magnezyum alıyorum ayrıca son 3 gündür nidilat başladı doktorum her ihtimale karşı günde 4 defa alıyorum. ilk zamanlar sağ tarafımda oluyodu zaman geçtikçe sırt üstü yatınca özellikle sağ taraf sol taraf ve göbeğimin alt tarafı sertleşiyo aynı anda. kasılması erken olan arkadaşlara soruyorum onların anlattıkları daha farklı ağrılı olduğunu ve tüm karnın taş gbi sert olduğunu söylüyolar ne düşünceğimi şaşırdım. kasılma zannedip yatıyorum sadece zaten hamileliğimin 5 aynın yatarak geçirdim. o ii olsun 9. aya kadr yatarım hiç sorun değil ama tam net olmaması canımı sıkıyor. kaç defa nst ye girdim hiç bir şey çıkmıyor anlamadım gitti. birde kasılmalarda tümsek gbi bir sertlik olmuyo dedi arkadaş benim resmen belli oluyo tümseklik. göbeğimin sağ tarafı yükseliyo resmen eşim bile karşımda otururken farkediyo o kadr yani. ayrıca sertleşmeler olmadan önce yani olurken böle içim bi tuaf oluyo hissediyorum sertlik oluşacağını bakıyorum sertlik oluşmuş o sırda birde çarpıntım oluyo hafiften (bazen ) sizde de böle oluyor mu?