karnım neden buyumuyor !!!! sınırlerım bozukk pufff

enguzelruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
116
7
68
kızlar altıncı ayımdayım karnım hala kucuk nıye buyumuyo ya yıne aksamları bıraz belırgınleşiyo ama sabah yok gıbı bırşey. normalde zayıf bı ınsandım yanı bellı olması gerekmiyor mu ya sankı üç aylık gıbı bısey ya.ustelık bugüne kadar 7 kılo aldım nereme aldım bılmıyorum puff tartı da gozukuyo sadece.bebegımın gelışımı de kılosu da 1 hafta öndeymiş. ama görenler bana bebegı nerende taşıyorsun bebek gelışmıyo mu dıyıp duruyo (((( cok sınırlerım bozuk

ayy ne güzel işte gelişiminde sorun yoksa niye üzülüyosun. boyu uzun olanlarda karın çok belirgin olmaz diye duymuştumki benimde boyum uzundur gerçekten karnım çokta büyük olmadı hamileliğimde. hiç üzülme bebişini düşün. büyük olunca bişimi oluyor. doğumdan sonra birde o koca karnı toparlamakla ugraş. keyfini çıkar..

Ayy kıyamam yaa.Biran kendimi gördüm sende.Yaşadıklarımız apaynıydı.Ve 7. aydan sonra biraz karnım büyümeye başlamıştı canım.Etraftakilerin yorumlarıda aynı sendeki gibiydi.Ama neticede 2 yıl önce 3500 gr misler gibi bir kız dünyaya getirdim.Üzülme sakın.Bazılarının vücut yapısı farklı olabiliyormuş.Ve karın çok belli olmayabiliyormuş.Ama acele etme.8. aydan sonra epey zorlaşacak o karnı taşımak :) Ama herşeye rağmen büyük bir zevkle tabiki :)))
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım

ya ınsanın sınırlerını bozuyorlar ya gerçekten psıkolojım bozuldu artık hamıle olduğumdan bıle bısey anlamıyorum bızım ınsanlarımız yok mu ıste hep bı kıyaslama peşındeler

bi de 50 kilo ile hamile kaldım boyum 1.65 zayıfım yani bu yüzden de cok sınır bozucu eleştırılere maruz kalıyorum kızlar ya gerçekten ınsanlar psıkolojımı bozduu.

sıze resmımı koyayım yorumu sız yapın... karnım burda buyuk gıbı duruyo ama deıl uzrımdekı tişörtten dolayı oyle

Karın yapınla alakalı muhtemelen . Kimilerinin iç karnı daha geniş olurmuş , bu nedenle çok göstermezmiş.
Şanslısın bence aldığın kiloları göstermiyorsun , doktor da sorun yok diyorsa daha ne istiyorsun.

cnm sen başkalarının ne dediğini hiç önemseme, ne kadar güzel karnın az büyüyünce az çatlağın olur ben 9. aya yeni girdim ve karnım birden çok büyüdü birden her yerim çatladı

önemli olan karnın büyüklüğü, küçüklüğü değil, bebeğinin haftasıyla uyumlu olması, diyelim ki bebeğin zayıf doğdu, o da sorun değil, doğunca bol bol emzirir toparlarsın bebeğini,

iş ki sağlıklı olsun gerisi teferruat..

Canım hiç üzülme insan hamile olduğunu anlamak istiyor hevesleniyor tabii.. Ama herkesin fiziği farklı... Ben dört aylık hamileyim ve altı aylık gibi karnım var...

Ee dışı seni içi beni yakar derler ya... Şimdiden yürüyüşüm değişti, bacaklarım kapalı oturamıyorum, Avrupa yakasındaki dilber hala gibi oturuyorum, yatarken henüz çok rahatsız olmadım ama yakında başlar... ve bu rahatsızlıklar gün geçtikçe artacak... İlk gebeliğimden biliyorum...

Çok şükür ilkinde de kocaman bir karnıma rağmen çatlağım olmadı, inşallah bunda da olmaz... Çatlağın karın büyüklüğünden çok derinin elastikliğinden oluştuğunu biliyorum....

