- Konu Sahibi beautymoon
-
kızları inanın konun detayı bu esimin ailesine birden bire yoğun bi ilgi göstermesi.onların evim ayrı olsada sürekli beni yönetme ve kullanma isteği.isimi mesleğimi kıskanmaları.üzerine bide bu kadınla yakınlasması.bana hiç bi açıklama yapmadı tek dediği benim suçum yok o yazmıs ben bisey yazmadım dedi durdu.ama tabiki ben inamadım sonuçta nasıl yüz bulupta yazabilirki.bi hata yaptıysa bile bu hatayıda kabul etmiyo.yanı bitmesinede göz yumuyo ama bende elinin altında olayımistiyo.kendi kendime düsünyorm acaba gerçekten aralarında bisey yasandı ve benle tekrar bir araya gelince bu tekrar sorun olurmu diemi düsünüyo.çünkü ben kadının yazılaını görünce bayağı ağır seyler yazdım ve kadın cvp bile veremeden netten kaçtı.bu süre içinde esimle ayrıydık ama ben tesadüfen gördüm bu yazıları msn sifresini bulup.ve tabiki aklımca kızı rezil etmek için tüm akrabalarına söyledim olayı.esimde sözde benim alakam yokken herkese rezil ettin die laf söylüyo ama gördüm iste var yazılar.ikisi akraba olunca doğal olarak ortak rezil oldular
ya suda varki kadının 2 çocuğu var 2 yas büyük.böyle bi evlilik asla gerçeklesmez zaten.heleki ben bu olayi gün yüzüne çıkardığım için.peki kızlar simdi davayı onla raçtı ve salakça bi sebep göstererek evlililğin gereklerini yerine getirmedi bilmem ne bu sebeple.peki ben mahkemede bu olayı kanıtladığım zaman is adatılmaya irince sizce tazminat alabilirmiyim
Evlilik süreci içerisinde aldatıldığını ıspatlarsan eğer hem eşinden hemde o kadından tazmınat alabilirsin.
afedesiniz ama dengesiz mi biraz ?!
Ne demek bu ya hem seviyorum hem olmaz :S tamamen kendisi ile çelişmek bu canım bilmediğin bi şeyler olabilir bence
canım en iyi sen yakaladın olayı evet bunu anlamaya çalısıyorum bende.acaba bi birliktelikte yasandıda birlesirsek sonuçta akrabası bu gün yüzüne çıkar diemi korkuyo acaba.öbür türlü bi msn yazısı ve inkar etti ben yazmadım dedi konuyu kapattı.ama diğer türlü bisey çıkarsa ortaya rezillik dizboyu.ben nefretimle herseyi göze alıp yapcam.o herkese böyle bisey yok derken rezil bi duruma düsücek.diğer kadının elinde başka şeyler olabilir mi? şantaj öğesi olarak kullanabilip eşini senden kopartmasını sağlayacak şeyler mesela? bu yüzden eşin her iki türlü de seni kaybediceğini bilip en azından çirkinlikleri saklamayı yeğliyordur. sana sevdiğini söyleyip hala boşanmak istiyordur bu yzden. severek ayrılmak var, bir de tiksinerek ayrılmak...
brownim ben malesefki msn kayıtlarını yapmadım ama benim evlilik gereklerini her sekilde yerine getirdiğimi filan sahitlerim kanıtlıyo zaten.beni bu durumu kanıtlarsam o kadından alabiliyorm öylemi.kadının yurtdısında olması engel değil dimi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?