karnım cok sertleşiyor

36 haftalık hamileyim benim de karnım saatte7 8 kere taş gibi sertleşiyor geçen nst ye girdim sancı çıktı ama ben bişey hissetmedim doktorum erken dogum olabilir diye hap verdi karın sertliğide doğum sancısıymış sadece bu sancı ağrıdan ibaret olmuyomuş allah tüm hamilelere hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..

bende de 1 hafta boyunca aşırı kasılma sertleşme vardı doktora gittim nst ye girdim ve sancım cıktı daha doğuma çok var ve erken doğum riski var ama doktorum bana ilaç vermedi 30. haftada ciğer geliştirici iğne yapmamız gerek dedi. Sağlıkla bebişlerimizi zamanında kucağımıza almak dileğiyle

benimde karnımda sertleşmeler oluyor ama tüm karnımda değil. bazen göbeğimin sağına doğru sanki bebek orda toplanıyormuş gbi bazen alt tarafa doğru her zaman aynı yer olmuyor yani. kasılmayı araştırdığımda tüm karın taş gibi sert olur diyo benim genelde sağ tarafımda oluyo bu tüm karnım değil. bu bebek midir acaba bu arada 28. haftamdayım.

magnezyum alıyor musun. kimi normal diyor kimisi kasılma diyor bende anlamadım. artık Allaha dua ediyorum. başka güveneceğimiz ne var ki.

benimde senin gibi oluyor 29. haftadayım. herhalde bebek diye düşünüyorum

Aynı durum bendede söz konusu. 30. haftanın içindeyim. Genelde sırt üstü uzandıgım zamanlarda sağ sol veya karnımın orta tarafı sertleşiyor. Ben bebiş olduğunu düşünüyorum. Karnımın her tarafı sertleşmiyor yani. Sertleşme anında herhangi bir ağrı veya şikayetimde olmuyor. Hatta sertleştiği zaman kızım sen kendinimi belli ediyorsun diye seviyorum hemen

magnezyum alıyorum ayrıca son 3 gündür nidilat başladı doktorum her ihtimale karşı günde 4 defa alıyorum. ilk zamanlar sağ tarafımda oluyodu zaman geçtikçe sırt üstü yatınca özellikle sağ taraf sol taraf ve göbeğimin alt tarafı sertleşiyo aynı anda. kasılması erken olan arkadaşlara soruyorum onların anlattıkları daha farklı ağrılı olduğunu ve tüm karnın taş gbi sert olduğunu söylüyolar ne düşünceğimi şaşırdım. kasılma zannedip yatıyorum sadece zaten hamileliğimin 5 aynın yatarak geçirdim. o ii olsun 9. aya kadr yatarım hiç sorun değil ama tam net olmaması canımı sıkıyor. kaç defa nst ye girdim hiç bir şey çıkmıyor anlamadım gitti. birde kasılmalarda tümsek gbi bir sertlik olmuyo dedi arkadaş benim resmen belli oluyo tümseklik. göbeğimin sağ tarafı yükseliyo resmen eşim bile karşımda otururken farkediyo o kadr yani. ayrıca sertleşmeler olmadan önce yani olurken böle içim bi tuaf oluyo hissediyorum sertlik oluşacağını bakıyorum sertlik oluşmuş o sırda birde çarpıntım oluyo hafiften (bazen ) sizde de böle oluyor mu?

kasılmada göbeğin üstü de tahta gibi sertleşiyor. ben nstye girdim ancak bişey çıkmadı bebiş uyanmadı bir türlü. ertesi gün kalp ekosu çeken doktor sancın var dedi.kendi doktoruma daha gitmedim. yarın uğrayıp sorayım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…