karnım sanki çok büyük

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
merhabalar benim sat 27 nisan 30 mayısta kan testiyl hamile olduğumu öğrendim cumartesi de ultrasona girdim 5+6 haftalık dedi doktor henüz kalp atışlarını duymadık
ancak benim karnım çok büyük komşularım da farkettiler ikiz olmasın dediler ama değilmiş doktora da sordum şişkinliktir sana öyle geliyor dedi
5haftalıktan daha fazla sanki 2-3 aylık dediler ama değilmiş
normal mi sizce bu kadar büyük bir karın?
kızımda böyle olmamıştım o zamanlar şimdikinden 10 kilo daha zayıftım yoksa bu göbek yağ mı yani kilo mu?

Son düzenleme:
şişkinlik vardır bence okumuştum bi yerde olabiliyormuş. benim 10 haftalık hiçbi değişiklik yok görüntüde ama komşumuz da 3 aylıkken çok şişmişti

hayırlı olsun öncelikle.. bu karnın bebekle hiç alakası olduğunu sanmıyorum..gebeliğin başında bende de şişkinlik oldu sonra indi..gaz durumudur..şimdi yeni yeni karnım çıkıyor..zaten şu an bebeğin 1 cm veya 1 gr bile değil..inecektir yakınlarda karnın...

Son düzenleme:
evet canım normal hele ikinci çocuğunsa ama o şişkinlik bide ilk gebeliğindeki kilo ile aynı değilsin benimde öyle oldu kızımda 6 aya kadar karnım ufacıktı 50 kilo ile hamile kalmıştım ve 4 kilo almıştım ikinci gebeliğimde ise 65 kilo ile hamile kaldım şuanda 6.5 aylık oldu 5 kilo aldım ama hemen şiştim 2 ayda hiçbir kıyafetim olmadı endişelenme olur

cevaplarınız için çok teşekkür ederim
evet ikinci çocuğum hem de arada 13 yıl var
ilkinde 43 kiloyla hamile kalmış 54 kiloyla doğuma gitmiştim
şu an 54 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…