- 27 Mart 2013
- 116
- 7
- 68
- Konu Sahibi enguzelruyam
-
kızlar altıncı ayımdayım karnım hala kucuk nıye buyumuyo ya yıne aksamları bıraz belırgınleşiyo ama sabah yok gıbı bırşey. normalde zayıf bı ınsandım yanı bellı olması gerekmiyor mu ya sankı üç aylık gıbı bısey ya.ustelık bugüne kadar 7 kılo aldım nereme aldım bılmıyorum puff tartı da gozukuyo sadece.bebegımın gelışımı de kılosu da 1 hafta öndeymiş. ama görenler bana bebegı nerende taşıyorsun bebek gelışmıyo mu dıyıp duruyo(((( cok sınırlerım bozuk
kızlar altıncı ayımdayım karnım hala kucuk nıye buyumuyo ya yıne aksamları bıraz belırgınleşiyo ama sabah yok gıbı bırşey. normalde zayıf bı ınsandım yanı bellı olması gerekmiyor mu ya sankı üç aylık gıbı bısey ya.ustelık bugüne kadar 7 kılo aldım nereme aldım bılmıyorum puff tartı da gozukuyo sadece.bebegımın gelışımı de kılosu da 1 hafta öndeymiş. ama görenler bana bebegı nerende taşıyorsun bebek gelışmıyo mu dıyıp duruyo(((( cok sınırlerım bozuk
maşallah allah bağışlasın canım kılosu ne kadar güzel dogmuş allah sağlık uzun ömür versinTatlim kiminin suyu bi bardak kiminin bie litre kiminin daha fazla oluyo buda etkiki
Sen disini birak icine bak
Benim suyum bi baedakti cok buyuk bi karnim yoktu 36+5 te 378o dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?