Karmaşık ilişki durumum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Barışmayı düşünmüyorum ben de.. Karşı tarafa haksızlık olarak görüyorum. Size de çok geçmiş olsun Allah iyilerle karşılaştırsın

Hep erkekler mı kaçamak yapacak :)) bir gecelik heyecandı öyle dusun kuzum :)
Hayatınızdaki kişinin bir gecelik heyecan yaşaması size ne hissetirir!!!!! Sevgiliniz/ eşiniz arada bir yaşasın bu heyecanı, ne dersiniz?? Nasıl basit bir düşünce yapısı bu, hep erkekler mi yapacak kadınlar da yapsın, aman illa eşit olunsun erkek kişisiyle, onlar ahlaksızsa biz de ahlaksız olalım! Kadın/ erkek eşitliği şart da burdaki eşitlik değil, ahlaksızlık oluyor. Konu sahibi sizi tenzih ediyorum, sizin ahlaksızlık yapıp yapmadığınız konusunda bir yaklaşımım yok, çok ciddi bir hata olmuş diyorum sadece.

Kesinlikle katılıyorum . Erkekler ahlaksızsa kadınlar da ahlaksız olsun değil de, kadınlar ahlaklıysa erkekler de ahlaklı olsun olmalı

Bence bu ara verme hikayesi karşı tarafı ümitle bekletmek ve çok acımasızca bi davranış. Bitirin. En azından bi kere acır.

4 Yıldır ilişkinizi telefondan mı sürdürüyorsunuz ?
Bir hata yapmışsınız sonucunda da ilişkiyi bitirmek mantıklı tabi.
Şu uzak mesafe ilişkilerini bırakın artık ya. Gezip tozup, tanıyabileceğiniz birilerini bulun. Nasıl telefondan o kadar uzak ilişki yaşabiliyorsunuz anlayamıyorum

Tabiki telefondan sürmüyor her daim. Ayda 3-4 gün ya da bir hafta birlikte kalıyoruz yeni yerler görüyoruz geziyoruz. Ama bu ayrılığı ya da ara vermeyi telefondan yapmak zorunda kaldım...

Tabiki telefondan sürmüyor her daim. Ayda 3-4 gün ya da bir hafta birlikte kalıyoruz yeni yerler görüyoruz geziyoruz. Ama bu ayrılığı ya da ara vermeyi telefondan yapmak zorunda kaldım...

Yaptığınızı anlatıp ayrılsanız daha kötü olurdu bence. en azından karşısındakine böyle yaparak daha az zarar vermiş oldunuz.

farzet ki evlisin komşunun çapkın kocasıyla öpüştün

evet duyamıyorum normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…