kızlar içinizde benim gibi olan varmı yaa bebeğin 17 haftalık 4 ay 1 haftalığız ama hala hiç karnım yok hamile kalmadan önce ayva göbeğim vardı hala var hamilelikle gelen ekstra bi göbek yok 58 kiloydum 59 oldum çok kilo almadım ama bebeğim gayet sağlıklı ne zaman çıkacak bu göbek yaaa(bebeğimin hareketini bile hissediyorum ama göbek yok
hiç dert etme cnm cıkmayadabilir iç karnın büyüktür belki..
benm karnımda öyleydi 40 haftalık oldum kcücük karnım vardı hemsireler inanmıyodu 40 haftalık olduguma sanarsın 4-5 aylık falan iç karnım cok bğyükmül göstermemişti ama öyle olması daha iyi karnın catlamıyo kaydirigubbakcemile3
bende senn gibi büyümüyo diyip duruyodum doktorumda dert etme kocaman olup ikiz üçüz gibi durmasındansa böle olması daha iyi demişti bosver bebegnde saglıklıysa büyümüyo diye dert etme cnmyerimseniben
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn :Saruboceq:
amn canım dert ettigin şeye bakk ne güzelll ben 4,5 aylık hamileyim 6 aylık gibi duruooo canım sıkılıoo görüntü bozuklugu oldu resmen sinir oluyorum paso karnım kaşınıoo karnım genişliooo çatlamasın die krem sürüolrum ama ne yaparsam yapayım çatlıcaklar galiba ben çok istiyodum iiiç karnımın büyük olmasını ama deilmiş ne güzel işte hiç çatlat sorun olmıcaken önemlisin bebişin sağlıklı olması deil mi ?
canım ben de 18 chaftalık hamileyim,sadece yemek yediğim zamanlarda karnım çıkıyor biraz,onun dışında pek bişey bende de yok.
bende neden göbüş çıkmadı derken,18. hafatanın sonunda fırladı resmenkaydirigubbakcemile2
benim eltimde öleymiş iç karnı büyükmüş kimse anlamıyomuş hamile olduğunu bilmeyenler doğumdan sonra şaşırmış sen ne zaman hamile kaldın diye o derece yani
bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda amn başka bişey istemiyorum ...
Doğuma 2 haftam kaldı hala hamile oldugma inanmayanlar var.o snein vücut seklinle alakalı. Bırak büyümesin bel agrın olmaz.
benimki 6.ayda belli olmaya başladı şuan 8.ayın içindeyim şaşırıyorum nasıl birden böle büyüdü die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?