karne hediyesi

boganingucu

akışına bırakmak lazım
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
2.989
161
688
kızlar merhaba

8 yaşında 2. sınıfı bitirmiş kızım var.bugün karnemizi aldık.çok şükür güzel bir karnesi var.

geçen haftadan beri karne hediyesi istiyor ama süpriz istiyor.
geçen sene babası büyük bir açılış yapmıştı.o ayarda onaylamıyorum.
bende dedimki ihtiyacını alalım mayo ve sandalete ihtiyacı var hatta beğendi alacaktık.
onları kabul etmiyor karne hediyesi olarak hiç bilmediği süslü paketli birşey istiyor.
gönlüde olsun istiyorum nekadar buna karşı olsamda.
maddi değeri olmayan ama onu mutlu edebileceğim hediye alternatifleri için yardımızı istiyorum.
oyuncak olmayacak çünkü babasıyla oyunca almamaya karar verdik.
kitapta yeni aldık.

o zaman güzel bir gözlük alın yada kolye bileklik tarzı o yaşta kızlar çok meraklı oluyor böyle aksesuarlara

ayrıca çok özendim hemen çocuğum olsun ve karne hediyesi alayım istiyorum

Paten. O yaşlarda ne kayardık:) Pateni var mı?
canım geçen gün decathlonda baktık ben çok hevesliyim almak istedim ama nasıl diyeyim çok yavaş ve duygusal bir çocuk deneme yaptı ve istemedi.
yinede çok teşekkürler önerin için.

paketli bir hediye istemiyor olsa sinema, tiyatro ya da bir eğlence merkezine gidiş önerecektim ama madem süpriz açmak istiyor bir müzik aleti alabilirsiniz, mini gitar, org vs. neye ilgisi varsa.

Ben yegenime ucurtma almistim. Ama onceden onu oyle heyecanlandirmistim ki. Sana oyle bir sey aldim ki bayilacaksin, her seyden guzel falan diye. Cocuk oyle heyecanlandi ki.
Eve geldim yerinde duramiyor hadi hala hadi lutfen göster. Herkes hediyesini verdi. Tablet alan da vardi bir sürü buyuk hediyeler vardi. Ben de verdim cocuk havalara uctu. Herkese gosteriyor halam bana bakin ne almis. Bunu ucuracakmisiz. En guzel hediyem falan diye nasil seviniyordu 1 ay heyecani hic bitmedi :) .
Siz de ucurtma alin ama onceden heyecanlanmasini saglayin derim. Daha cok etki ediyor :))

o zaman güzel bir gözlük alın yada kolye bileklik tarzı o yaşta kızlar çok meraklı oluyor böyle aksesuarlara

pembecim sende yazınca şöyle bir düşündüm sanırım biz kızımıza ilk akla gelenlerin hepsini sağlamışız zaten
gözlük aldık geçen sene iyi bir marka bu senede kullanacak.
aksesuar seviyor ama takmıyor yinede alternatiflere bakayım teşekkürler canım

Kendisine özel ellerinizle şeker hamurundan pasta hazırlayabilirsiniz, üstüne de kızınızın ismini yazıp kalpler kondurabilirsiniz. Böylece değerli olduğunu, annesinin kendisi için uğraştığını görmüş olur. Kızınızı ne kadar sevdiğinizi belli eden minik notlar yazabilirsiniz. :) dolabına, mutfağa, salona her yere yapıştırabilirsiniz. tek tek okurken çok heyecanlı ve mutlu olur. Hatta son not onu hediyesine ulaştırabilir. Hediyesi de seveceği bir giyim ayakkabı olabilir. Kar kürelerini müzik kutularını sever mi bilmiyorum bu da bir fikir.. Kızınızı da çok tebrik ederim :)

paketli bir hediye istemiyor olsa sinema, tiyatro ya da bir eğlence merkezine gidiş önerecektim ama madem süpriz açmak istiyor bir müzik aleti alabilirsiniz, mini gitar, org vs. neye ilgisi varsa.

evet olabilir bu alternatifi değerlendireceğim teşekkürler

malesef dedesi ucurtma alıp duryor ve hiç hevesi kalmadı artık

yeni eve bir bebiş yakışır zaten
allah gönlüne göre versin.

3. sınıfa geçmiştim karnemin hepsi 5 ti. Eve geldiğimde rahmetli babannem bize gelmişti erdemli karneni kutlamaya geldim deyip bana süslü kocaman bir paket uzatmıştı. O kadar sevinmiş ve heyacanlanmıştım ki paketi hemen açtım. İçinden müzik kutusu çıkmıştı, piyano şeklinde kapağını açınca müziği çalan bide balerini vardı açıp onu saatlerce dinlerdim. 18 yıl oldu hala saklarım, siz anlatınca birden gözümde o anı canlandı, ahh babannem ne çok severdin bizi nur içinde yat
Böyle anı olabilecek bi hediye alabilirsiniz siz de çok sevinicektir.

önerin için teşekkürler
müzik kutusuna bakacağım tuttum bunu

nur içinde yatsın babanneniz.
ne mutluki çocuk sevindirmenin güzelliğini yaşayabilmiş.
az öncede bir arkadaş önermiş müzik kutusu bakacağım.

ee mayoyu, terligini cici plaj havlusunu suslu pakete koysaniz yinemi sevmez ?

Yavas duygusal demissiniz, bence karete kursuna yazdirin yada herhangi bir spor kursuna, karete iyidir bende oyleydim baba, beni tam 2. sinifin yazi yazdirmisti inanin gelisimine cok iyi gelecektir, azicik citkirildimliktan kurtulur hem.

Ben çocuklarıma karne hediyesi almadım almıyorum da..
Çünkü onların görevi zaten karne almak diye..
Bugüne kadar da hiç karne hediyesi demediler kanıksadı yavrularım herhalde..
Şimdi böyle okuyunca birden kendimi kötü hissettim.
Diplomadan önce hediye almayı düşünmeyen ben alsam mı napsam demeye başladım..

malesef canım kanmaz paketine sadece
içindeki hediyeyi bilmek istemiyor :)

benimde bir yanım sizin gibi bir yanım hayır al mutlu olsun biz görmedik o görsün diyor :)

nur içinde yatsın babanneniz.
ne mutluki çocuk sevindirmenin güzelliğini yaşayabilmiş.
az öncede bir arkadaş önermiş müzik kutusu bakacağım.
Amin. Ton ton bi babanneydi çok severdi bizi torunları olarak biz de öyle. Tatil olsun diye günleri sayardık yanına gitmek için pamuk gibiydi, şefkatliydi. Ondan öğrendiğim o şefkati, sevgiyi ben de kızıma gösteriyorum şimdi.
Ahh benim de kızım büyüse de bende böyle hediyeler düşünsem onun için

gelecek günler çok yakın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…