- Konu Sahibi beautymoon
arkadaslar kimselere anlatamadığım derdimi sizlerle paylasmak istedim bi bayan olarak en iyi sizler anlarsınız beni.esimle 6 yıl bi flörtten sonra evlendik.birbirimiz çok sevdik ve bu döneme kadar kırmadık bile.herzaman imrenilen parmakla gösterilen bi çift olduk.evlendik ve evlilğimizin ikinci senesinde suan mahkemedeyiz
aslında hersey çok güzel gdiyodu.taki esimin bi akrabası olan kendinden büyük dul bi akrabısıyla fazla hasır nesir olana kadar.bu durum beni çok rahatsız etmeye baslasada ya saçmalama o kuzenim sayıılır diyerek oyaladı beni.derken ailemin yanına tatile gittiğimde bana birden bosanmak isteğini söyledi tabiki sok oldum çünkü bana ne böyle bisey hissettirdi nede ima etti.ve evlenmemizi bi türlü sindiremeyen ailesine gün doğdu benle konusma gereği bile duymadılar.her suçu bana atıp davayı açtılar oysaki oğullarının çevirdiği isten haberleri yoktu.herseyi allaha havale ettim ve sustum çünkü mahkemede daha yüzyüze gelemedik.yaklasık 1 senedir ailemin yanındayım ve saçma ama bu süre içinde defalarca beni görmeye geldi.ailemden gizli çıkıp görüstüm onla.her gelisinde beni çok sevdiğini söylüyo hediyeler getiriyo bende acaba düzelirmiyiz umuduyla gidiyorum çünkü o kadının msn yazılarını bulduğum halde hep inkar etti asla bisey olmadı dedi.buna rağmen pisliğini bile kapatmaya razı oldum ama tmm yuvamızı yıkmayalım deyince yaklasmıyo ama seviyorum dio eee bu nasıl sevgi.hem diğerini kabul etmiyo hem bana yaklasmıyo.zaten ailesi birlesmemizi istemiyo.sasırdım kaldımm

ben bu evlilği bitirmeye hazır değilim çünkü beraber büyüdük biz ve hala sevmiyorumda diyemiyorum