karnım neden büyümüyor yaaa

canım daha bir hafta sonra dolduracaksın 4. aayı yani 18+0 da 4. ay bitecek karnının hemen çıkmasını bekleme benim iç karnım hiç yokmuş 3. ayda karnım çıktı ama aynı dönemde hamile kalan arkadaşımın hiç karnı yokmuş iç kaarnı genişmiş birden çıkaar ben yengemi hatırlıyorum 6 ay hiç karnı olmayan yengem zaten çok zayıftır 7. ayda birden yürüyemez hale gelmişti belli olmuyo yani her gebeliğin öyküsü ve gelişimi farklı

:CüvCüv:kızlarrrrrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cvplar için içim rahatladı valla bende bişeymi var acaba diye korkuyodum daha erken diyosunuz yani inşşş ilerleyen zamanlarda birazda olsa çıkar
gören hamile diyebilsin canımmm:ecrin_bebek:

tatlım bende ayva gobıklıyım 52 kıloyum...ben henuz almadım erken dıye sanırım kılo.... Uterus yanı rahım 20.haftadan sonra yer degıstırıcek yanı yukarıya doğru cıkıcak ve bızım ayvalar kocaman olucak....sabret..bende hergun aydana kendıme bakıyoruım:))) rahım asagıdan yukarı cıkınca bellı oluyor merak etme...

ben 26 haftalıgım ve karnımı hala farketmeyenler var... farkedenlerde yenı gebelık sanıyorlar... 5 ay hıc karnım yoktu nerdeyse... bu sıkıntı deıl canım bende cook takıyordum ama ınan sonradan cıkıyor karnın :)

arkadaşlar benimde karnım büyümüyo ilk hamileliğim 14 haftalık hamileyim fakat hala karnımda
hamile görüntüsü yok

arkadaşlar benimde karnım büyümüyo ilk hamileliğim 14 haftalık hamileyim fakat hala karnımda
hamile görüntüsü yok

iç karnın büyüktür canım benim de aynı şekilde büyük bir karnım yok yeni yeni başladı.. eltimde hamile onun karnı oldukça çıktı aramızda 2 hafta olmasına rağmen :)

yavaş yavaş başlar

:) benim gibi hamişliği bedeninde isteyen sabırsız bayanlar :))) 22.haftadan sonra hafiften çıkıyor 24.haftada bildiğin hamilesin :) hatta öyleki bana otobüste hamile olduğum için yer verdiler kendimi zor tuttum ağlayıp gülmek için tuhaf bir duygu :) ama 20.haftaya kadar ben bile inanmıyordum acaba diyordum yoktu çıkmamıştı doktor değişikliği yaptım doktor bile anlamadı a olamaz siz 5 aylıksınız ama hamile olduğunuzu bile anlamadım demişti :))) rahat olun herşeyi vakti zamanı geldiğinde yaşatıyor rabbim neden okadar erken vakitte çıkıp uzun süre ağırlık yapsın ki rabbim herşeyi dengesiyle yaşatıyor kızlar sabredinnnnn

Anomm. Benm 5 haftam kaldı dogumuma ve sadece ayva gobegı gıbı bısey var.. Bana yer mer veren yok maalesef

Bu konuyu bir de 7. ayında tartışmak isterim:=)))))))))))) bak nasıl karpuz büyüklüğünde olacak, kendin bile şaşıracaksın. ayrıca dertenme, ne güzel işte çatlağın vs ren olmayacak ne güzel

Bu konuyu bir de 7. ayında tartışmak isterim:=)))))))))))) bak nasıl karpuz büyüklüğünde olacak, kendin bile şaşıracaksın. ayrıca dertenme, ne güzel işte çatlağın vs ren olmayacak ne güzel
7. ay yıne ıyı benım 3 bbek oldugundan sanırım 14 haftada karnım buyudu ve bırden buyudu sankı 2 gunde aşırı fark ettı eşim bı gordu buneee dıyo benım hamılelıklerımde hep ıkız sanıyolar karnımdan dolayı yandım valla çatlamalarım basladı

Ya evet basket topu yutmuş gibi olacakmışım utanırım ben dolaşmaya öyle böyle kalsa ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…