana göstermelik; param da var, harcamasını da bilirim, keyfimi de sürerim; beni kaçıran haline ağlasın mesajı vermeye çalışıyor.
Taksın koluna birini, yine aynı senin tanıdığın adam olucak o.
O yüzden napıyorsun; böyle birinden kurtulduğuna şükrediyorsun; ne üzülüp, ne de sinirlenip onun oyununa gelmiyorsun.
Sırf mesaj kaygısından saçma işlere girişme. Hayat senin, bir aptala ders vericem diye, kendi hayatını olumsuz etkileyebilecek kararlar alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…