Yani ne kadar az karnın olursa o kadar hafif ve rahat olursun... Karnın büyüdükçe Vücudunun ağırlıkmerkezi değişiyor sırt ve bel ağrıların fazlalaşıyor...

Hamileliğinin tadını çıkar, boş ver kim ne derse desin.... Şahsen ben bu hamileliğimde daha az takıyorum her şeyi... Ağlamak mı istedim ağlıyorum, hop bitti... O kadar, eskiden bir de ben niye bu kadar ağlıyorum diye canımı sıkardım...

Bunu bende kafama çok taktım.Herhalde kilolu olduğumdan dolayı dedim ama sen zayıfmışsın.Demek gerçekten
karın yapısıyla alakalı.Bizden 1 ay küçüklerin bile hamile karnı var besbelli hemde.bi benim yok sanıyorum.
Hep aynaya bakıyorum bi umut ama yok aynı :26:
sağlıklığı gelişimi iyi çok şükür.

canım inan benimde aynı şekilde altı aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı şu an bile öyle büyük bir karnım yok inan karnının küçük olması avantaj karnın azıcık büyüsün yere eğilmek bile eziyet oluyor ayrıca önemli olan karnının büyüklüğü değil bebeğinin gelişimi bak ne güzel gelişimi de bir hafta önde gidiyormuş hiç kafana takma

dün bebek için alışverişteyken satıcı kız karnıma bakıp 4 mü 5 mi dedi 7 diyince hıı iç karnın geniş dedi:))
yav he he diycektim :))boşver bebeğin sağlıklı olsun kim ne derse desin
hem çok çatlamaz karnın işte ne güzel

üzülme ne güzel çatlağın olmayacak..hem karnının büyüklüğü-küçüklüğü değil bebeğinin sağlıklı olması önemli.. bak maşallah bebeğin sağlıklıymış ..hem çokta kilo almamışsın ne güzel..ben hızlı kilo almaya başladım şuan 4,5 aylığım , geçen gün yolda karşılaştığım biri "aaa doğumunuz bugün yarın herhâlde" deyince çok utandım.. sanırım o gün yediğim, içtiğim çok şişirmişti ya da benimde dış karnım çok büyük demek ki

benimde öyleydi yağ falan sür aman diyim arkadaş çatlaktan bahsetmiş benim son iki ayda oldu .hiç belli deildi 7aylıktı herkes hadi canım hamilemisin diyodu bebeğin sağlıklıysa gerisi önemli değil..

Canım boşuna dert etme kendine bende 6 aylık hamıleyım benımde yeni yeni karnım belirginleşmeye başladı yani 6 aylık bi hamile gibi durmuyorum sıkma canını bebişlerimiz sağlıklı olsunda

cok sagolun kızlar ya bebegım sağlıklı ya ona şükür binlerce kez şükür.ama bu cevredekı ınsanlar ıste moral bozucu oldukları ıcın kotu etkıledıler benı o yüzden cok takıntılı olmaya başladım yoksa bebek de bende gayet ıyıyız hersey yolunda. allah herkese bu duygyu tattırsın bebek sahıbı olamayan ınsanları düşündükçe yok karnım kucuk yok soyle böyle dıye bencıllık ettıgımı duşundum şimdi.allahıma bınlerce sukur allah ısteyen dıleyen herkesı evlat sahıbı yapsın inşallah. goruşlerınız ıcın cok teşekkür ederım kızlar içimi rahatlattınız...

canım canını boşa sıkıyorsun bazı annerin iç karnı büyük oluyormuş çocuk orada olduğu için çıkmamıştır karnın çocuğun gelimişimi normalse boş ver bende biran önce büyüsede hissetsem artık diyorum daha kıpırtılarını hissedemiyorum

Tatlim kiminin suyu bi bardak kiminin bie litre kiminin daha fazla oluyo buda etkiki
Sen disini birak icine bak
Benim suyum bi baedakti cok buyuk bi karnim yoktu 36+5 te 378o dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…