Karneme 5 tane zayıf geliyor

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
kızlar karneme 5 tane zayıf gelio aslında 4 taneydi ama dil anlatımcı 44 den bırakıyo:( babamın işi yüzünden bursaya taşındık tabi bnde bi bocalama oldu bu yıl bnm için çok zor 11.sınıf napıcm bn annemin ve babamın yüzüne nasıl bakıcm .( aslında 4 tane zayıftı ama dil anlatmcı 44ten bıraktı :( :50:ayrıca annemlerede 4 dedim ama şimdi tam dil anlatmdan geçiyorm die sevinmişken 44ten kalıyorumm offf ya off napıcm yaaa :5::5::5::50: annemlere ne dicem televizyon ve pc yide yasaklıcklar:2:

cnm şmdiden ders çalışmaya başla sen,o zaman bişey demezler.nasılsa kendiliğinden akıllandı diye düşünürler:9:

ya hocaya çok sinirlendim ya hiç bi hoca 44 den bırakmıyo artık ve bu hocada geçiricem demişti herkesi bizi umutlandırdı şimdi yaptığına bk :50:

canım bu kadar üzülme, belki konuşmam biraz sert olabilir ama bu senin eserin:)
bu kadar rahat konuşma sebebim kendimim:) lise 1. sınıfa giderken ayn dediğin şeyleri yaşadım, çok kötü olaylar yaşadım,annem babam ayrılma eşiğine geldi bi orda bi burda filan derkeeeennn sene sonu karnemde 2 tane zayıf...
ama moralim nasıl bozuktu anlatamam. ve ben anadolu öğretmen lisesinde okuyordum ve okulun en başarısızları arasında yer almaya başlamıştım. sonra yaz tatili gelince hiç üşenmedim herkes tatil yaparken,zaten evde olduğum için derslere başladım, eşit ağırlık seçmiştim, türkçe ve matematiğimi düzeltmeye kararlıydım ve yaptım. baştan başladım her şeyi çalıştım. ve diğer yıla süper bir başlangıç yaptım.
şimdi mi?
türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim!
üniversiteyi hiç tekletmeden kazandım! tek seferde girdim ve kazandım, be yaptım! şimdi okulum bitti bu yıl da evlendim ve kpss ye hazırlanıyorum. insan hayatta her şeyi yaşayabilir, önemli olan senin ders alman ve sıkı tutunman, yani ailenden korkman değil önemli olan, senin içinin rahat etmesi, sen ailene bişeyler kanıtlamak zorunda değilsin, liseyi de bitirirsin bir şekilde ama sonuç ne olacak, kendin için çalışır da üniversiteyi kazanırsan hayatın değişebilir, ama herkes de ünv. bitirmek zorunda değil, istersen hayatına ev hanımı olarak da devam edebilirsin...
seçimlerinin henüz çok başlarındasın, iyi düşünmen gerek. :3: :10:

aslında yaptklarım bnm eserim deil yeni okulumdaki dersler çok farklıydı bide eski okuluma göre yeni okulumda konu bakımdan çok gerideydik yi bnm bilmediğim hiç görmedğim yrlerden snav oldum

ha 4 ha 5 ,çok büyük fark mı? Üstelik öğretmenin bırakmamış,sen 44 ortalamada kalmışsın,yani o notu sen almışsın,öğretmenin vermemiş.Bazı şeyler bahane olmamalı,sene başından beri zamanın vardı toparlamak için.1-2 tane olsa diyeceğim ki,çalışıyor ama anlamıyor olabilir.Fakat 5 tane olunca bana çalışmıyor izlenimi verdin.Önemli olan 2.dönem zaten,çalışırsan tabiiki düzeltebilirsin.

bursaya taşınmanın cok büyük bi bocalama yaratıcagını düşünmüyorum ama belki sen birazda psikolojik olarak buna sıgındın. neyse olan olmuş üzme kendini. annene babana bocalama dönemi de, burdaki okulun yöntemi farklı soru tarzları farklı eskisine alıştım uymadı de, bunu onları kandırmak için değil üzülmelerini engellemek için yap
ama şimdi tatilde hergün 2 saat çalışıcam vs bişey söyle, ve bunu gercekten yap cünkü diger türlü hem güvenlerini sarsarsın hem de 2. dönem aynılarını yaşarsın
sabah 10da kalkıp 2 saat calıştıktan sonra sanmam ki ne tv izleme desinler ne arkadaslarınla cıkma desinler... anlayış gösterirler bence senin çabanı görünce

kızlar karneme 5 tane zayıf gelio aslında 4 taneydi ama dil anlatımcı 44 den bırakıyo:( babamın işi yüzünden bursaya taşındık tabi bnde bi bocalama oldu bu yıl bnm için çok zor 11.sınıf napıcm bn annemin ve babamın yüzüne nasıl bakıcm .( aslında 4 tane zayıftı ama dil anlatmcı 44ten bıraktı :( :50:ayrıca annemlerede 4 dedim ama şimdi tam dil anlatmdan geçiyorm die sevinmişken 44ten kalıyorumm offf ya off napıcm yaaa :5::5::5::50: annemlere ne dicem televizyon ve pc yide yasaklıcklar:2:

