arkadaşlar 11 haftalık hamileyim sabahları kaktığımda karnım eskisi gibi neredeyse düz.ama yemek yedikten sonra akşama doğru falan çok şişiyor hamile olduğum dışardan anlaşılıyor.neden böyle?? sabahları düz olunca korku sardı beni.kontrole de daha 5 gün var
canım hamilelikte ilk aylarda gaz sorunundan dolayı şişkinlik oluyo dr öle sölemişti biz karnımız çıktı sanıyomuşuz 4 aydan sonra çıkmaya başlarmış gerçi hewr geblik farklı oluyu ama bilimsel açıklaması böyle
sağlıklı bi gebelik geçi,rmen duasıyla
sevgiler...:)
canım hamilelikte ilk aylarda gaz sorunundan dolayı şişkinlik oluyo dr öle sölemişti biz karnımız çıktı sanıyomuşuz 4 aydan sonra çıkmaya başlarmış gerçi hewr geblik farklı oluyu ama bilimsel açıklaması böyle
sağlıklı bi gebelik geçi,rmen duasıyla
sevgiler...:)
ewt canım ya zor zamnlar bi okdar da tatlı benim bebeğim yok bi kere gebelik yaşadım oda 6 haftalıkken düştü bende çok istiyorum ama nasip tabi
umarım sağlıklı ve güzel bi gebelik geçirip mucizene kavuşursun canım ALLAH yardımcın olsun :)
amin canım inşallah.Allah tüm isteyenlere nasip etsin beklemek çok zor yaşamayan bunu anlayamaz.ben her akşam Allah bütün isteyenlere de bu duyguyu nasip etsin diye dua ediyorum çünkü biliyorum beklemenin ne denli zor olduğunu
arkadaşlar 11 haftalık hamileyim sabahları kaktığımda karnım eskisi gibi neredeyse düz.ama yemek yedikten sonra akşama doğru falan çok şişiyor hamile olduğum dışardan anlaşılıyor.neden böyle?? Sabahları düz olunca korku sardı beni.kontrole de daha 5 gün var
bende ilk zamanlarda hatta sizden daha erken karnım çıktı sanıyodum ama doktorum bunun gaz olduğunu ve bi zaman sora iniceğini benimde durumdan korkmamam gerektiğini söyledi nitekimde öyle oldu ama illa içim rahat etsin diyosanız doktorunuzu arama durumunuz vvarsa telefonda sorun bilirim gelmek bilmez yoksa o 5 gün