• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karmakarışık

Elif678

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
6
0
1
30
Arkadaşlar nişanlıyım... fakat sevdiğim kişiyle değil bazı sebeplerden dolayı kendimi ona mecbur hissettim açıklayamıyorum. Hep alışırım severim dedim fakat olmuyor çok sık kavga ediyor benimle yada ben onunla bilmiyorum. Fakat babam çok sert bir adam nişanı atarsam tepkisinden çok korkuyorum birdaha nasıl evlenirim bilmiyorum çok çıkmazdayım kimse ile dertleşeniyorum.

Arkadaşlar nişanlıyım... fakat sevdiğim kişiyle değil bazı sebeplerden dolayı kendimi ona mecbur hissettim açıklayamıyorum. Hep alışırım severim dedim fakat olmuyor çok sık kavga ediyor benimle yada ben onunla bilmiyorum. Fakat babam çok sert bir adam nişanı atarsam tepkisinden çok korkuyorum birdaha nasıl evlenirim bilmiyorum çok çıkmazdayım kimse ile dertleşeniyorum.
Tecavüz mü etti?

Nasil aciklayamiyorsun? Biz nasil yorum yapalim peki canim? Sevmedigin biriyle asla evlenme diyebilirim sadece

Neden bir daha nasıl evlenirim dediniz ki

Çok zor durumdayım nişan attı diye kim ne der diye düşünmekten babam çok sıkıntı yapar diye düşünmekten ölmek üzereyim

Eee hurma meselesi bu üzgünüm yerken düşünecektiniz :işsiz: şimdi tühh vahh demenin alemi yok:KK34:

Anlaşılan ilişkiye girmişsiniz.Pismansiniz bir daha evlenemem de diyorsunuz ...

sevsen de sevmesen de bu hayatta illa evlenmek zorunda mısın?

evliliksiz sevgi yaşanmıyor mu?

baban nasıl bir tepki verir ayrılırsan ?

seni birini seversen evlendirmez mi tepkisi bu mu olur?

çalışıyorum olmuyor sevmeye çalıştım olmadı bırakmaya çalıstım tehtid

Evlendirmez değil sözleri çok sert ben en ufak bakışından ağlayan bi insanım

Nişanı mişanı at gitsin. Bir et parçası için hayatını zehir etme. Diktirir evlenirsin. Ailene soylerse. Nisanı attım diye hırs yapti yalan söylüyor dersin. Muayene ettirmeye kalkarlarsa bi cıngar çıkarırsın bana güvenmiyo musunuz siz diye. Bu kadar.

Kesinlikle evlenme. İlişkiniz berbatmış, sürekli kavga ediyorsunuz ne sen mutlusun ne adam. Mutlu olmadığı halde ille evlencem diyen şantaj yapan korkutan adamın psikolojisi normal değil .

Karşısına geçiceksin bak ikimiz de mutlu değiliz ayrılıyorum ben diceksin. Tehdit ederse de , git kime ne söylersen söyle terk etmemi sindiremiyor, iftira atıyor dicem sana kimse inanmaz diceksin.

Back
X