• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karman çorman oldum ben ne yapacağım..

benimde arkadasımda aynı dert var kız 7 aylık evliyken durduk yere boşanmak istediğini söylemiş. boşandılar. şimdide arayıp arayıp duruyo seni çok seviyorum diyo ama barışmaktan yana değil. arkadasımda bunun sadece eski kocasının cinsel istekleri olduğunu düşünüyor. tabi bunu farkettikten sonra hiç görüşmedi.seninkindede durum böyle olabilirmi acaba

Boşanma davasını eğer ki sen açsaydın işin daha kolay olacaktı...karşı taraftan maddı manevı tazmınat davası alabılmen için...

Evlılıklerde tazmınat davasının acılmasındakı en büyük sebep boşanma davasıyla başlıyor.

telefon dökümlerini,msn kayıtlarını karşı tarafa dava açtığında savcı ısterse cıkarma talebınde bulunur ve arastırılır.Eğerki aldatılmaya dair kanıtlarını toplayamazsan hıc bulaşmabırak yoluna gıtsın.Yurt dısında olması hiç bir dava için engel değil.Mutlaka iyi bir avukattan hukuki yardım al
brownim aslında haklısın allah belanızı versn deyip bırakmak e ngüzeli ama o zaman kendimi yenik ezik hissediyorum.ve canlarını yakmak istiyorum özellikle o kadını rezil etmek bin pisman etmek derdindeyim.böyle bi rezilliği ggün yüzüne çıkarsa kimsenin yüzüne bakamaz ve suan o tarafın gözünde ben suçluyum ve herkese bu sekilde ifade ediliyo.tek derdim bunu kanıtlayıp kendi rezillikleriyle bırakmak

benimde arkadasımda aynı dert var kız 7 aylık evliyken durduk yere boşanmak istediğini söylemiş. boşandılar. şimdide arayıp arayıp duruyo seni çok seviyorum diyo ama barışmaktan yana değil. arkadasımda bunun sadece eski kocasının cinsel istekleri olduğunu düşünüyor. tabi bunu farkettikten sonra hiç görüşmedi.seninkindede durum böyle olabilirmi acaba

alya olmaz çünkü öyle bisey yasanmıyo yanı ben de bikaç defa dile getirdim maksat bu olabilirmi die ama beni görüp gidiyo.yanı bi istek pesinde olmuyo buda tuhaf dimi

brownim aslında haklısın allah belanızı versn deyip bırakmak e ngüzeli ama o zaman kendimi yenik ezik hissediyorum.ve canlarını yakmak istiyorum özellikle o kadını rezil etmek bin pisman etmek derdindeyim.böyle bi rezilliği ggün yüzüne çıkarsa kimsenin yüzüne bakamaz ve suan o tarafın gözünde ben suçluyum ve herkese bu sekilde ifade ediliyo.tek derdim bunu kanıtlayıp kendi rezillikleriyle bırakmak

Anlıyorum için yanıyor,o kadına karşı öfkelisin yenık düşmek istemıyorsun...

Olsun be arkadaşım,zannedıyor musun ki sana yaşattığı kötü günler onun yanına kar kalıcak!

Rabbim büyük,er ya da geç onuda bildiği gibi yapar ve sana yaptıklarını cekmeden ölmez.

Bırak hakkında kım ne düşürse düşünsün,kim ne derse desin aldırma.

Seni bu saatten sonra iyi bilseler neolur bilmeseler neolur...

hayatında olmayacaklar ki...

eşinin sana anlatmadığı seyler var kesınlıkle...

arkadaşım bende az çok seninle benzer şeyleri yaşıyorum daha doğrusu yaşıyordum en son geçen hafta onu hayatımdan çıkardım beni dinlersen kendin için nedenini niçinini düşünme neden olduysa oldu bu saatten sonra farkeder mi ya da onu rezil edince bu saatten sonra için soğur mu sanıyorsun?? Boş ver arkadaşım boş ver Allah a havale et yoluna bak ben yaşamış bir insan olarak söylüyorum öyle yaptım hayırlısı böyleymiş demek ki en azından hayırlı bi insan olsaydı kurtarmak için bi şeyler yapardı değil mi benim ki de senin ki kadar saçmaladı hem de taa ekim aynıdan beri ama artık canıma tak etti en son bir hafta önce gönderdim hayatımdan en mantıklısı bu gerçekten :(

Anlıyorum için yanıyor,o kadına karşı öfkelisin yenık düşmek istemıyorsun...

