Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

beautymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
155
2
46
İzmir
arkadaslar kimselere anlatamadığım derdimi sizlerle paylasmak istedim bi bayan olarak en iyi sizler anlarsınız beni.esimle 6 yıl bi flörtten sonra evlendik.birbirimiz çok sevdik ve bu döneme kadar kırmadık bile.herzaman imrenilen parmakla gösterilen bi çift olduk.evlendik ve evlilğimizin ikinci senesinde suan mahkemedeyiz:5::5:aslında hersey çok güzel gdiyodu.taki esimin bi akrabası olan kendinden büyük dul bi akrabısıyla fazla hasır nesir olana kadar.bu durum beni çok rahatsız etmeye baslasada ya saçmalama o kuzenim sayıılır diyerek oyaladı beni.derken ailemin yanına tatile gittiğimde bana birden bosanmak isteğini söyledi tabiki sok oldum çünkü bana ne böyle bisey hissettirdi nede ima etti.ve evlenmemizi bi türlü sindiremeyen ailesine gün doğdu benle konusma gereği bile duymadılar.her suçu bana atıp davayı açtılar oysaki oğullarının çevirdiği isten haberleri yoktu.herseyi allaha havale ettim ve sustum çünkü mahkemede daha yüzyüze gelemedik.yaklasık 1 senedir ailemin yanındayım ve saçma ama bu süre içinde defalarca beni görmeye geldi.ailemden gizli çıkıp görüstüm onla.her gelisinde beni çok sevdiğini söylüyo hediyeler getiriyo bende acaba düzelirmiyiz umuduyla gidiyorum çünkü o kadının msn yazılarını bulduğum halde hep inkar etti asla bisey olmadı dedi.buna rağmen pisliğini bile kapatmaya razı oldum ama tmm yuvamızı yıkmayalım deyince yaklasmıyo ama seviyorum dio eee bu nasıl sevgi.hem diğerini kabul etmiyo hem bana yaklasmıyo.zaten ailesi birlesmemizi istemiyo.sasırdım kaldımm:43::43::43:ben bu evlilği bitirmeye hazır değilim çünkü beraber büyüdük biz ve hala sevmiyorumda diyemiyorum

Eşinin yaptığı ''çirkin sen bir kenarda dur,ben bir güzel bulana kadar''

Tüm detaylar bunlarsa eğer...Bence senin bile bilmediğin şeyler var.

Arkadaşım seni istemeyen eşi sen hiç isteme...

O yuvasını toplama derdinde değilse,sen neyın peşindesin ki...

Son düzenleme:
Eşinizin yaptığı çok saçma. bu evliliği bitirmeye hazır değilim diyorsunuz ama sanırım en mantıklısı bitirmek gibi görünüyor.

kızları inanın konun detayı bu esimin ailesine birden bire yoğun bi ilgi göstermesi.onların evim ayrı olsada sürekli beni yönetme ve kullanma isteği.isimi mesleğimi kıskanmaları.üzerine bide bu kadınla yakınlasması.bana hiç bi açıklama yapmadı tek dediği benim suçum yok o yazmıs ben bisey yazmadım dedi durdu.ama tabiki ben inamadım sonuçta nasıl yüz bulupta yazabilirki.bi hata yaptıysa bile bu hatayıda kabul etmiyo.yanı bitmesinede göz yumuyo ama bende elinin altında olayımistiyo.kendi kendime düsünyorm acaba gerçekten aralarında bisey yasandı ve benle tekrar bir araya gelince bu tekrar sorun olurmu diemi düsünüyo.çünkü ben kadının yazılaını görünce bayağı ağır seyler yazdım ve kadın cvp bile veremeden netten kaçtı.bu süre içinde esimle ayrıydık ama ben tesadüfen gördüm bu yazıları msn sifresini bulup.ve tabiki aklımca kızı rezil etmek için tüm akrabalarına söyledim olayı.esimde sözde benim alakam yokken herkese rezil ettin die laf söylüyo ama gördüm iste var yazılar.ikisi akraba olunca doğal olarak ortak rezil oldular

anlattığınız kadarıyla ben eşinizin sizi sevdiğine inanamadım açıkcası.dul bi kadınla konuşmuş yakınlaşmış yetmedi inkar etmiş.bu bitirmek için çok büyük bi sebep zaten...hem ayrılalım demiş hem şimdi sevdiğini sölüyo ama nası sevgi bu...
acaba kadın eşinizi bi süre sonra istemedi de o zaman size mi geldi...bunu bi düşünün derim...