Onlar seni cezalandırmadan sen kendini cezalandır ve tatilde kendine eğlenceyi yasakla tamamen derslere odaklan. Annene anne senin bana ceza vermene gerek yok ben kendime ceza verdim ve şu şekilde çalışacağım. Çok üzgünüm ama şimdi bunu telafi etmem lazım ve derslerime odaklanacağım dersen sana kızmazlar. Ama bunu gerçekten yapman gerekli yoksa sana olan güvenlerini kayberdersin. İyi çalış ve önümüzdeki dönem hepsini kurtar.

bende 11.sınıfım :27:
bu öğretmenlere akıl sır armiyo beni de ingilizceci 84.20 den bıraktı...
5 zayıf kritik.
bırak pc yi ve televizyonu yasaklasınlar ssende ders çalış kurtar o zayıfları :8:

ha 4 ha 5 ,çok büyük fark mı? Üstelik öğretmenin bırakmamış,sen 44 ortalamada kalmışsın,yani o notu sen almışsın,öğretmenin vermemiş.Bazı şeyler bahane olmamalı,sene başından beri zamanın vardı toparlamak için.1-2 tane olsa diyeceğim ki,çalışıyor ama anlamıyor olabilir.Fakat 5 tane olunca bana çalışmıyor izlenimi verdin.Önemli olan 2.dönem zaten,çalışırsan tabiiki düzeltebilirsin.

katılıyorum:)

iki kere iki dörttür bir okulda buna 5 diğerinde 4 demezler, ne kadar farklı olabilir ki?

hala televizyon ve bilgisayarı düşünüyorsun çok yanlış, bugünlerini çoook ararsın benden söylemesi:) kendimi gördüm sende, o dönemlerde bende bunları düşünürdüm herhalde

dert etme demicem dert et ki bazı şeyler düzelsin, sana güzel bir örnek vereyim benimde lisede karnemde 2 tane zayıf geldi bir dönem:) ben çok iyi bir anadolu lisesinde okudum bu benim için çok büyük bir rezaletti bi şekilde düzeldi şu an diş hekimiyim:) sende bazı şeyleri düzeltip hayalindeki mesleğe kavuşabilirsin... her şey gönlünce olsun:)

Her genç gibi sen de öğretmeninde bulmuşsun suçu eğer çalışaydın 44 ile kalmazdın okul değiştirmekte bahane değil alırdın notları çalışırdın günlük olarak. Hem bak hala zayıflarına değil tv ve pc yi yasaklamalarına üzülüyorsun demekki bunlara bir bağımlılığın var istedikten sonra öyle bir iyi not laırsın ki yeter ki bazı zevklerinden ferahat etmesini bil. Yine tv seyret yine pc başında otur ama dersin bittikten sonra. Günlük çalışsan sınavlarda zorlanmazsın ve çalışmaya fazla zamanın gitmez bunalmazsın ayrıca daha iyi öğrenirsin her gördüğün konuyu eve gelip tekrar etsen. Ben ortaokulda kaldım. Zorla bitirdim diyebilriim ama benim yaşadıklarım çok ağır şeylerdi annem babam boşanmıştı, annem iş bulamıyordu hep stres vardı. Kardeşimle ve evle de ben ilgileniyordum ama lise de düzelttim anneminde düzenli bir iş bulmasıyla herşey yolua girdi ben son iki sınıfta takdir getirdim. Gündüz ev işleri yapardım, gece sabaha kadar ders çalışırdım. Okul bitince imkanlardan dersaneye gidemedim şehir dışı kazandım ama gidemezdim açıköğreitm yazdım yoğun bir işte çalıştığımdan da baya bir sene kaldım çalışamıyordum eve geç geliyordum sonra evlendim ve başladım çalışmaya kursa gittim çalışsamda eve geldim çalıştım burada çalışma saatlerim iyiydi eşimde destekti ve şu an üniversite son sınıftayım bitireceğim bilmem anlatabildim mi. Senin böyle sorunlarında yok odana girip ders çalışsam sana kim ne diuecek bunları bahane yapmayın. Okuyun ekmeğinizi elinize alın bir bayan olarak eğitim çok önemli sonra çok geç olabilir..

bende lise2de aynı konudan muzdariptim geçecek kadar not alsam dua ediyordum . lise 2'nin yazı ÖSS illeti dikildi başıma . İlk senemde kazanmalıyım dedim . Yaz tatilinde herkes gezer tozarken o sıcakta ders çalıştım . Bütün sene de bu şekilde azami özenle çalıştım . İlk girişimde kazandım . Zor ve ağır bi bölüm benimki İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümünde okuyorum . Allaha şükür teklemeden kalmadan geçiyorum derslerimi de . İnşallah benden erken akıllanırsn 2.döneme toparlarsın canım . Ailenin tepkisini azaltmak için bunu da anlatabiliyrsn onlara (:

Back
X