Olsun be arkadaşım,zannedıyor musun ki sana yaşattığı kötü günler onun yanına kar kalıcak!

Rabbim büyük,er ya da geç onuda bildiği gibi yapar ve sana yaptıklarını cekmeden ölmez.

Bırak hakkında kım ne düşürse düşünsün,kim ne derse desin aldırma.

Seni bu saatten sonra iyi bilseler neolur bilmeseler neolur...

hayatında olmayacaklar ki...

eşinin sana anlatmadığı seyler var kesınlıkle...
browni kesinlikle var ama bukadar sır ne olabilir anlamıyorumki.yanı gurursuzluk yapıp yaptıysanbile kabul kapatalım o konuyu dedim sırf çekinmesi bu olabilirmi die onada yaklasmıyo.ailesi hiç adım atmadı acaba onlara karsımı geri çekmiyo diede düsünüyorum.hanı hem sen istedin hem ne simdi bu gibi düsünürler olay buraya kadar gelmis ne geri dönüsü die sıkıtrıyo olabilirlermi diorum.ama Allah büyük kimin ahını yerde bırakmıskı

canım en iyi sen yakaladın olayı evet bunu anlamaya çalısıyorum bende.acaba bi birliktelikte yasandıda birlesirsek sonuçta akrabası bu gün yüzüne çıkar diemi korkuyo acaba.öbür türlü bi msn yazısı ve inkar etti ben yazmadım dedi konuyu kapattı.ama diğer türlü bisey çıkarsa ortaya rezillik dizboyu.ben nefretimle herseyi göze alıp yapcam.o herkese böyle bisey yok derken rezil bi duruma düsücek.

valla bilemedim ama aklıma başka da bişey gelmiyo, ama şuan o kadınlada belli bi ilişkisi yok anladıgım kadarıyla. yanlış mı anladım? yani kadın şantaj öğrelerini bunun için de kullanmaz mıydı?

arkadaşım bende az çok seninle benzer şeyleri yaşıyorum daha doğrusu yaşıyordum en son geçen hafta onu hayatımdan çıkardım beni dinlersen kendin için nedenini niçinini düşünme neden olduysa oldu bu saatten sonra farkeder mi ya da onu rezil edince bu saatten sonra için soğur mu sanıyorsun?? Boş ver arkadaşım boş ver Allah a havale et yoluna bak ben yaşamış bir insan olarak söylüyorum öyle yaptım hayırlısı böyleymiş demek ki en azından hayırlı bi insan olsaydı kurtarmak için bi şeyler yapardı değil mi benim ki de senin ki kadar saçmaladı hem de taa ekim aynıdan beri ama artık canıma tak etti en son bir hafta önce gönderdim hayatımdan en mantıklısı bu gerçekten :(
canım benim içimi acıtan su oldu.yanı okadar iyiydik ve okada rumut dolu evlendikki yada ben öyle sanıyomusum yanı ben msn i bulmasam yine is buraya gelmeyecekti ama beni uyutup gidecekti.yanı birden bire insan nasıl bi evlilği bukadar rahat btirme riskine girerki.ve bi birliktelik yasasa bile asla ve asla evlillik olacak bi iliski değil,

browni kesinlikle var ama bukadar sır ne olabilir anlamıyorumki.yanı gurursuzluk yapıp yaptıysanbile kabul kapatalım o konuyu dedim sırf çekinmesi bu olabilirmi die onada yaklasmıyo.ailesi hiç adım atmadı acaba onlara karsımı geri çekmiyo diede düsünüyorum.hanı hem sen istedin hem ne simdi bu gibi düsünürler olay buraya kadar gelmis ne geri dönüsü die sıkıtrıyo olabilirlermi diorum.ama Allah büyük kimin ahını yerde bırakmıskı

ailesi seni başından beri istemıyordu değil mi?

istemedikleri halde senınle evlenme cesaretınde bulunan adam

bence boşanmadan vazgeçme cesaretide gösterebilir...

Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya..
Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da İSTEMEZ..

Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ..

Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu.Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.

Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, Ozaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.

valla bilemedim ama aklıma başka da bişey gelmiyo, ama şuan o kadınlada belli bi ilişkisi yok anladıgım kadarıyla. yanlış mı anladım? yani kadın şantaj öğrelerini bunun için de kullanmaz mıydı?

kadın yurdısında canım.yanı benim yanıma geldiğini gittiğini hiç biseyi bilemez.eğerki bi birliktelik olduysa yazın olmustur ve ordada kalmıstır.

ailesi seni başından beri istemıyordu değil mi?

istemedikleri halde senınle evlenme cesaretınde bulunan adam

bence boşanmadan vazgeçme cesaretide gösterebilir...

