karnım erken mi büyüyor

canipek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
80
1
16
İstanbul
10+3 günlük hamileyim ve karnımın çıktıgını hıssedıyorum pantolonlarım sıkıyo.sızce bu kadar küçükken hemen karnın çıkması normal mı?

neden normal olmasın ki, benimki de hemen çıkmıştı 2. ayda falan, şu anda da baya büyük, doğum ocakta dediğimde insanlar şaşırıyo ooo daha varmış diye

benim önceki gebeliğimde 3.ay falan anca çıkmaya başlamıştı.şimdi 6 haftalık hamileyim o kadar çıktıki şaşıyorum.zaten pantolonlarımı ilikleyemiyorum.bol gelen giyemediğim pantolonlarım vardı.onları giyiyorum.doktora gittiğimde sorcam niye böyleki normal mi diye

İkinci gebelikte daha çabuk çıkıyormuş benim ikisindede aynı 3 bitti hala bi değişiklik yok

2 aya girildiğinde hamilelikten önceki kıyafetlerinizi giymekte zorlanmanız çok normal
ben çok zayıf olmama rağmen ikinci ayımda artık pantolonlarımın düğmelerini ilikleyememiştim
çok büyük bir karnım yok şuan mesela ama onlara giremiyorum karnımı çok sıkıyorlar.
karın büyümesi gebelikten gebeliğe değimektedir.
karın çıkması zayıf olanlarda daha çabuk kendini gösterir kilolu bayanlar zayflara göre daha gec gosterebilirler hamılı olduklarnı ancak kesınlık yoktur erken cıkması sorun değildir.kimileri 3 aydan itibaren çıkar kimileri daha geç
ben mesela şiş hissediyorum eski halime göre ama öyle ınanılmaz bir büyüme yok 16 haftalık olmama ragmen

evet aslında gazdan da şişmesi çok muhtemel.çunku bebeğim 11 haftalık oldu gazdan karnımdan ultrasonla göremıyo bebegı.illa alttan bakınca cıkıyo.aşırı gaz var ondanda olabılıyo demekkı

10+3 günlük hamileyim ve karnımın çıktıgını hıssedıyorum pantolonlarım sıkıyo.sızce bu kadar küçükken hemen karnın çıkması normal mı?

canını sıkmak istemem ama daha şimdiden kilo aldıysan 6 aydan sonra halin ne olur bilemem. bünyen kilo almaya müsaitse yediğine içtiğine dikkat et derim hamilelik döneminde alınan kilolar kolay verilmiyor

canını sıkmak istemem ama daha şimdiden kilo aldıysan 6 aydan sonra halin ne olur bilemem. bünyen kilo almaya müsaitse yediğine içtiğine dikkat et derim hamilelik döneminde alınan kilolar kolay verilmiyor

canım herhangi bir kilo artışım yok kilom hamile kalmadan öncekiyle aynı.sanırım cok buyuk bı gaz problemı yasıyorum

Aynı gaz problemi bende de var.Ancak gaz geçtiği zaman da eskiye göre daha şiş karnım,pantolonlarım olmuyor.Karnım da yağlıdır ama belli oluyor içeride birşeyler olduğu

benimde ilk aylarda çok şişmişti doktor gazdır onun çoğu dedi aynende oyle oldu 3 aydan sonra şişkinlik ilerlemedi gaviskon öneririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…