karne hediyesi

Büyük gösterişli bir şey olmalı sanki.
Barbie evi olsun, oyun evi oyun çadırı tarzı bir şey olsun... yaşına uygun mu bilemedim ama.

Eğitimciler karne hediyesi almayın diyorlar aslında

Ama ben alıyorum. Karne hediyesi gibi değil de eğitim yılı bittiği için kutlama gibi.

Yeni yıl bitince kutluyoruz ya, onun gibi.

Ben de kendime bazı şeyleri başarınca hediye alırım. Evet o işi başarmak benim görevim ama onu başarmaya çalışırken feda ettiklerim, vazgeçtiklerim, harcadığım enerji, emek ve zamanı düşününce hoşuma gidiyor karşılığında hediyem olması.

Konu sahibi size gelince, oyuncak almamaya karar verdik demişsiniz, ama 8 yaş için oyuncağı tavsiye ederim.

oyuncağa çok ilgisi yok aldırma hevesi sadece var.
mesela bugün alıyoruz hemde kendisi ayıla bayıla aylarca bizi ikna ederek alıyor yani bekliyoruz iyice heveslin diye ama ertesi gün dolaba kaldırıyor yüzüne bakmıyor.
oyuncak olacaksada hep eğiti ve el becerisi oluşturucu şeylere yöneliyoruz.
mesela barbie alacağımıza scrable alıyoruz.
hafıza kartı alıyoruz vs. gibi

Karne hediyesi cinsinden degil de madem mutlusunuz, ben de size bir ani olarak hediye almak istedim, diye hediye verebilirsiniz.
Odul degil yani hediye.
Ve tebrik ederim, bilincli bir annesiniz.
Cocuklarin kendileri icin zaten yapmasi gereken seyleri odullendirmek onerilmiyor.

Konu sahibi bence almayi degil de yapmayi dusunun.
Para degil de zaman ve emek harcadiginiz bir sey olsun bence.
Sevdigi bir yemek, tatli hatta yapim asamasinda kizinizin da yardim etmesi cok hos olur.
Hem birlikte verimli bir zaman gecirmis olursunuz.

İhityaç olanlar zaten alınacak.O da bunun bilincinde.Güzel bir hediye alın.

okuma kitabı alabilirsiniz aslında. sadece öğretmenlerin okumaları için verdiği kitaplar dışında keyfine gidecek o yaşlar için macera serileri var mesela

Dun aksam uzun bir arayış sonrası ayakli yazi tahtası aldik.isteyip duruyordu iyi oldu.
Fikir veren herkese teşekkürler

Farkındamısın bilmiyorum ama çocuğa her şeyi aldığınız için hayalinde hiç bir şey kalmamış , ne istediğini bilmiyor.her istediğinin alınması en büyük mutsuzluk sebebidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…