Karnım atıyor..

Şuan bunu hissetmen tıbben imkansız. Ben 20.haftamda tek tük hissetmeye başlamıştım. Yani tamamen psikolojik ama Allah gönlüne göre versin..

Biz de göbek kayması denir. Yüksekten atladiysan ya da çok stres yasadiysan olur.istahin kesilir.genelde yaşlı teyzelerini vardır düzeltir. Hamileligin son trimester inde ise bebek hickirmaya başlar onu hisseder görürsün :) yeterince açıklayıcı olmuştur umarım

İnsallah:) herseyi bebise yorar oldum.. Gunler de geçmiyor yaa
Herseyi bebise yormadigin gun hamile oldugunu ogreneceksin ;) kasikta normalde kalp atisini hissedersin benim 3 ay bitecek herhangi bi atma olmadi oyle pit pit

Herseyi bebise yormadigin gun hamile oldugunu ogreneceksin :KK66: kasikta normalde kalp atisini hissedersin benim 3 ay bitecek herhangi bi atma olmadi oyle pit pit
Hayirlisi bakalim :) Allah bagislasin seninkinide kuzum .. Ben zaten hamileyim demedim acaba neden oluyo dedm

Biz de göbek kayması denir. Yüksekten atladiysan ya da çok stres yasadiysan olur.istahin kesilir.genelde yaşlı teyzelerini vardır düzeltir. Hamileligin son trimester inde ise bebek hickirmaya başlar onu hisseder görürsün :) yeterince açıklayıcı olmuştur umarım
Allah razi olsun cok aciklayici oldu boyle bise oldu galiba strest yaptim bu aralar ondan oldu demekki :)

Şuan bunu hissetmen tıbben imkansız. Ben 20.haftamda tek tük hissetmeye başlamıştım. Yani tamamen psikolojik ama Allah gönlüne göre versin..
Psikolojik de olabilir dedigin gbi canim cok sagol tabiki hamile olsam simdiden hissetmeyecegimi biliyorum:) ama neden atar onu meral ettim

Hayirlisi bakalim :) Allah bagislasin seninkinide kuzum .. Ben zaten hamileyim demedim acaba neden oluyo dedm
Gebelik başliginda konuyu açtigindan herkes gebemiyim diye imada bulundugunu düsunuyo olabilirmi :işsiz:

Karninda atan bsey normaldede var nabiz gbi mesela hamile kalmadan once hizli hizli bi yerden gidip gelince yorulunca dinlenirken atiyodu hamilelikdede oluo ama oda onla alakali sanrm cunku daha hissetmem heralde

Ya kizlar ben mayista hamile kalmıştım.. Dusuk oldu. . ama o zamanda aynısını hissettim deli gbi nette hamilelik belirtisi mi diye baktim.. Ve hamile oldugumu ogrendim :) simdi yine ayni sey yani tamam belki nabiz var falan ama yaşıyorum bi mayista hissettim bide simdi

Back
X