Hani insan bazen ne ileri ne geri, tek bir adım ATAMAZ ya..
Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da İSTEMEZ..

Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele ETMEZ..

Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez o'nu.Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir.

Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, Ozaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim.

ahh be browni okadar iyi anladınki beni ve yemin ediyorum ona attığım son msj bu sözlerdi biliyomusun:5::5:

alya olmaz çünkü öyle bisey yasanmıyo yanı ben de bikaç defa dile getirdim maksat bu olabilirmi die ama beni görüp gidiyo.yanı bi istek pesinde olmuyo buda tuhaf dimi

arkadasımdada öyle bir durum yaşanmadı ama o kocasının derdinin bu olduğunu hissetmişti. seninkide çok tuhaf arkadasım derdi ne o zaman acaba şimdi barışmak istiyorda ailesine bu saatten sonra birşey diyemiyomu?

ahh be browni okadar iyi anladınki beni ve yemin ediyorum ona attığım son msj bu sözlerdi biliyomusun:5::5:

Allah yardımcın olsun arkadaşım dua edıyorum senın için...

Allah içine ferahlık versın bir rahatlatsın inşallah:70:

İşiniz mahkeme aşamasına geldiğine göre belki de eşiniz sizi hoş tutup, boşanma davasında fazla talepkar olmamanızı sağlamaya çalışıyordur. Avukatınız yoksa, iyi bir avukat bulmanızı öneririm.

İşiniz mahkeme aşamasına geldiğine göre belki de eşiniz sizi hoş tutup, boşanma davasında fazla talepkar olmamanızı sağlamaya çalışıyordur. Avukatınız yoksa, iyi bir avukat bulmanızı öneririm.

senacım iyi bi avukat tuttum.esimede kesinlikle bu isin anlasmalı olmayacağınıve canlarını çok yakacağımı söyledim yanı alttan almayacağımı çok iyi biliyo

arkadasımdada öyle bir durum yaşanmadı ama o kocasının derdinin bu olduğunu hissetmişti. seninkide çok tuhaf arkadasım derdi ne o zaman acaba şimdi barışmak istiyorda ailesine bu saatten sonra birşey diyemiyomu?

bende onu dusunuyorum alya çünkü nie dersen hem beni görmeye geliyo hemde kimse bilmesin tamammı dio.yanı ailesinin kulağına gitmesinden korkuyo.ne benden vazgeçebiyo ne aileyi silebiliyo:59:

bende onu dusunuyorum alya çünkü nie dersen hem beni görmeye geliyo hemde kimse bilmesin tamammı dio.yanı ailesinin kulağına gitmesinden korkuyo.ne benden vazgeçebiyo ne aileyi silebiliyo:59:

Sizden vazgeçemediğini mi düşünüyorsunuz hala? Yani arada gelip size uğrayınca vazgeçilemeyen kadın mı oluyorsunuz? Neden gerçekçi değilsiniz? Eğer vazgeçmeseydi yuvanız bu hale gelir miydi?

Onun istediği sadece biraz heyecan. Gizli saklı ilişkiler bağımlılık yapmış olmalı onda.

Sizden vazgeçemediğini mi düşünüyorsunuz hala? Yani arada gelip size uğrayınca vazgeçilemeyen kadın mı oluyorsunuz? Neden gerçekçi değilsiniz? Eğer vazgeçmeseydi yuvanız bu hale gelir miydi?

Onun istediği sadece biraz heyecan. Gizli saklı ilişkiler bağımlılık yapmış olmalı onda.

tabiki haklısın ama benle bi heyacan yasamıyoki saciuzunaklikisa;bunları yasamak istese baskalarıyla yasar zaten.kendimi vazgeçilmez değilde bianda unutulmuyo demekki die düsünüyorum ben

sen kocanla akrabasının ilişkisi olduğunu herkese yayıp onları rezil et, sonra kocana geri dönmeye çalış.. enteresan..

madem kocandan vazgeçmeyeceksin, millete niye yayıyosun? aldatıldı da sindirdi mi desinler arkandan?

insanlar ne kadar düşünmeden hareket ediyor..

Back
X