karnı küçük dedi .s

alirem

elifim..
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
463
7
46
Kayseri
bugün konturole gittik doktorum bebegimin karnının küçük oldugunu söyledi başka bir sorunumuzda yokmuş şimdilik zayıf bebek diyelim dedi 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi yine aynı devam ederse başka bir şeye diyecegiz dedi ama ne oldugunu söylemedi ..

bebcigimin karnını nasıl büyütebilirm yardım!:18:

kaç hafta geriden geldiğini söyledi mi? benim de bebişimin karnı haftasından küçük ama bu anomali var demek değildirki.. insanların (ebeveynlerin) genetik yapıları birbirinden çok farklı ve usg cihazlarında standart bir hafta karşılaştırması oluyor.. yani anne babanın genetik yapısı da çok önemli, ölçüm yapılırkenki bebeğin ğpozisyonu da çok önemli.. çoook farklı sonuçlar çıkabilir.. kendini sıkma, moralini bozma canım.. (bu arada dr.un bana dediği haftanın 3 günü kırmızı et, diğer günler balık, her gün marincap iç.)

Bazı doktorlar işleri güçleri artık biz hamileler olunca sanırım bazı duygular köreliyor günün belli saatlerinde, konuşmasından etkilenmekte haklısın. Benim de hamileliğimin ortalarında bacakları 1 hafta geriden geliyordu,ben de bir surat "ama napıcam şimdi" der gibi :) Sonra doktor bunlar olası şeyler, hem bunu bakınca ben anlayabiliyorum çok senin anlaman mümkün değil zamanla düzelir demişti (ki baba tarafında bacaklar vücuda oranla belli belirsiz de olsa daha kısa bizde) geçen ay 32. hafta ultrason kağıdına bakarken dediği gibi de olmuş bütün uzuvların haftaları eşitlenmişti.
Sen de içini ferah tut, beslenmene dikkat ederek et,süt,yumurta,sebze bol bol ye afiyetle :)
Sağlıkla kucağına alacağın günleri düşün...

Son düzenleme:
Back
X