Karnimda batmalar var gebelik olabilirmi??

Solmaz bulut

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
102
3
16
33
Kizlar adetim 1 hafta gecikti geçen ayda zaten çok az geldi adetim ilişkinin üstünden 1 buçuk ay geçti test yaptım negatif ama hala adet olmadım karnimda batmalar ve sürekli uyku halim var gebe olma ihtimalim var mı?

Kizlar adetim 1 hafta gecikti geçen ayda zaten çok az geldi adetim ilişkinin üstünden 1 buçuk ay geçti test yaptım negatif ama hala adet olmadım karnimda batmalar ve sürekli uyku halim var gebe olma ihtimalim var mı?
Benimde üç gün gecikti idrarda gebelik testi negatif malesef ama uzun sürerse doktora gidicem en azından neden geciktiğini bilmek için. Siz neden gitmediniz

Gittim test yaptırdım ama işte yinede korkuyorum . Daha öncede gebelik oldu kürtaj oldum bende kötü etki yarattı ne bileyim bu ertesi gününün etkisi mi anlamadım

İlişkinin üstünden 1.5 ay geçtiyse bir daha ilişki olmadıysa o ilişkiden hamile olsanız testlerde çoktan çıkmış olurdu şimdiye 2 aylık hamile olmanız gerekirdi

İlişkinin üstünden 1.5 ay geçtiyse bir daha ilişki olmadıysa o ilişkiden hamile olsanız testlerde çoktan çıkmış olurdu şimdiye 2 aylık hamile olmanız gerekirdi
1 ay 10 gün geçmiş tam bir buçuk ay değil ama bu ay neden böyle oldum anlamadım ilk kez bu kadar gecikti

Birde bu karşımdaki anı girip çıkan sancılar neyin nesi onu anlamadım hiç doktor kist var dedi omu yapıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…