Karmaşık mevzu

Samisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
108
15
13
35
Selam kızlar benim konuştuğum bir adam vardı neyse bu adam nasıl desem çift karakterli yani ani adına tutmayan biri ilişkiden kaçan gecmisindeki kötü deneyiminden dolayi etrafında kiz arkadaşı çok ama nasıl desem eğlence arkadasligi ve cinsellik üzerine.Ben farklıyim ona göre dunyalarimiz farklı benden hoslandi ama ben bu donguden çok sıkıldım gorusmeyelim dedim o bir şekilde hayatında tutmaya calisiyor bir de ayrı şehirdeyiz aramızda iki saat mesafe var.Yedekte tutmak için diycekseniz belki ama etrafinda çok kız var ve aynı şehirde bile değiliz neden olur bana uyar ben de seninle görüşmek istemiyorum demiyor. Sizce neden.

yedeğin yedeği olur kuzum... mesafe dediğin nedir ki 10 saat olsa 1 saatlik uçuşa denk gelir, atlar gider sevişir döner :KK14:

bu açıdan bakarsan yedekleme konusuna hak verirsin :bicak:

Alamadı alamaz da canım ben kimseyle çıkmadım daha önce bir erkeğin evine gidemeyecegimi içki icmedigimi ondan benden etkilenmiş.Cevresindeki kızlar halihazirda bekliyor ama ben tam tersi olduğum için ona farklı gelmişim kendisi söyledi

Onun cevresinde niye cok kadin var biliyo musun? Hepsine sana yaptigini yapiyo. Bi sekilde hayatinda tutuyo. Senin herhangi bi onemin olsa kendini degersiz hissetmezdin emin ol

senle görüşmek istemiyorum dememesimi bütün mesele?yani evet görüşmek istemiyorum dese cikaracak misiniz tamamen hayatinizdan?neden karari siz vermiyorsunuz?böyle yasayan insandan herseyi birakip farkli buldugu sizle yeni bir hayata yelken acacak mi saniyorsunuz?bence zor.burda kadinlar kocalarinin ergenlikten kalma aliskanliklarini biraktirmak icin kendini parcaliyor. bence uzak durun daha fazla zarar görmeden..

Bende bilemiyorum geçmişinde sevgilisi tarafından aldatilmis ama bence yaptıklarının Karmasıni yaşamış kötu şeyler yaşattığı için acısı çıkmış.Çok çabuk vazgeçen adam da var ki en son yaptığı şey kesin bir şekilde olmaz dedim bitti ama adam anlamiyor

Cayimin şekeri haklısın sanırım ondan vazgecemeyecegimi düşündü hepsini bekliyecegimi sandı kendince tersi tepkiyle karşılaşınca afalladi vazgecilmeyi hazmedrmedi ama haketti

Bende bilemiyorum geçmişinde sevgilisi tarafından aldatilmis ama bence yaptıklarının Karmasıni yaşamış kötu şeyler yaşattığı için acısı çıkmış.Çok çabuk vazgeçen adam da var ki en son yaptığı şey kesin bir şekilde olmaz dedim bitti ama adam anlamiyor
Capkin tiplerin hep boyle bi dramatik ask hikayesi olur inanan varmis demek

Cayimin şekeri haklısın sanırım ondan vazgecemeyecegimi düşündü hepsini bekliyecegimi sandı kendince tersi tepkiyle karşılaşınca afalladi vazgecilmeyi hazmedrmedi ama haketti
Ay tam tersi adam seni o kadar onemsemiyo ki ona koydugun tavir bile umrunda degil. O cevresindeki bi cok kiz senin hissettiklerini hissediyodur: "ben ozelim digerleri les" akilli kiz bu adamla bes dakika konusmaz yoksa

Ozel hayatları o kadar karışık ki ya aldatilir ya terkedilir bana yalan soyledi dedi ama o yalanın ne olduğunu soylemedi ne hikmetse. Bir daha boynuzlaninca anlar gerçi ilişkiden kaçıyor artık ne yasamissa bu kadar.Ben bit keresinde buna kanka Nasılsın dedim şaka amaçlı kukredi ne kankası kanka nerden çıktı ne anlama geldiğini biliyor musun falan filan onu umursama Digim zaman nedense kukruyor

Ben de farkına vardım zaten adam değişiklik istiyor onlardan sıkılıp neden benim yanıma geldin senle gorusmeyelim diyorum whatsaptanda sildim seni gerek yok konuşmaya cit yok telde beni dinliyor işin ilginci

Back
X