- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Merhaba kk güzel bayanları
Bu aralar değişik duygular yaşıyorum.okullar kapanıyor ve zorunlu olarak öğrencilerimden ayrılıyorum.seneye onlarla birlikte değilim.o kadar üzülüyorlar ki.onlarin uzuntuusnu gördükçe aglayasim geliyor.zorunlu ayrılmamin nedeni.gorev yaptığım yer evime çok uzak bir köy okulu. Okulda bir hizmetli bile yok her işi biz yapıyoruz.zaten iki öğretmeniz.yollar güvenilir değil.grcen yıl bomba döşenmişti yolumuza öyle diyim.e artık kendimi değil bebeğimi düşünme zamanı geldi.gecen yıl merkeze geçme hakkı tanıdılar.ama ben kullanmadım.cunku öğrencilerimi çok seviyorum ayrılmak istemiyorum.
Birde çalıştığım köyde ciddi anlamda hijyen problemi var.bu yüzden başım hastalıktan kurtulmuyor.cocujlardan hastalık bulaşıyor sürekli.onlara da üzülüyorum el yıkamayı dış fırçalamayı tuvalete gitmeyi bennogrettim onlara.ilkokul öğrencileri bunları bilmiyordu düşünün.yerime gelecek olan öğretmen nasıl olacak bilmiyorum.nasil birakcam
bir yanım bu köye gelmeyeceğim için mutlu diğer yanım öğrencilerimden ayrılacağım için üzgün huzursuz mutsuz
![]()
Yolunuz açık olsun. ama bebeğinizi düşünmek zorundasınız. Sizin gibi görevini layıkıyla yapan birinden Allah razı olsun. İnş gelen kişi sizi aratmaz. Aratırsa da o da cocukların sansı. Önceliğiniz bebeğiniz olmalı.