canım bu kadar üzülme, belki konuşmam biraz sert olabilir ama bu senin eserin:)
bu kadar rahat konuşma sebebim kendimim:) lise 1. sınıfa giderken ayn dediğin şeyleri yaşadım, çok kötü olaylar yaşadım,annem babam ayrılma eşiğine geldi bi orda bi burda filan derkeeeennn sene sonu karnemde 2 tane zayıf...
ama moralim nasıl bozuktu anlatamam. ve ben anadolu öğretmen lisesinde okuyordum ve okulun en başarısızları arasında yer almaya başlamıştım. sonra yaz tatili gelince hiç üşenmedim herkes tatil yaparken,zaten evde olduğum için derslere başladım, eşit ağırlık seçmiştim, türkçe ve matematiğimi düzeltmeye kararlıydım ve yaptım. baştan başladım her şeyi çalıştım. ve diğer yıla süper bir başlangıç yaptım.
şimdi mi?
türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim!
üniversiteyi hiç tekletmeden kazandım! tek seferde girdim ve kazandım, be yaptım! şimdi okulum bitti bu yıl da evlendim ve kpss ye hazırlanıyorum. insan hayatta her şeyi yaşayabilir, önemli olan senin ders alman ve sıkı tutunman, yani ailenden korkman değil önemli olan, senin içinin rahat etmesi, sen ailene bişeyler kanıtlamak zorunda değilsin, liseyi de bitirirsin bir şekilde ama sonuç ne olacak, kendin için çalışır da üniversiteyi kazanırsan hayatın değişebilir, ama herkes de ünv. bitirmek zorunda değil, istersen hayatına ev hanımı olarak da devam edebilirsin...
seçimlerinin henüz çok başlarındasın, iyi düşünmen gerek.