• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

Duygularınız size birçok hata yaptırmış. Ve bence siz ne yapmak istediğinize karar vermemişsiniz. O yüzden karar verdikten sonra hareket edin. Ve birilerine eşinizi kötüleyerek, hele hele akrabalarına rezil ederek ne kadar yanlış yapmışsınız. Ya yarın bir gün ki öyle görünüyor bir araya geldiğinizde ne olacak. Siz o akrabaların gözünde ne duruma düşeceksiniz. Keşke sonda yapmanız gerekenleri başta yapmasaydınız.

karmakarışık çok fazla yüzgöz olunmuş bir durumdasın.eşinle bir araya gelsen çok afedersin ama onunla birlikte olursan neler hissedeceksin bi düşün.o kadınla ya da başkalarıyla neler yaptı şimdi benle.......ooof oof çok fena.hem ailesi de dertse eğer bu ilişkiye devam etmen için sağlıklı bir neden göster bana.ama sevgi aşk deme çünkü böyle birine duyulan şey aşk değil sadece körükörüne bağlanmaktır.işin gücün varsa ailen varsa ne diye düşünüyorsun anlamadım?:47:

tekrar toparlanması zor bir durumda ilişkiniz.. bence bir avukat bul kendine canım..

Aman Allahim ,evlerden irak....Allah yardimcin olsun....
sevgi dolu , ask dolu kocisimi eve gidince opucuk bombardimanina tutucam ....yazik walla sana!

bence kocan sana iyi davranarak o kadınla yaşadığı ilişkinin senin tarafından daha fazla dillendirilmesini önlemeye çalışıyor :37:

Duygularınız size birçok hata yaptırmış. Ve bence siz ne yapmak istediğinize karar vermemişsiniz. O yüzden karar verdikten sonra hareket edin. Ve birilerine eşinizi kötüleyerek, hele hele akrabalarına rezil ederek ne kadar yanlış yapmışsınız. Ya yarın bir gün ki öyle görünüyor bir araya geldiğinizde ne olacak. Siz o akrabaların gözünde ne duruma düşeceksiniz. Keşke sonda yapmanız gerekenleri başta yapmasaydınız.

evet ebru insan o ruh haliyle neler yaptığını inan bilmiyo bunu adece yasayan bilir.o an aklımca en mantıklı olanı yapıp onları rezil ettim.saçma oldu ama benle olmazsa onlada olmasın oldu yanı bi intikam duygusu o

hem karnım doysun ..hem pastam dursun yok öyle??????? derdi,amacı ne bu adamın versin kararını seninde iyice kafanı karıştırmasın dengesizlik bu resmen ..tavrını koy yuvaya sahip çıkmayacaksa yoluna gitsin .......boşu boşuna görüşme nasıl iş bu ya :20:aslında o adamın yüzüne bakmaman lazım ama sen bilirsin hayırlısı neyse o olsun:71:

hem karnım doysun ..hem pastam dursun yok öyle??????? derdi,amacı ne bu adamın versin kararını seninde iyice kafanı karıştırmasın dengesizlik bu resmen ..tavrını koy yuvaya sahip çıkmayacaksa yoluna gitsin .......boşu boşuna görüşme nasıl iş bu ya :20:aslında o adamın yüzüne bakmaman lazım ama sen bilirsin hayırlısı neyse o olsun:71:

evet ay 82 bazı erkeklerin klasık düsüncesi bu eslerini kimseye kaptırmak istemezler kaybedincede akıllanırlar.hatayı yapan kendisi olsada suçu duruma beni düsürdler.suan tek derdim sevgimi nefretle körüklesemde onların canını yakmak istiyorum aslında bu yönde ne yapacağımı bilmiyorum asıl isteyeceğim yardım bu olmalı sanırım

eşin daha kendi bile ne istediğini bilmiyor sanırım ama ortada hoş olmayan durumlar var
herkes iyice yüz göz olmuş
bence hiç kafanı bulandırma zaten ayrısınız son noktayı koy:31:

evet ay 82 bazı erkeklerin klasık düsüncesi bu eslerini kimseye kaptırmak istemezler kaybedincede akıllanırlar.hatayı yapan kendisi olsada suçu duruma beni düsürdler.suan tek derdim sevgimi nefretle körüklesemde onların canını yakmak istiyorum aslında bu yönde ne yapacağımı bilmiyorum asıl isteyeceğim yardım bu olmalı sanırım

canım ozaman dediğim gibi tavrını koyacaksın...seninle görüşmek istediğinde gitmeyeceksin !onsuzda yaşayabildiğini göstereceksin ........güçlü duracaksın için kan ağlasada belli etmeyeceksin böyle olmasını sen istedin deyip geçeceksin :35:seni gerçekten seviyorsa aklı başına gelecektir ve seni yeniden kazanmaya çalışacak kaybetme korkusunu yaşayacaktır bu eziyet ona yeter ...ama sen her çağırdığında gidersen..yuvanı kurtarmaya çalışan bir kadın gibi davranır belli edersen her erkek gibi kendini bulunmaz bişey sanıp paylaşılamadığını düşünecektir ! burnunu sürteceksin iyice !ya hep ...!ya hiç! diyeceksin ...seviyorum lafıyla olmuyor göstermeli ..kendi kıymetini bil onada bildir unutma bir mücadeleyi güçlü olan kazanır ağlayıp sızlayan değil :68:seni anlıyorum kadınsı duyguların ağır basıyor ama istediğini elde edeceksen güçlü dur ...unutma seni istemeyeni sen hiç istemezsin :34:

