- 30 Nisan 2016
- 4.179
- 10.321
- 208
- Konu Sahibi boganingucu
-
Ben çocuklarıma karne hediyesi almadım almıyorum da..
Çünkü onların görevi zaten karne almak diye..
Bugüne kadar da hiç karne hediyesi demediler kanıksadı yavrularım herhalde..
Şimdi böyle okuyunca birden kendimi kötü hissettim.
Diplomadan önce hediye almayı düşünmeyen ben alsam mı napsam demeye başladım..
alsak bayılır barbie evine ama nedense böyle pahalı oyuncaklara ve öğreticiliği olmayan şeylere karşıyım.Büyük gösterişli bir şey olmalı sanki.
Barbie evi olsun, oyun evi oyun çadırı tarzı bir şey olsun... yaşına uygun mu bilemedim ama.
oyuncağa çok ilgisi yok aldırma hevesi sadece var.Eğitimciler karne hediyesi almayın diyorlar aslında
Ama ben alıyorum. Karne hediyesi gibi değil de eğitim yılı bittiği için kutlama gibi.
Yeni yıl bitince kutluyoruz ya, onun gibi.
Ben de kendime bazı şeyleri başarınca hediye alırım. Evet o işi başarmak benim görevim ama onu başarmaya çalışırken feda ettiklerim, vazgeçtiklerim, harcadığım enerji, emek ve zamanı düşününce hoşuma gidiyor karşılığında hediyem olması.
Konu sahibi size gelince, oyuncak almamaya karar verdik demişsiniz, ama 8 yaş için oyuncağı tavsiye ederim.
evet bu çok güzel fikir evime yakın bir yer böyle şeyleri yapan akşam uğrayayım teşekkürlerÜzerinde onun resmi olan bir kupa yaptırın.Kutuları da çok sevimli oluyor.İnternetten sipariş verebilirsiniz .
Rica ederim.Cimcime sever inşallah :)evet bu çok güzel fikir evime yakın bir yer böyle şeyleri yapan akşam uğrayayım teşekkürler
Ben çocuklarıma karne hediyesi almadım almıyorum da..
Çünkü onların görevi zaten karne almak diye..
Bugüne kadar da hiç karne hediyesi demediler kanıksadı yavrularım herhalde..
Şimdi böyle okuyunca birden kendimi kötü hissettim.
Diplomadan önce hediye almayı düşünmeyen ben alsam mı napsam demeye başladım..
İhityaç olanlar zaten alınacak.O da bunun bilincinde.Güzel bir hediye alın.kızlar merhaba
8 yaşında 2. sınıfı bitirmiş kızım var.bugün karnemizi aldık.çok şükür güzel bir karnesi var.
geçen haftadan beri karne hediyesi istiyor ama süpriz istiyor.
geçen sene babası büyük bir açılış yapmıştı.o ayarda onaylamıyorum.
bende dedimki ihtiyacını alalım mayo ve sandalete ihtiyacı var hatta beğendi alacaktık.
onları kabul etmiyor karne hediyesi olarak hiç bilmediği süslü paketli birşey istiyor.
gönlüde olsun istiyorum nekadar buna karşı olsamda.
maddi değeri olmayan ama onu mutlu edebileceğim hediye alternatifleri için yardımızı istiyorum.
oyuncak olmayacak çünkü babasıyla oyunca almamaya karar verdik.
kitapta yeni aldık.
Farkındamısın bilmiyorum ama çocuğa her şeyi aldığınız için hayalinde hiç bir şey kalmamış , ne istediğini bilmiyor.her istediğinin alınması en büyük mutsuzluk sebebidirkızlar merhaba
8 yaşında 2. sınıfı bitirmiş kızım var.bugün karnemizi aldık.çok şükür güzel bir karnesi var.
geçen haftadan beri karne hediyesi istiyor ama süpriz istiyor.
geçen sene babası büyük bir açılış yapmıştı.o ayarda onaylamıyorum.
bende dedimki ihtiyacını alalım mayo ve sandalete ihtiyacı var hatta beğendi alacaktık.
onları kabul etmiyor karne hediyesi olarak hiç bilmediği süslü paketli birşey istiyor.
gönlüde olsun istiyorum nekadar buna karşı olsamda.
maddi değeri olmayan ama onu mutlu edebileceğim hediye alternatifleri için yardımızı istiyorum.
oyuncak olmayacak çünkü babasıyla oyunca almamaya karar verdik.
kitapta yeni aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?