Karnım Yukardaymış..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Ben Anlamadım Herkes beni görünce karnın yukarda dogumun zor olcak senin diyorlar bana ama bundan 2 ay önce karnin aşagıda diyorlardi..

Moralim cok bozuluyor ve dahada cok korkuyorum sizce gercegi nedir? Ne gibi bişidir bu Yukarida Asagida olmasi?

canım dr.un ne diyor önemli olan bu bence bakma sen milletin lafıa ya şu son günlerde herkes doğum uzmanı kesilmiyor mu başımıza daha lohusa olmadan lohusa psikolojisini yaşatıyorlar valla helal olsun cnm bana hep senin karın büyük erken doğurcan dediler iki kayıbım var korkuyla bugünlere geldik son iki kontroldür dr.um çatı muaynesi yapıyor ikincide bebeğin aşağı inmiş ama açılman yok dedi doğum günü yaklaştıkça bebeklerimiz aşağı doğru inecek hareketleri de yavaşlıyor indikçe bu doğumun yaklaştığını gösteriyor

Doktorum herseyin yolunda ve iyi oldugunu söylüyor canim ama baskalari bozuyor moralimi insALLAH sende hayirlisi ile bebegini kucagina alirsin cnm cok gecmis olsun

sen kimseye kulak asma canım herkes bişiler söylüyor çünkü bilir kişiler ya benim de karnımın aşağıda erken doğum olacağını söylüyorlar oysa iki ay var doğuma ve doktora göre herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür ben he he diyip geçiyorum takmayacaksin işte

Bir yazı okumuştum canım bebek büyüdükçe karın aşağıdan yukarıya doğru çıkarmış aman kimseyi takma sen millet sırf moral bozmak için neler söylüyolar sanki onlar hiç hamile olmamış gibi hamile kadının psikolojik durumunu da anlamıyolar

Sagolun kızlar sizde olmasaniz hala kafama takicam geceleri uyuyamiyordum artik dogumum zor olucak diye korkudan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…