karnım neden buyumuyor !!!! sınırlerım bozukk pufff

maşallah çok güzelsin.. Bebişin de gayet sağlıklıymış.. Etraftaki insanlar sürekli konuşacak bişey bulurlar.. herkes bişey söyler.. cahil bizim milletimiz.. Herkesin vücudu bir olmaz ki.. lafa bak çocuğu nerende taşıyorsun... gülüp geç bence :) de ki: çocuğu evde bıraktım havalar çok sıcak güneş geçmesin başına diye.. falan de.. Bebişini sağlıkla kucağına alman dileğiyle cnm..

:))) haklısı galıba oyle konuşanlara verecegım ılk cevabım bu olacak sagol :)))

sıze resmımı koyayım yorumu sız yapın... karnım burda buyuk gıbı duruyo ama deıl uzrımdekı tişörtten dolayı oyle
benimde öyle sorunum vardı. Ya ben 3 aylık hamileyken karnın çıkmamış diyorlardı sinirlerim hopluyordu o kadar cahil insanlar varki. Arkadaşım bana dedi ki benim görümcem hamile 1 aylık karnı şimdiden çıkmış diyodu yok öyle bişey dedim ya o orijinal göbeğidir mercimek kadar bebekten karın mı çıkarmış kız test yapmış hamile bile değilmiş sadece günü geçmiş işte öyle insanlarla yaşıyoruz gülünecek şeye üzülüyoruz. Şuan 24 haftam yeni bitti benimde hamile olduğum iki haftadır anlaşılıyor. Yani bende sorun yapmıştım boşunaymış doktorada sordum gayet iyi hiç bir sorun yok dedi. Heran doğuracak gibi durmaktansa şuan iyiki de böyle olmuş diyorum. Ama herseyden önemlisi bebeğin sağlığı allahım kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin

demek hamile bıle deılmıs gerçekten cok güldüm canım sınırlerımızı bozmamıza hıc gerek ykmus valla dedıgın gıbı sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın allahım

amaaan sende ne güzel gözüküyosun,herkes senin gibiolmak için imrenir...
ben hamileyken top gibiydim vallaa,
fazla kilo hem sana hem bebeğe zarar...
6 ayına göre gayet iyi kilo almışsın
bebişde önden gidiyorsa,senin önden gitmene gerek yok demk

resmı gordum ben cok hosuma gıttı bogum bogum olmaktan cok daha ıyı durumunuz yuzunuz fılan harıka bence masalalh

8 ay bitti hala karnim yumusacik hic buyumedi. Toplamda 5 kilo aldim kiloluydum zaten ama. Buvkilolar nerde karnim yok .midem karnimdan daha buyuk onde masallah. Bebekvbiraz yukaridaymis ama midem sis karnim yok. Gelisimi normsl diyor doktor. Ama karnim ciksin istiyorum. Hamileligimden bisey anlamadum. 33 haftaligim gorenler sasiriyor. Kilolu biri gibi duruyorum. Kotlar haric butun kiyafetkerim oluyir. Hamile oldugumu duyan sasiriyor. Cok kafana takiyorum 4 aydan itibaren. Hareketlerini de sert hissetmedim hic. Simdilerde hissediyorum. Ama genefe ustedigim gibi degil. Artik dayanamadim 3gun once pskyatriye gittim. Hamile oldugum anlasilsin istiyorum. Tadina varamadim daha. Ne olur kizlar hergun netteyim. Benim gibivolan varsa paylarsirsa cok sevinirim.

7.ayıma girdim, benim de karnım küçücük ,zayıftım 7 kilo aldım ama niye göbeğim 7 aylık gibi durmuyor anlamıyorum, bebeğimin hareketlerini çok rahat hissediyorum zaten hiç durmuyor oğluşum, bununla teselli buluyorum en azından yavrum hareketli diye, son kontrolümde doktor kilosunun normal olduğunu söylemişti ama ben şu karın meselesini çok takmaya başladım :18:

konu sahıbesı ahh ahhh bır de benı goreydın Allaha sukur ederdın ben 4 aylık hamıleydım doktorum ayrıntılı görmek için bbeklerı alt kata indik hasta bakıcı kadın bana ne dese begenırsın?doğumam mı geldın oda numaran kaç?ben utandım evet dedım esımı beklıyom falan deyıp kadını basmdan savdım60 kılo ile hamıle kaldım 100 kıloydum doğum yaptıgmda canım sukur et halıne ben de hep heveslenırım hamıle kalıpta kılo almayanlara ve karnı bellı olmayanlara

Bence de sukret canım benimki de az ama ben memnunum sadece eşim kiziyor bebek kilo almiyor diye ama sukrolsun iyi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahibi çoktan doğurmuştur canım ama sen ne yaptın yaa 40 kilo mu aldın

kizlar cok guzel yazmissiniz. Karnimin kucuk olmasi belki buyuk olmasindan daha iyi olabilir fakat insan disaridan bakilinca hamileligi belli olsun da istiyor. Tabiiki once bwbegin saglikli olmasi. Birde ust karnim yani midem sis. Bebegimin hareketlerini de hep o bolgede hissediyorum. Midem gergin. Alt karnim yumusacik. 1 ay kaldi surda hamile oldugum disaridan da anlasilsin istiyorum. Bebek yukarda duruyor diye mi boyleyim. Ne dersiniz?

Canım ablamın karnı 8.Ayda büyüdü hep korktuk hiç hamileliği belli olmuyordu.çok üzülüyordu bu duruma.Çevresindeki insanlar emin misin bebek iyi değil mi?diye soruyorlardı hep ağlıyordu ablam.Son2 ay karnı büyüdü.Oğluşumuz çok sağlıklı 3.750 gr 52 cm doğdu.Çok şükür bir şeyi yoktu .Merak etme kendini üzme her şey güzel olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Sagol cnm. Bende ablan gibiyim. Aylardir kafama takiyorum. Gobek deligim gerildi ama alt karnimda degil bebek. Hayirlisi bakalum.

Âmin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın sende.Bütüüüün bu tasaların geçecek gör bak😊boşuna kuruntu yapıp üzme kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…