• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnimda bebgimle annemlere birakti beni ailesi istedigi icin

tutkunum88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
19
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar,

cok bunalimdayim esim beni karnimdaki bebegimle beraber ailemin evine birakti bi tartismamiz nedeniyle ki oda ailesinin doldurmasina uyarak geldi ailesi istedigi iicin beni burda birakti bugün tam 5 gün oldu bir bucuk yil sonra ondan ilk defa bu kadar ayri kaldim daha dogrusu ilk defa ayri kaldim burda tek yatakta yatmak bana aci veriyor esimi cok özledim ama abisi telefonunu elinden almis beni aramasin diye oda ne ariyor ne soruyor. Dayanacak hic bir kuvettim kalmadi, ailesi bastan beri beni hic istemedi bende tabiki haliyle onlarin yaninda diken üstünde oluyor onlarin yaninda mutsuz oluyordum esimin ailesi ortaligi cok karistirdi bende onu kayp etme korkusundan ailesine hic yanliz göndermedim hatta kayinvaldem buna bile kiziyordu sen hep esin geldiginde gelme gibi laflar ediyordu..evime gitmek istiyorum ama benim ailemde onlarin kararina birakti evliligimi ne yapicami artik bilmiyorum cikmazdayim cok zordayim...

Sebeb Ablasi hakkinda biri dedikodu ediyormus buda teyzesinin dürünü ben teyzenin geliniyle bi kac kez dertlestigim icin ikimizin adini cikarmaya calistilar bizde bunu kabullenmeyince herkez ablasinin nasil birisi oldugunu anlayip esimin ablasinin kayinvalidesine gideceklermis bu yüzden ablasi abisine abiside esimi doldurunca eve gelip bana kendimi ve diger gelini kötülememi istedi azarladi ortaligi ayaga kaldirdi bende bunun üzerine annen ve bacinda bu isin ara onlarida azarla dedim yoksa kendimi öldürürüm felan dedim sonra buda annesini aradi hic azarlamadan sunlari dedi buda benim karim ikide bi hakkinda konusmayin sonra abisi geldi esimi dövdü bana saldirdi derken diger abiside geldi beni annemlerin evine birakip gittiler.

Merhaba arkadaslar,

cok bunalimdayim esim beni karnimdaki bebegimle beraber ailemin evine birakti bi tartismamiz nedeniyle ki oda ailesinin doldurmasina uyarak geldi ailesi istedigi iicin beni burda birakti bugün tam 5 gün oldu bir bucuk yil sonra ondan ilk defa bu kadar ayri kaldim daha dogrusu ilk defa ayri kaldim burda tek yatakta yatmak bana aci veriyor esimi cok özledim ama abisi telefonunu elinden almis beni aramasin diye oda ne ariyor ne soruyor. Dayanacak hic bir kuvettim kalmadi, ailesi bastan beri beni hic istemedi bende tabiki haliyle onlarin yaninda diken üstünde oluyor onlarin yaninda mutsuz oluyordum esimin ailesi ortaligi cok karistirdi bende onu kayp etme korkusundan ailesine hic yanliz göndermedim hatta kayinvaldem buna bile kiziyordu sen hep esin geldiginde gelme gibi laflar ediyordu..evime gitmek istiyorum ama benim ailemde onlarin kararina birakti evliligimi ne yapicami artik bilmiyorum cikmazdayim cok zordayim...

Ne demek bu abisi telefonunu elinden aldı, benim ailemde onların kararına bıraktı. Nasıl bir evlilik bu, evcilik mi oynuyorsunuz? Adam konuşmak istese mutlaka bir yolunu bulur konuşur. Kaç yaşındasınız? Olaylar bu noktaya nasıl geldi?

Yazdiklarinizdan pek anlayamadim kim kimin dedikodusunu yapmis kim kimi kime anlatmis ama en ciddi konu esinizin abisi esinizi DÖVMÜS:53:resmen sok oldum onlar kim oluyor ki böyle bir hakki buluyor kendilerinde sanirim esinizde ailesinden korkuyor ki dayak iyip sizi ailenize birakmaya razi oluyor,kendini koruyamayan bir adamdan sizi korumasini bekleyemezsiniz.Allah yardimciniz olsun

her ikimizde 23 yasindayiz aynen bende bunu düsünüyorum istese bi caresini bulur arar, esim cok korkar ailesinden onlarin lafindan cikmaz. yukarida anlattim durumlari.

