Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herseyi bebise yormadigin gun hamile oldugunu ogreneceksinİnsallah:) herseyi bebise yorar oldum.. Gunler de geçmiyor yaa
Hayirlisi bakalim :) Allah bagislasin seninkinide kuzum .. Ben zaten hamileyim demedim acaba neden oluyo dedmHerseyi bebise yormadigin gun hamile oldugunu ogreneceksinkasikta normalde kalp atisini hissedersin benim 3 ay bitecek herhangi bi atma olmadi oyle pit pit
Allah razi olsun cok aciklayici oldu boyle bise oldu galiba strest yaptim bu aralar ondan oldu demekki :)Biz de göbek kayması denir. Yüksekten atladiysan ya da çok stres yasadiysan olur.istahin kesilir.genelde yaşlı teyzelerini vardır düzeltir. Hamileligin son trimester inde ise bebek hickirmaya başlar onu hisseder görürsün :) yeterince açıklayıcı olmuştur umarım
Psikolojik de olabilir dedigin gbi canim cok sagol tabiki hamile olsam simdiden hissetmeyecegimi biliyorum:) ama neden atar onu meral ettimŞuan bunu hissetmen tıbben imkansız. Ben 20.haftamda tek tük hissetmeye başlamıştım. Yani tamamen psikolojik ama Allah gönlüne göre versin..
Ayy arkadasimm esimde kardesimde hissetmiyoruz bende hissediliyor ondan merak ettim:)Atar damar war arkdaşm gerçekten çok ilginçsin yanii :)) damarın atıyor herkezde war bu yahuu
Gebelik başliginda konuyu açtigindan herkes gebemiyim diye imada bulundugunu düsunuyo olabilirmiHayirlisi bakalim :) Allah bagislasin seninkinide kuzum .. Ben zaten hamileyim demedim acaba neden oluyo dedm
Himm evet olabilirr sagol aydinlattigin icinGebelik başliginda konuyu açtigindan herkes gebemiyim diye imada bulundugunu düsunuyo olabilirmi![]()
Him takipte kalSayfa 3 olunca![]()
İşaret parmağını göbek deliğinin ortasına koy bak nasıl hissediyorsun tatlımAyy arkadasimm esimde kardesimde hissetmiyoruz bende hissediliyor ondan merak ettim:)
Hah olduHim takipte kalsonra tekrar yazicam buraya
Bastirmasi lazm ama biraz ve nefes almamasi lazmİşaret parmağını göbek deliğinin ortasına koy bak nasıl hissediyorsun tatlım
Evet atiyo yineİşaret parmağını göbek deliğinin ortasına koy bak nasıl hissediyorsun tatlım
Ewet aynen böyle yaparsa hissederBastirmasi lazm ama biraz ve nefes almamasi lazm
Atacak zaten atmazsa problem war demktirr :)) kardeşine yada bir başkasına bak ondada atıcakEvet atiyo yine