Karmaşadan kurtarır mısınız beni?

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhaba hanımlar çok yorgunum ruhen.

Düzenleme yaptım çünkü gereksiz şeyler yazmıştım .

Bu aralar kendimi kaybediyorum kendimi tanıyamıyorum.kişiliğimi, anneliğimi,evlatlığımı,karılığımı sorguluyorum sürekli.Önceden 10 düşünüp 1 konuşurken şimdi tam tersi oldu.Toplumda muhabbet ettikten sonra eve gelip konuştuğum şeylerden pişmanlık duyuyorum.Neden bunu söyledim neden onu söyledim hatta o kadar ileri gidiyorum ki neden güldüm neden öyle oturdum neden kalkıp eve gitmedim neden susmadım.Artık hep böyleyim.Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen :KK43:

Son düzenleme:
Yok fitre geliyormuş, yok 4 5 paket alıyormuş. Bunlar sizi ilgilendirmez ki. Size ne yani? Siz neden bunların listesini tutuyorsunuz? Günah onların günahı, siz kendi çekirdek ailenize odaklanın. Bu durumları neden kafanıza taktığınız anlamadım. Ortada karmaşa yok, siz kendi kendinize dert ediyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailesi ne yapiyosa kendilerine yapiyo, iyi ya da kotu, niye bunu kendine dert ediniyosun ki, cektigin sikinti logusalikla ilgili, bence yardim almak rahatlatir su donemde

Esinizin ailesine yapilan yardimlardan niye rahatsiz oluyosunuz ki?
Halen yokk diyolarsa da yine sizi ilgilendirmez, sizin ustunuzden gecinmiyorlarsa.

Es aileniz ihtiyaclari olmamasina ragmen fitre mi topluyorlar anlayamadim tam orasini
Ben sizin yerinizde olsam kendi aileme odaklanirdim,es aileniz naparsa yapsin. Size bir zararlari var mi? Neden kafaya takiyorsunuz?
Aslında orda şunu anlatmak istedim ama eksik yazdım sürekli bişeylerin eksikliğinden dert yanıyolar ve kaynanam başkalarının yanında azcık öyle olsa azcık böyle olsa diyip beni kötü gösteriyor benden cimrinin yedirdiği hastalık yapar diye bahsediyor. Bense bi evim olsun diye kendimden başka hiç bişeyden fedakarlık yapmadım

Aslında orda şunu anlatmak istedim ama eksik yazdım sürekli bişeylerin eksikliğinden dert yanıyolar ve kaynanam başkalarının yanında azcık öyle olsa azcık böyle olsa diyip beni kötü gösteriyor benden cimrinin yedirdiği hastalık yapar diye bahsediyor. Bense bi evim olsun diye kendimden başka hiç bişeyden fedakarlık yapmadım
Sizi nasil kotu gosterebilir ki kvniz? Cimrilik mi yapiyorsunuz? Eviniz olsun diye gelen misafiri ac mi biraktiniz da azicik sundan olsa bundan olsa dediler?

Ay naparlarsa yapsinlar takilicak bisey yok bence

eşinin ailesi naparsa yapsın boşver uğraşıp durma sen kendi ailene bak.eşine sürekli ailesini kötüleyip durma kimse sürekli ailesini kötületip durmaz.sen haksız çıkarsın.
boşan , kendi ayaklarının üzerinde dur kurtul desek yapabilecek misin? hayır gibi duruyor malesef, o yüzden seni pek de alakadar etmeyen şeylere kurup kurup durma sen kendi çekirdek ailene bak

Geçmişteki hatalarım yüzünden bu evliliği yaptım sevdim ama biraz bencillik ettim.
Bu ne demek, geçmişte her şey düzgün yapılamaz illa hata olur ama her hata yapan birilerine mi kaçsın?ne demek hata yaptım da oldu? Karar vermiş kaçmışsın kendin etmişsin.

Güvendiğim dağlara kar yağdı ve ben dağsız kaldım
Aile rızası olmayan evliliklerin genel sonu bu şekilde oluyor gidebileceğin yer olmadığı için ayaklarınla gittiğin için kıymet olmuyor. Bir şöför beye kaçmak için yol yapan biri vardı herkes yapma etme ailenin bildiği vardır dedi azarladı herkesi. Mecburum kaçacağim dedi.

Eşim ailesine toz kondurmuyor artık.İşten geliyo kahveye gider arkadaşlarına gider kızımı tek başına büyütüyorum
Toz kondurmaz ki. Siz de takılmayın onlara Allah bildiği gibi yapsın diyin havale edin. Politik davranın kötülemeyin. Eve gelmemesinin ailesiyle bir ilgisi yok gibi kahve daha cazip gelmiş. Sorumluluğu yok, para kazansın tamam. Oysa aile olmak birliktelik gerektirir. Kendinizle cebelleşmeyin, kendinizi ifade edebileceğiniz şeyler edinin. Kaynana muhabbeti dışında konuşabileceğiniz arkadaşlarınız olsun, el işi yapın kafanız dağılsın, çocukla ilgili şeyler izleyin okuyun. Fedakarlığın fazlası enayiliktir kendinizle ilgilenin.
uzun yol şöförü evine Özlem duyması gerekir aslında. Neden evine düşkün değil hep mi böyleydi?