seni yedek kulübesinde tutuyor.90 dakika içerisinde bir sakatlanma olursa seni oyuna alacak gibi.

ve inanın gerçekten her girdiği ortamda ilgi gören her zaman hayranca bakılan bi bayanım.yanı gerçekten bu iste güzelliğe çirkinliğe bakılmıyo.

kızları inanın konun detayı bu esimin ailesine birden bire yoğun bi ilgi göstermesi.onların evim ayrı olsada sürekli beni yönetme ve kullanma isteği.isimi mesleğimi kıskanmaları.üzerine bide bu kadınla yakınlasması.bana hiç bi açıklama yapmadı tek dediği benim suçum yok o yazmıs ben bisey yazmadım dedi durdu.ama tabiki ben inamadım sonuçta nasıl yüz bulupta yazabilirki.bi hata yaptıysa bile bu hatayıda kabul etmiyo.yanı bitmesinede göz yumuyo ama bende elinin altında olayımistiyo.kendi kendime düsünyorm acaba gerçekten aralarında bisey yasandı ve benle tekrar bir araya gelince bu tekrar sorun olurmu diemi düsünüyo.çünkü ben kadının yazılaını görünce bayağı ağır seyler yazdım ve kadın cvp bile veremeden netten kaçtı.bu süre içinde esimle ayrıydık ama ben tesadüfen gördüm bu yazıları msn sifresini bulup.ve tabiki aklımca kızı rezil etmek için tüm akrabalarına söyledim olayı.esimde sözde benim alakam yokken herkese rezil ettin die laf söylüyo ama gördüm iste var yazılar.ikisi akraba olunca doğal olarak ortak rezil oldular

Canım neden ısrarcı davranıyorsun...

belli şeyleri yitirmişsiniz,birbirinize olan güveniniz yok olmuş

sana yapmadığını bırakmamış,sahip çıkamamış ailesinin sana müdahale etmesine izin vermiş.

1 yıldır ayrıyız diyorsun,ön ayrılığı yaşamışken sonlandır bence hayatına bak.

kurtarsan bıle tekrardan yıkılmaya okadar müsaitki yuvan,üzgün olduğun ve sevdiğin için göremiyorsun

Son düzenleme:
ya suda varki kadının 2 çocuğu var 2 yas büyük.böyle bi evlilik asla gerçeklesmez zaten.heleki ben bu olayi gün yüzüne çıkardığım için.peki kızlar simdi davayı onla raçtı ve salakça bi sebep göstererek evlililğin gereklerini yerine getirmedi bilmem ne bu sebeple.peki ben mahkemede bu olayı kanıtladığım zaman is adatılmaya irince sizce tazminat alabilirmiyim

ya suda varki kadının 2 çocuğu var 2 yas büyük.böyle bi evlilik asla gerçeklesmez zaten.heleki ben bu olayi gün yüzüne çıkardığım için.peki kızlar simdi davayı onla raçtı ve salakça bi sebep göstererek evlililğin gereklerini yerine getirmedi bilmem ne bu sebeple.peki ben mahkemede bu olayı kanıtladığım zaman is adatılmaya irince sizce tazminat alabilirmiyim

Evlilik süreci içerisinde aldatıldığını ıspatlarsan eğer hem eşinden hemde o kadından tazmınat alabilirsin.

