Karmakarışıklık ve sabır

Arkadaşın seni arayasıya kadar aramayacaksın !

Seni çantada keklik görüyor , böyle olmadığını hissettireceksin . Eğer seni sewiyosa hareketlerine dikkat eder , etmezse hiç uğraşma derim ...

cocuk sana senden hoslandıgını söylemiş erkek arkadasından ayrılmışsın e cocukta ayrıldıgını bılıyor ve bulusma gorusme olayları sonra senı umutlandırması vs bence bu soruyu sorman ıcın gereklı sebepler.... hem sananelık bır durum olsa idi o hıc alındırmadan o tokayı oldugu yerde bırakırdı hemen öyle bir atakla o tokayı itivermezdı bence o durumun gaaayet farkında... O gunden sonra hıc konusmadı mı ya da aynı sınıftaymışsınız ayol bakmıyor mu ya da konusmaya calısmıyor mu?????

Ben baya bi okudum anladığım kadarıyla yorum yapayım,
Şimdi sen o çocuk istedi diye(yani seninle bişey düşünemem sevgilin var dedi diye)sevgilinden ayrıldın.
Tamam.
Sonra uğruna sevgilinden ayrıldığın kişi sana 'senin sesin eski sevgilimin sesine çok benzio' dedi.(ya da başkasından duydun bunu)Ve o kızı da unutamadığını duydun,haliyle kullanıldığını hissettin acaba onu unutmak için mi benle birlikte diye düşünüosun.
Bide evine gittiğinde yatağında bi toka gördün,sonra sanırım o da farketti o tokayı ve sen görmeyesin diye biyerlere tıkıştırdı senin görmediğini sandı ama sen görmüştün.
Ama bunu ona söylemedin,sessiz kalıp konuşmamayı tercih ediosun,ama özledin.
Olay bu mu?
Yorumum da şu,eğer olay anladığım gibiyse çocuk senin onla neden konuştuğunu çözememiştir büyük bi ihtimal çünkü sen nedenini söylememişsin,açıkça sor bakalım kimin nesiymiş o toka,ve tokanın sahibesi.
Ona göre bi yol çizersin aldatıldın mı,yoksa aldatılmadın mı...

bu yorum ben yazarken gelmiş görmedim valla :26: ama bencede bu şekilde olabilir..ee ayrılmışsın madem kimin tokası olursa olsun komidin üzerinde başka bişi de olabilirdi yani :17: bence pek üzerinde durma derim sonuçta ayrılmışsın yani dimi ee peki şu an diğeriyle mi birliktesin?:25:

O da mesaj atmıosa senin o tokayı gördüğünü anladı bence,yüzü yok mesaj atmaya.
Ayrıca sevgilin değil mi?
Gayette hesap sorabilirsin sanane diyemez yani açıklama yapmak zorunda.
Böyle sen mesaj atma o atmasın olmaz yani konuşmanız,açıklığa kavuşturmanız lazım olayı.

umrunda olsaydım arayıp sormazmıydı?arayınca bak beni düşünmüş diyecek toka olayınıda sordum diyelim doğru syler mi acaba?

bu yorum ben yazarken gelmiş görmedim valla :26: ama bencede bu şekilde olabilir..ee ayrılmışsın madem kimin tokası olursa olsun komidin üzerinde başka bişi de olabilirdi yani :17: bence pek üzerinde durma derim sonuçta ayrılmışsın yani dimi ee peki şu an diğeriyle mi birliktesin?:25:

ayrıldıgım sevgilimde değil hoşlandıgım cocugun odasında grdüm:D

umrunda olsaydım arayıp sormazmıydı?arayınca bak beni düşünmüş diyecek toka olayınıda sordum diyelim doğru syler mi acaba?

Ya görüp görmemen ya da mesaj atıp atmaman umrunda değil,ya da dediğim gibi yüzü yok arayıp sormaya.
İkisinden biri.
Bide araştır soruştur bakalım kız kardeşi varmıymış,belki onun tokası,eğer yoksa aldatıldın gibi görünüo,yatak odasında olması onu gösterio malesef.

Anlamışsın da yine yanlış anlamışsın tatlım :52:

Yeni erkek arkadaşının ewinde görmüş tokayı , eski arkadaşında değil ...

Ya görüp görmemen ya da mesaj atıp atmaman umrunda değil,ya da dediğim gibi yüzü yok arayıp sormaya.
İkisinden biri.
Bide araştır soruştur bakalım kız kardeşi varmıymış,belki onun tokası,eğer yoksa aldatıldın gibi görünüo,yatak odasında olması onu gösterio malesef.

kız kardesi yok:Speki sen olsan napardın

ohh çok şükür sonunda konuyu parça parça da olsa kesin anladım :52: tatlım tabiiki soracaksın olur mu öle şey ama zaten bak arayıp sormuyormuşda valla o aramıyorsa sen ara nedir ne değildir diye öğren tabiiki ama bu süre zarfında aramıyor olması da epey kıllandırıcı tabiki.yüzyüze görüşün bu konuyu en önce telde olmaz zaten ...:51:

cocuk sana senden hoslandıgını söylemiş erkek arkadasından ayrılmışsın e cocukta ayrıldıgını bılıyor ve bulusma gorusme olayları sonra senı umutlandırması vs bence bu soruyu sorman ıcın gereklı sebepler.... hem sananelık bır durum olsa idi o hıc alındırmadan o tokayı oldugu yerde bırakırdı hemen öyle bir atakla o tokayı itivermezdı bence o durumun gaaayet farkında... O gunden sonra hıc konusmadı mı ya da aynı sınıftaymışsınız ayol bakmıyor mu ya da konusmaya calısmıyor mu?????

3ay sonra görebilirim artık:(

kız kardesi yok:Speki sen olsan napardın

Ya karşısına geç ne dengesiz adammışsın hem birlikte olmak istedin hem arayıp sormuosun de,ya da mesaj at aynı şekilde.
Tokayı gördüğünü de söyle,daha ilk günlerde beni başkasıyla aldatmışsın belli ki de,sonra da yol ver gitsin,zaten yeni bi ilişki çok acı çekmezsin.
Ama olan eski sevgiline olmuş boşu boşuna ayrılmışsın çocuktan :/

Anlamışsın da yine yanlış anlamışsın tatlım :52:

Yeni erkek arkadaşının ewinde görmüş tokayı , eski arkadaşında değil ...

Yanlış Anladınız..
Herşey Bitti ..
Peki Eski SEvgilinizle Devam mı Diye Sormuşlar..

bu iki mesajda benim yazıma yapılan yorumlardan sonra yapılmış karışıklık yok mu bu her ikisi arasında :37:offf bu konu beni aştı en iyisi siz yazın yazın ben kenarda çekirdeğimi alıp gelşiyim okuyim iyice anlıyim karıştı hepsi kafamda saat olmuş zaten 3 :27:

Back
X