H Hazalinmm Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 41 26 8 35 27 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazalinmm #1 Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim.Karnim özellikle kasiklarim çok ağrıyor.Normal mi acaba korkuyorum baya adetlik gibi ağrım var.
Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim.Karnim özellikle kasiklarim çok ağrıyor.Normal mi acaba korkuyorum baya adetlik gibi ağrım var.
DAP13 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 779 391 23 27 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazalinmm #2 Hazalinmm .!.: Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim.Karnim özellikle kasiklarim çok ağrıyor.Normal mi acaba korkuyorum baya adetlik gibi ağrım var. Genişletmek için tıkla... Normal bir süre ağrı oluyor her an adetiniz sökülüyormuş gibi oluyor. İlk trimester da normal bunlar. Kanama vs olmadığı sürece ağrılar oluyor
Hazalinmm .!.: Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim.Karnim özellikle kasiklarim çok ağrıyor.Normal mi acaba korkuyorum baya adetlik gibi ağrım var. Genişletmek için tıkla... Normal bir süre ağrı oluyor her an adetiniz sökülüyormuş gibi oluyor. İlk trimester da normal bunlar. Kanama vs olmadığı sürece ağrılar oluyor
H Hazalinmm Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2023 41 26 8 35 27 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazalinmm #3 DAP13 .!.: Normal bir süre ağrı oluyor her an adetiniz sökülüyormuş gibi oluyor. İlk trimester da normal bunlar. Kanama vs olmadığı sürece ağrılar oluyor Genişletmek için tıkla... Acaba dinlenmek mi yürümek mi iyi gelir?
DAP13 .!.: Normal bir süre ağrı oluyor her an adetiniz sökülüyormuş gibi oluyor. İlk trimester da normal bunlar. Kanama vs olmadığı sürece ağrılar oluyor Genişletmek için tıkla... Acaba dinlenmek mi yürümek mi iyi gelir?
DAP13 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2023 779 391 23 27 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hazalinmm #4 Hazalinmm .!.: Acaba dinlenmek mi yürümek mi iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Bana doktorum dinlen ağrıların olduğunda geçiyorsa dinlendiğin zaman sıkıntı yok demişti.
Hazalinmm .!.: Acaba dinlenmek mi yürümek mi iyi gelir? Genişletmek için tıkla... Bana doktorum dinlen ağrıların olduğunda geçiyorsa dinlendiğin zaman sıkıntı yok demişti.