Karnım geriliyor

omrum

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
1.050
221
648
kızlar sizdede oldumu yada oluyor mu bazen karnım çok geriliyor az önce nemlendirici sürdüm ama faydasız geceleri ağzım hiç boş kalmıyor çerez,meyve kurabiye süt derken bu akşam çok gerildi sizde de oluyor mu

canmm olmaz mmı hele bu yaklaşık 1 haftadır fena
herkes karın büyüyor ondan diyor
bebişler kendilerine yer açıyor herhalde:)

ayyy canım ben hamile değilim bilemicem ama sen ne çabuk 20 haftalık oldun ömrümcüm yaa maşallah diyim sana yarılamışsın valla sana sağlıklı günler canım benim...

ayyy canım ben hamile değilim bilemicem ama sen ne çabuk 20 haftalık oldun ömrümcüm yaa maşallah diyim sana yarılamışsın valla sana sağlıklı günler canım benim...

sağol canım darısı senin başına hayırlısıyla inşallah müjdeli haberlerini bekliyoruz:

Benimde Sizin Gibi Karnim Gerilcekmi Acaba Bende Yarin Kan Tahlili Yaptircam Testte Cikti Bide Kan Tahlili Yaptiriyim Iyice Emin Olalim

Hic sormayin ya bazen sanki derim yirtiliyo icten aci veriyo bzen bu siralar cok oluyo valla pek hosta degil yani ama dayanicam bebegim icin.

hem de nasıl
son zamanlarda felaket geriliyo karnım çok rahatsız oluyorum ama napalım bebişlerimiz için herşeye değer

kızlae benimde çok geriliyo karnım böyle sanki yırtılcak gibi hissediyorum bazen o yuzden doğrulamıyorum bile bebbiş kendine yer açıyo heralde:))

Kızlar ben de aynı durumdayım.zaten son 10 günde karnım iyice şişti.sürekli jel sürüyorum ama aynı şekilde gerilmeye devam ediyor..

evet ben öyle yapıyorum gece yatmadan süt içiyorum gece yanımda su şişesi bulunduruyorum sabaha kadar bitiyo böylelikle hiç kilo almamışım kızlar sizde öyle yapın.

yagmur su kac aylik hamilesin ve kac kiloyla basladin hamileligine kilo almaman cok guzel insallah bende cok almam!!

su an iki aylık bir ay önce doktora gittiğimde tartıldım yani hamileliğimi öğrendiğim zaman 61 dim hala 61 im ben sanki çok kilo almış gibime geliodu ama alamamışım hayret ettim:)) sen ne kadarlık hamilesin canım...

bende 6 hafta 2 gunluk hamileyim canim bende 61 im boyun kac senin senle ayniyiz galiba:))

hmm benim boyum 1.70 ama cok kilo almak istemiyorum ilk 4-5 ay sonra cok hizli kilo aliniyormus benim cildim cok kuru hemen catlar her yerim hizli kilo alirsam!!mide bulantin varmi???,

yok canım allaha şükür bulantım yok yemeklerden tiksinmemde yok herşeyi yiyorum.bi çay içemiyorum oda yararlı bişi değil zaten.ama hergün ceviz ye canım bebeği çok zeki yapıo.cildim kuru değil inşallah çatlağım olmaz.

Ben 8 haftalık hamileyim yatakta soldan saga donerken yada yuz ustu uzanayım derken karnım geriliyor...bu kadar erken olması normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…