karnim pit pit atiyo

jtaime020626

BK:75:Gcl:61.1:HD:60
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
4.164
10.399
208
Merhaba kizlar ben yeni uye oldum ve bi kac gundur karnimda fark ettigim bisey var sanki boyle kalp atislari gibi veya damar bi anlam veremedim 7 haftalik hamileyim daha hic doktora gitmedim malum yaz ayi olunca buralarda doktor bulmak zor .cevaplarinizi bekliyorum lutfen.

Canım Aynı Şey Bende de Var Bende 11 Haftalık Hamileyim İlk Farkettiğimde Acaba Kalp Atışımı Dedim Ama Sorma Dışarıdan Belli Olamıyacağını Düşününce Damardır Diyip Geçtim

Canim bebeginiz hayirli olsun.7.haftada bebek hareketlerini hissetmenin mumkunu yok.ben 23.haftada hissettim daha cok var hayirlisiyla hissedeceksin zamani gelince ins.o damar ve kalp atislarinin vucuduna yansimalari yani senin kalp atislarin onlar.

öncelikle allah tamamına erdirsin, eskilere göre erkek çocuğu erken hareketlenir erkek olma ihtimali çoktur.belli olunca bildirirsin

Canim bebeginiz hayirli olsun.7.haftada bebek hareketlerini hissetmenin mumkunu yok.ben 23.haftada hissettim daha cok var hayirlisiyla hissedeceksin zamani gelince ins.o damar ve kalp atislarinin vucuduna yansimalari yani senin kalp atislarin onlar.

Insallah oyledir canim daha doktorada gitmedim biraz korkuyorum ama yinede biraz ferahladim siz oyle diyince saolun :)

öncelikle allah tamamına erdirsin, eskilere göre erkek çocuğu erken hareketlenir erkek olma ihtimali çoktur.belli olunca bildirirsin

Saol canim cumlemizin tamamina erdirsin insallah bendeki hareketlilik deil kalp gibi pit pit atiyo arkadaslarda damar diyo ama icim dogru durust rahat etmiyo onemli bisey deildir umuyorum :)

Hayırlı olsun benmde oluyordu ama bebegin kalp atışı yada hareketini bu haftada hissetmen mumkun değil o damarin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…