Bu ne demek, geçmişte her şey düzgün yapılamaz illa hata olur ama her hata yapan birilerine mi kaçsın?ne demek hata yaptım da oldu? Karar vermiş kaçmışsın kendin etmişsin.

Aile rızası olmayan evliliklerin genel sonu bu şekilde oluyor gidebileceğin yer olmadığı için ayaklarınla gittiğin için kıymet olmuyor. Bir şöför beye kaçmak için yol yapan biri vardı herkes yapma etme ailenin bildiği vardır dedi azarladı herkesi. Mecburum kaçacağim dedi.

Toz kondurmaz ki. Siz de takılmayın onlara Allah bildiği gibi yapsın diyin havale edin. Politik davranın kötülemeyin. Eve gelmemesinin ailesiyle bir ilgisi yok gibi kahve daha cazip gelmiş. Sorumluluğu yok, para kazansın tamam. Oysa aile olmak birliktelik gerektirir. Kendinizle cebelleşmeyin, kendinizi ifade edebileceğiniz şeyler edinin. Kaynana muhabbeti dışında konuşabileceğiniz arkadaşlarınız olsun, el işi yapın kafanız dağılsın, çocukla ilgili şeyler izleyin okuyun. Fedakarlığın fazlası enayiliktir kendinizle ilgilenin.
uzun yol şöförü evine Özlem duyması gerekir aslında. Neden evine düşkün değil hep mi böyleydi?
Sorun ne anlamadim
sorun arkadaşın dediği gibi bişey değil aslında ben biraz gereksiz şeyler anlattım. Asıl karmaşık olan eskisi gibi değilim. Kötü bi sonucu olmasa bile yaptığım herşeyden pişmanlık duymaya başladım. Sürekli neden konuştum neden güldüm neden oturdum

Anladığım kadarıyla eşinizin ailesinin size zararı olmadığı halde onları kafanıza öyle bir takmışsınız ki, sürekli onların yaptıklarını dile getirip eşinizi kendinizden uzaklaştırmışsınız. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar herkesin günahı sevabı kendine :işsiz:

Bu aralar kendimi kaybediyorum kendimi tanıyamıyorum.kişiliğimi, anneliğimi,evlatlığımı,karılığımı sorguluyorum sürekli.Önceden 10 düşünüp 1 konuşurken şimdi tam tersi oldu.Toplumda muhabbet ettikten sonra eve gelip konuştuğum şeylerden pişmanlık duyuyorum.Neden bunu söyledim neden onu söyledim hatta o kadar ileri gidiyorum ki neden güldüm neden öyle oturdum neden kalkıp eve gitmedim neden susmadım.Artık hep böyleyim.Neden böyle oldum bilmiyorum ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen :KK43:
Öncesinde anlattıklarınız gereksiz değildi. Çünkü böyle hissetmenize sebep olan ilişkilerdi. Şu anda yalnızca sonucu söylüyorsunuz ama sebepleri olmadan sadece sonuçtan bir yere varılamaz . Muallakta kalmış konunuz. Malesef eşiniz ve ailesi sizi bu hale getirmiş. Kendinize olan güveninizi bozmuş eşiniz. Eşinizin ailesinin nasıl olduğuyla hiç ilgilenmeyin ama sizi ilgilendiren eşinizin tavırları. Araya ben de yorum yapamayacağım. sıkıntılı davranışları vardı ama neler olduğunu hatırlamamamız mümkün değil.

Öncesinde anlattıklarınız gereksiz değildi. Çünkü böyle hissetmenize sebep olan ilişkilerdi. Şu anda yalnızca sonucu söylüyorsunuz ama sebepleri olmadan sadece sonuçtan bir yere varılamaz . Muallakta kalmış konunuz. Malesef eşiniz ve ailesi sizi bu hale getirmiş. Kendinize olan güveninizi bozmuş eşiniz. Eşinizin ailesinin nasıl olduğuyla hiç ilgilenmeyin ama sizi ilgilendiren eşinizin tavırları. Araya ben de yorum yapamayacağım. sıkıntılı davranışları vardı ama neler olduğunu hatırlamamamız mümkün değil.
Anlamadim neden boyle hissediyorsunuz ki?
Bu halinizi tetikleyen birseyler olmasi lazim , onlar ne?
Yaptığım hareketlerin bazıları yadırgandı.Mesela kiradaydık kendi evimize çıkmak için keseyi sıkmam gerekiyodu cimri oldum.eşimin ailesinin gereksiz temizlikte şartı şurtu var onlar gibi dikkat etmiyorum diye pek yaptığım işi beğenmez yaptığım yemeği kaynanam yemez .mesela bu pedofiliden sonra muhabbet arasında çocukları herkes sevmememli demem felan filan.Akrabalarıyla otururken konuşmadan oturdum laf dinliyo dediler, konuştum laftan çıkmıyo der gibi baktıklar,şaka yaptım bak bak niyeti buymuş dediler .Bunlardı galiba

Bende ayni sizin gibiyim bikac yildir . Konusacak kimsem olmadigi icin ortama girince cenem dusuo

Back
X