karnım neden büyümüyor yaaa

XTATLIKIZ

fındık kızım NAZ ım:))
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
2.260
9
116
Ankara
kızlar içinizde benim gibi olan varmı yaa bebeğin 17 haftalık 4 ay 1 haftalığız ama hala hiç karnım yok hamile kalmadan önce ayva göbeğim vardı hala var hamilelikle gelen ekstra bi göbek yok 58 kiloydum 59 oldum çok kilo almadım ama bebeğim gayet sağlıklı ne zaman çıkacak bu göbek yaaa(bebeğimin hareketini bile hissediyorum ama göbek yok

hiç dert etme cnm cıkmayadabilir iç karnın büyüktür belki..
benm karnımda öyleydi 40 haftalık oldum kcücük karnım vardı hemsireler inanmıyodu 40 haftalık olduguma sanarsın 4-5 aylık falan iç karnım cok bğyükmül göstermemişti ama öyle olması daha iyi karnın catlamıyo kaydirigubbakcemile3
bende senn gibi büyümüyo diyip duruyodum doktorumda dert etme kocaman olup ikiz üçüz gibi durmasındansa böle olması daha iyi demişti bosver bebegnde saglıklıysa büyümüyo diye dert etme cnmyerimseniben
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn :Saruboceq:

amn canım dert ettigin şeye bakk ne güzelll ben 4,5 aylık hamileyim 6 aylık gibi duruooo canım sıkılıoo görüntü bozuklugu oldu resmen sinir oluyorum paso karnım kaşınıoo karnım genişliooo çatlamasın die krem sürüolrum ama ne yaparsam yapayım çatlıcaklar galiba ben çok istiyodum iiiç karnımın büyük olmasını ama deilmiş ne güzel işte hiç çatlat sorun olmıcak en önemlisin bebişin sağlıklı olması deil mi ?

evet canım ya gerçekten iç karnım büyük galiba neyse ama dedğin gibi çatlamıyacak karnım kaşıntı falan yok zaten sadece gögüslerde var kaşıntı amin canımm teşekkür ederim cvp için Allah herkese nasip etsin inşşş

evet yaaa ama ne bileyim birine hamileyim desem inanmaz bide 4 aylık desem hiç inanmaz şöyle bakınca azıcık olsun istiyorum Allah yardımcın olsun tatlım inşş daha fazla çatlamaz karnın sanada teşekkür edrim cvp içina.s.

canım ben de 18 chaftalık hamileyim,sadece yemek yediğim zamanlarda karnım çıkıyor biraz,onun dışında pek bişey bende de yok.

bende neden göbüş çıkmadı derken,18. hafatanın sonunda fırladı resmenkaydirigubbakcemile2

canım ben de 18 chaftalık hamileyim,sadece yemek yediğim zamanlarda karnım çıkıyor biraz,onun dışında pek bişey bende de yok.

demekki aynı kaderi paylaşıyoruz şekerimmmolumunekankayizsmile

bende neden göbüş çıkmadı derken,18. hafatanın sonunda fırladı resmenkaydirigubbakcemile2

aman hadi bizdede öyle olsunn:CüvCüv:

benim eltimde öleymiş iç karnı büyükmüş kimse anlamıyomuş hamile olduğunu bilmeyenler doğumdan sonra şaşırmış sen ne zaman hamile kaldın diye o derece yani

Doğuma 2 haftam kaldı hala hamile oldugma inanmayanlar var.o snein vücut seklinle alakalı. Bırak büyümesin bel agrın olmaz.

benimki 6.ayda belli olmaya başladı şuan 8.ayın içindeyim şaşırıyorum nasıl birden böle büyüdü die

benim eltimde öleymiş iç karnı büyükmüş kimse anlamıyomuş hamile olduğunu bilmeyenler doğumdan sonra şaşırmış sen ne zaman hamile kaldın diye o derece yani

aaa enteresanmışş hiç duymamıştım böyle olanı
bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda amn başka bişey istemiyorum ...

evet canım en önemlisi bu zatenn
Doğuma 2 haftam kaldı hala hamile oldugma inanmayanlar var.o snein vücut seklinle alakalı. Bırak büyümesin bel agrın olmaz.

doğru söylüyosun tatlım ama bel ağrım var göğüslerde kaşıntı var bulantı vardı geçti çok şükür yani hamilelikle ilgili herşey var ama hamileliğin temeli olana göbek yok malesef neyse hayırlısı elbet çıkar herhalde daha 5 ay var

benimki 6.ayda belli olmaya başladı şuan 8.ayın içindeyim şaşırıyorum nasıl birden böle büyüdü die

evet bi arkadaşımda bana öyle söylemişti onunda göbeği hiç yokmuş 5 ile 6.aylar arasında fırlamış birden benimde öyle olacak galiba

sen yine iyisin ben şuan 7 aylık hamileyim çoğu hamile olduğumu anlamıyor bile anlyanlarda 3 yada 3.5 aylık zannediyor.doktorum bi problem olmadığını söylüyor ama insan kafasına takmadan edemiyor.gerçi ben halimden memnunum bazen karnım büyüsün insanlar hamile olduğumu anlasın istiyorum ama bi taraftanda bence böle olması güzel

Benim de 22. haftaya kadar hiç belli değildi.Şu ana 24. haftadayım.Nasıl birdenbire bu kadar büyüdü hala inanamıyorum

28 haftaligim zaten gobegim vardi hic hamile gibi durmuyorum midem falan cikmadi gobegim assada var biraz ama kizim masallah iyi gidiyo insallah sonuna kadar boyle gideriz:Saruboceq:

Benım daha uc aylıkken bellıydı karnım.Bana da ıc karnın kucuk herald dıyorlardı.Sımdı 25 haftalık olucam yarın ama 7-8 ayık gıbı duruyorum. Bır ay once benı goren bugun gorunce sen daha dogurmadınmı dıyor :))) Bu daha kotu oluyor :)

evet ya büyük olmasıda hem şirin hem sinir bozucu. ben 21 haftalığım sanki az sonra doğuma gitcek gibiyim. kol bacak çöp gibi, iki koca meme bide davul gibi karın, ayağa kalktığım zaman ayak parmaklarımı görmüyorumsempatiksalakcinni ilk hamileliğini yasayan arkadaslar doğal olarak istiyorlar belli olsun diye ama tüm günlük yaşantıyı zora sokuyo o koca göbekler. valla bence küçükse tadını çıkarın derim ben. gecen gün bi mayo denedim şöle elbise şeklinde olanlardan. eşim çok şirin oldun şişman balerinler gibi dedifisfisfis çok pis bozum oldum. ama doğumdan sonra gösteririm şişman balerini:jeyyar:

Benim de 5. ayda hafif hafif belli olmaya başlamıştı, "hamile"den çok "şişman" gibi görünüyordum ama... 5.ayda hafif belli olmaya başladı, 6.ayda artık nihayet görenler anlamaya başladı hamile olduğumu :))
Az daha sabır canım :)))

bence şanslısın...
benimde öyleydi ve ben şanslı olduğumu düşünüyordum doğrusu..benim 6.5 aylıkken bile ayva denecek bir göbeğim vardı..7-8 arası çıktı.9 aylıkkende öyle koskoca karnım yoktu..kalça yapısıyla alakalıymış sanırsam iç karnım genişmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…