Son düzenleme:
afedesiniz ama dengesiz mi biraz ?!
Ne demek bu ya hem seviyorum hem olmaz :S tamamen kendisi ile çelişmek bu canım bilmediğin bi şeyler olabilir bence

Evlilik süreci içerisinde aldatıldığını ıspatlarsan eğer hem eşinden hemde o kadından tazmınat alabilirsin.

brownim ben malesefki msn kayıtlarını yapmadım ama benim evlilik gereklerini her sekilde yerine getirdiğimi filan sahitlerim kanıtlıyo zaten.beni bu durumu kanıtlarsam o kadından alabiliyorm öylemi.kadının yurtdısında olması engel değil dimi bunu

afedesiniz ama dengesiz mi biraz ?!
Ne demek bu ya hem seviyorum hem olmaz :S tamamen kendisi ile çelişmek bu canım bilmediğin bi şeyler olabilir bence

eliff aynen öyle yanı belki kendi isteğiyle belki baskıyla açtı davayı ama kendisi bile bilmiyo suan ne yaptığını.yani dediğin gibi gerçekten b aldatma olmasa bile olayın içinde baska bisey var ama ben bunu bi türlü bulamıyorum ya bu durumda ben zaten anlasmalı yapmıyorum.hakim gerçek sebebi söyletirmi sizce buna..

canım bence hiç düşünmeden boşan bu adamdan, hem seni bırakmıyor hem de ötekiyle birlikte oluyor.. niye buna katlanasın ki, inan ayrıldıktan sonra diyeceksin ki iyi ki yaptım bunu, dünyadaki tek adam onlarmış gibi davranmaktan kurtulmak zor oluyor ama sonra da gözlerinin açıldığını farkediyorsun :)

diğer kadının elinde başka şeyler olabilir mi? şantaj öğesi olarak kullanabilip eşini senden kopartmasını sağlayacak şeyler mesela? bu yüzden eşin her iki türlü de seni kaybediceğini bilip en azından çirkinlikleri saklamayı yeğliyordur. sana sevdiğini söyleyip hala boşanmak istiyordur bu yzden. severek ayrılmak var, bir de tiksinerek ayrılmak...

diğer kadının elinde başka şeyler olabilir mi? şantaj öğesi olarak kullanabilip eşini senden kopartmasını sağlayacak şeyler mesela? bu yüzden eşin her iki türlü de seni kaybediceğini bilip en azından çirkinlikleri saklamayı yeğliyordur. sana sevdiğini söyleyip hala boşanmak istiyordur bu yzden. severek ayrılmak var, bir de tiksinerek ayrılmak...
canım en iyi sen yakaladın olayı evet bunu anlamaya çalısıyorum bende.acaba bi birliktelikte yasandıda birlesirsek sonuçta akrabası bu gün yüzüne çıkar diemi korkuyo acaba.öbür türlü bi msn yazısı ve inkar etti ben yazmadım dedi konuyu kapattı.ama diğer türlü bisey çıkarsa ortaya rezillik dizboyu.ben nefretimle herseyi göze alıp yapcam.o herkese böyle bisey yok derken rezil bi duruma düsücek.

brownim ben malesefki msn kayıtlarını yapmadım ama benim evlilik gereklerini her sekilde yerine getirdiğimi filan sahitlerim kanıtlıyo zaten.beni bu durumu kanıtlarsam o kadından alabiliyorm öylemi.kadının yurtdısında olması engel değil dimi bunu

Boşanma davasını eğer ki sen açsaydın işin daha kolay olacaktı...karşı taraftan maddı manevı tazmınat davası alabılmen için...

Evlılıklerde tazmınat davasının acılmasındakı en büyük sebep boşanma davasıyla başlıyor.

telefon dökümlerini,msn kayıtlarını karşı tarafa dava açtığında savcı ısterse cıkarma talebınde bulunur ve arastırılır.Eğerki aldatılmaya dair kanıtlarını toplayamazsan hıc bulaşmabırak yoluna gıtsın.Yurt dısında olması hiç bir dava için engel değil.Mutlaka iyi bir avukattan hukuki yardım al

Back
X