karnım cok sertleşiyor

minikkuzum

4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
1.451
39
683
Diğer
merhaba kızlar.32 haftalık ikizlere hamileyim.birkac haftadır karnım cok sertlesiyor.bazen yürümekte bile zorlanıyorum.sürekli tas gibi sizde de oluyor mu.niye oluyor bi fikriniz var mı:1shok:

canım bu sertleşmeler bendede oluyor bunlar kasılmalar,1 saatte 4 defadan fazla olmaması gerekıyor,doktoruna danış bence

söyledim doktora yorulunca ve cok yiyince oluyor demiştim dinlenmek lazım dedi.ama kasılma seklinde degil semsert nerdeyse gün boyu böyle.acaba her hamilelilk böyle midir diyorum tecrübesiz olmak da kötü..

Sert olmaması lazım sertlik varsa dikkat etmen gerekeriyor.Dokunduğun zaman zaman yumuşacık olması gerekiyor.Doktorum bana bunu göstermişti.Dinlen ve bol bol su iç ve istersen yeniden görüş doktorunla...

bence de bi tuhaflık var.sertlik ne kelime sanki asagı inecek gibi cogu zaman.dogum mu geliyor yoksaaa kafamçokkarıştı

canım benimde iki üç gün öyle oldu çok rahatsız ediyo kasılma tarzı değil sürekli bi sertlik oluyodu dra sordum ulturasonda dediki beni korkuttun hiç bişiyde yok dedi
düzenli kasılma olursa kork dedi
bence sende benim gibi boş telaş yapıyon

cok sıkıcı ve yorucu bisey bu sürekli sert.evden cıkamıyorum markette gezmek bile o kadar zor oldu ki.doktor da pek önemsemedi.ikiz olduğu için aslında biraz da telasım.sağolun kızlar.allah hepnpzpn yardımcısı olsun

Kizlar 3 gundur bagirsaklarimdaki mikrop yuzunden istifra ediyorum ishal oldumm karnima kramplar giriyo.Ve bu 3 gundurde karnim tas gibi.1 saat tuttum bir saat icinde resmen 8 9 kere sertlesme oluyo ve nefesimi sikistiriyo elliyemiyorum bilel.Acaba hastaligimdanmi cocuk etkilendi yoksa dogum kasilmalarimi kafam karisti.Ebeye gittim 4 gun once hic sanci cikmadi simdi bu kasilmalar neyin nesi anlamiyorum yaa

Hastalığın halen devam ediyormu?Yada bunun için her hangi bir tadevai uygulandımı.Doğum zamanında yaklaşmış kasılmalar ondanda olabilir bendede bazen bir kaç saat hiç kasılma olmuyor bazense bir saatte 10 kere kasıla biliyor.Eğer kendimi çok yorduysam.İyi haberlerini bekliyorum.Çok geçmiş olsun

Sagolun canlarim evet hastaligim hala devam ediyo.Doktor geldi eve ilac yazdi onlari iciyorum bu aksamdan sonra daha iyiceyim sanirim ilaclar ise yaramaya basladi.Bebegimin neden bu kadar kasildigini bilmiyorum ama bagirsak krampi degil yani ikisi cok farkli karnim o kadar sertlesiyorkki kizim toparlaniyor bir yerde sanki derimi yirticak.Bebek benim hastaligimdan boyle yapabilirmis sanirim.Yarina daha iyi olurum sanirim bu kasilmalar hala devam ederse doktorumu aricam artik.

Canım,çok geçmiş olsun..umarım bugün daha iyi olursun.sertleşmeler arada bende de oluyor..

canım nasıl oldun,sertleşmeler devam edıyormu

Sagolun fistiklarim bugun daha iyiyim.Hem bagirsaklarimdaki sancilar gitti hemde bebegimin kasilmalari azaldi.Demekki bebegimde huzursuz oluyordu sancilarimdan oda kasiliyordu.Suan hersey yolunda sagolun canlarim..

bendede oluyor bu ama kasılma ağrı falan değil bence bebek bi tarafa toplanınca veya bebek gerilince falan oluyor.bebişin hareketlerine bağlı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…