Aman Allahim ,evlerden irak....Allah yardimcin olsun....
sevgi dolu , ask dolu kocisimi eve gidince opucuk bombardimanina tutucam ....yazik walla sana!

bu nasıl bir tavırdır yarabbim:36:nispet yapar gibi ...:20:kimin başına ne geleceği belli olmaz büyük konuşmamak lazım.......bir laf vardır erkek milleti seviyor diye sevinme!...sevmiyor diye üzülme !

canım ozaman dediğim gibi tavrını koyacaksın...seninle görüşmek istediğinde gitmeyeceksin !onsuzda yaşayabildiğini göstereceksin ........güçlü duracaksın için kan ağlasada belli etmeyeceksin böyle olmasını sen istedin deyip geçeceksin :35:seni gerçekten seviyorsa aklı başına gelecektir ve seni yeniden kazanmaya çalışacak kaybetme korkusunu yaşayacaktır bu eziyet ona yeter ...ama sen her çağırdığında gidersen..yuvanı kurtarmaya çalışan bir kadın gibi davranır belli edersen her erkek gibi kendini bulunmaz bişey sanıp paylaşılamadığını düşünecektir ! burnunu sürteceksin iyice !ya hep ...!ya hiç! diyeceksin ...seviyorum lafıyla olmuyor göstermeli ..kendi kıymetini bil onada bildir unutma bir mücadeleyi güçlü olan kazanır ağlayıp sızlayan değil :68:seni anlıyorum kadınsı duyguların ağır basıyor ama istediğini elde edeceksen güçlü dur ...unutma seni istemeyeni sen hiç istemezsin :34:
çok haklısın ve çok güzel anlıyosun.insanlara değer verdiğinde en çabuk senden geçiyolar.ya okadar saçma bi durumdayimki gözümle yazıyı gördüğüm halde aldatmadım dio sonuçta bi yazı var ortada ve bundan cesaret bulmasa nasıl yazabilirki.ama buna rağmen ben seni aldatmadım die çırpınıyo ama birlesmeyede yanasmıyo.davayı kendisi açtı ve saçmasapan seylerle açtı yanı inan hakim bile gülüp kovar bunu mahkemeden.bide dünde sordum ama canım cvp gelmedi.bunun actığı davayla bizim bosanma sebebimizin alakası yok ynı suç kendinde ama olay kapansın die ailesinide kandırıp suçlu beni gösterdiler.bense asıl nedeni ortaya çıkarmak istiyorum ben bu olayı kanıtlayınca hakim onu bülbül gibi konusturur dimi

bu nasıl bir tavırdır yarabbim:36:nispet yapar gibi ...:20:kimin başına ne geleceği belli olmaz büyük konuşmamak lazım.......bir laf vardır erkek milleti seviyor diye sevinme!...sevmiyor diye üzülme !

Herhalde kötü niyetle yazmamıştır, ya da yazarken ne kadar itici olacağını düşünememiştir.

eşin daha kendi bile ne istediğini bilmiyor sanırım ama ortada hoş olmayan durumlar var
herkes iyice yüz göz olmuş
bence hiç kafanı bulandırma zaten ayrısınız son noktayı koy:31:

zaten son nokta koyulcak artık mihriban ama bunun burnundan fitil fitil getirerek.bazen bunca seye rağmen hala acıyorum ama yaptıklarını düsününce ikisininde canını yakmak istiyorum.öğrendiğim kadarıyla kadınada tazminat açılabiliyomus böyle intikamımı almak istiyorum

ne bu şimdi nispet yapar gibi, dalga geçer gibi?? ayıp ediyorsunuz..
nispetmi?? bunu söylemeniz gereken en son kisi dahi olsam, bana soylenmiyecegi bilirdiniz (eger beni taniyor olsaydiniz tabi!) kaldiki ne diye nispet edeyim kardesim?? bu bacimizi tanimam etmem, tanisam dahi oyle bir densizlige kalkismam! hem neden hemen nispete yorumluyorsunuzki?? bu kadarmi cürük iciniz?? ben o yaziyi sükrettigim icin yazdim, ama anlasiliyorki sizin gibilerin bunu anlayabilme kabiliyeti yok! bacimiz icin son derece uzgunummmm, insallah kurtulur.

Herhalde kötü niyetle yazmamıştır, ya da yazarken ne kadar itici olacağını düşünememiştir.

bu laf banaysa;evet itici olacagini dusunmeden yazdim :77: itici olayim bende bugun , canim sagolsun.
ne bileyim bacim , ben bu arkadasa gercekten üzüldümde yazdim , tepki alacagimi kestiremedim, zaten calisiyorum , diger yazilanlari gorunce arkadasin yapmasi gerekenleri tetikler diye yazik walla dedim . neyse....

topik sahibine ayip olmasin amaa ; kocamin beni cok sevdigi icin ben cooook seviniyorum!!! her kadin sevinir, o ne bicim laf ya ?? erkek seviyor diye sevinme?? garip yani.
ve arkadasim, emin ol ;hayatin insanlara ne getirecegini kimsenin kestiremiyeciginin bilincinde bir insanim....ama iyi niyetimin bu sekilde gostermemem lazimdi, herkes benim gibi dusunecek diye birsey yok tabi, bakin siz neler anlamissiniz.

Back
X