- 5 Eylül 2023
- 102
- 3
- 16
- 33
- Konu Sahibi Solmaz bulut
-
Benimde üç gün gecikti idrarda gebelik testi negatif malesef ama uzun sürerse doktora gidicem en azından neden geciktiğini bilmek için. Siz neden gitmedinizKizlar adetim 1 hafta gecikti geçen ayda zaten çok az geldi adetim ilişkinin üstünden 1 buçuk ay geçti test yaptım negatif ama hala adet olmadım karnimda batmalar ve sürekli uyku halim var gebe olma ihtimalim var mı?
İlişkinin üstünden 1.5 ay geçtiyse bir daha ilişki olmadıysa o ilişkiden hamile olsanız testlerde çoktan çıkmış olurdu şimdiye 2 aylık hamile olmanız gerekirdiKizlar adetim 1 hafta gecikti geçen ayda zaten çok az geldi adetim ilişkinin üstünden 1 buçuk ay geçti test yaptım negatif ama hala adet olmadım karnimda batmalar ve sürekli uyku halim var gebe olma ihtimalim var mı?
1 ay 10 gün geçmiş tam bir buçuk ay değil ama bu ay neden böyle oldum anlamadım ilk kez bu kadar geciktiİlişkinin üstünden 1.5 ay geçtiyse bir daha ilişki olmadıysa o ilişkiden hamile olsanız testlerde çoktan çıkmış olurdu şimdiye 2 aylık hamile olmanız gerekirdi
Ee ne çıktı testteGittim test yaptırdım ama işte yinede korkuyorum . Daha öncede gebelik oldu kürtaj oldum bende kötü etki yarattı ne bileyim bu ertesi gününün etkisi mi anlamadım
Yani negatif ama yinede sebepsiz korkuyorum adet söktürücü ictim hala olamadmEe ne çıktı testte
Kanda negatifse malesef kesin sonuçYani negatif ama yinede sebepsiz korkuyorum adet söktürücü ictim hala olamadm
Malesef demeyin çünkü ben istemiyorum zaten olur diye korkuyorumKanda negatifse malesef kesin sonuçinşallah hayırlısıyla Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bizlere
Birde bu karşımdaki anı girip çıkan sancılar neyin nesi onu anlamadım hiç doktor kist var dedi omu yapıyor acabaİlişkinin üstünden 1.5 ay geçtiyse bir daha ilişki olmadıysa o ilişkiden hamile olsanız testlerde çoktan çıkmış olurdu şimdiye 2 aylık hamile olmanız gerekirdi
AA istiyosunuz sandım kusura bakmayın. Ama kan testi kesin sonuç oluyor negatif ise negatiftir yaniMalesef demeyin çünkü ben istemiyorum zaten olur diye korkuyorum
Olabilir ya da üşütmüş idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz ama hamile değilsinizdir benceBirde bu karşımdaki anı girip çıkan sancılar neyin nesi onu anlamadım hiç doktor kist var dedi omu yapıyor acaba
Yani kan testini tam 1 ay geçmişken verdim negatif çıktı adet olsam bi rahatliycam daha öncede bir kürtaj deneyimim oldu o yüzden çok taktımOlabilir ya da üşütmüş idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsiniz ama hamile değilsinizdir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?