Allah yardımcın olsun canım....sizin için hayırlısı neyse o olsun ama durum baya karışık inşallah düzelir....olaylar çok garip eşinin telefonunu almaları,abisinin dövmesi v.s eşin çocukmu bunlara izin veriyor?:31:

şurada okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum ki,ülkemizde gençler evliliği oyun gibi görüyorlar.

bir kere siz bu adamları evlenmeden tanımıyor musunuz?ailesini ve ailesi ile olan ilişkilerini bilmiyor musunuz?herkesin iyi kötü bir ailesi var.evlendikten sonra,
yok ailene gitme,ben onlardan hoşlanmıyorum sende görüşme demeye kimsenin hakkı yok.size bir kötülük yapmışlardır.siz görüşmezsiniz ya da araya mesafe koyar,
resmi davranırsınız buna tamam diyelim.(burda erkek tarafından düşünmüyorum,aynı şey kadının ailesi içinde geçerli)

şimdi, sizin eşiniz kaç yaşında?neymiş abisi elinden telefonunu almış.arayamıyormuş.aramak isteseydi,ona kimse engel olamazdı inanın.sizlerin anlaması
gereken bir konu var.malesef sizleri istemeyen eşleriniz.ailesi sadece bahane.yani mutlu bir birlikteliği kimse yıkamaz.eşini size değer verseydi,ne annesi ne abisi kimseyi
karıştırmazdı.

Sebeb Ablasi hakkinda biri dedikodu ediyormus buda teyzesinin dürünü ben teyzenin geliniyle bi kac kez dertlestigim icin ikimizin adini cikarmaya calistilar bizde bunu kabullenmeyince herkez ablasinin nasil birisi oldugunu anlayip esimin ablasinin kayinvalidesine gideceklermis bu yüzden ablasi abisine abiside esimi doldurunca eve gelip bana kendimi ve diger gelini kötülememi istedi azarladi ortaligi ayaga kaldirdi bende bunun üzerine annen ve bacinda bu isin ara onlarida azarla dedim yoksa kendimi öldürürüm felan dedim sonra buda annesini aradi hic azarlamadan sunlari dedi buda benim karim ikide bi hakkinda konusmayin sonra abisi geldi esimi dövdü bana saldirdi derken diger abiside geldi beni annemlerin evine birakip gittiler.

nasıl yani..eşin abisinde dayak mı yedi..onun sözüne bakarak seni annemimi yoladı..eşinin elinden telefonumu aldı..hayret ettim..
eşiniz kaç yasında

Adam çocuk yapmayı bilmiş ama yuvasına sahip çıkamıyor. Bırak yuvasına sahip çıkmayı kendisine ship çıkamıyor. Daha da ilginci senin ailenin tavrı. Ne demek bu ya, ne halin varsa gör mü diyorlar sana.

yani kisa özetleyim ablasinin adi ciktigi icin esim benden kendimi ve diger gelini kötülememi istedi bende hayir dedim yapmadim ama gururuma dokandigi icin esime annen ve bacinda bu isin icinde onlarida ara azarla diyince kiyamet koptu. ben ne yapicami artik bilmiyorum. Esimi seviyorum ama kendine güveni yok ailesinden emir alarak yasiyor bende bu durumlar karsisinda na yapacagimi bilemiyorum benim ailem suc senin ne olursa olsun o onun ailesi sana kizsin ama onlara degil diyorlar ve onlarin yaninda tabi onlarda aynisini diyor suc senin diyorlar sonuc itibariyle suan karnimda bebegimle ailemin evine birakilmis durumdayim.

pardon, ben yazana kadar sorularımı cevaplamışsınız.

tam da tahmin ettiğim gibi 23 yaşında ne evliliği allahaşkına?

yani kisa özetleyim ablasinin adi ciktigi icin esim benden kendimi ve diger gelini kötülememi istedi bende hayir dedim yapmadim ama gururuma dokandigi icin esime annen ve bacinda bu isin icinde onlarida ara azarla diyince kiyamet koptu. ben ne yapicami artik bilmiyorum. Esimi seviyorum ama kendine güveni yok ailesinden emir alarak yasiyor bende bu durumlar karsisinda na yapacagimi bilemiyorum benim ailem suc senin ne olursa olsun o onun ailesi sana kizsin ama onlara degil diyorlar ve onlarin yaninda tabi onlarda aynisini diyor suc senin diyorlar sonuc itibariyle suan karnimda bebegimle ailemin evine birakilmis durumdayim.

Bravo.... Eşin, ailesi, kendi ailen herkes seni suçluyor. Bak bakalım bebğinde seni suçluyor mu?

hey maşşşşşşşallah bu nasıl olay böyle canım benim bebegin oldugu için evliliğini doğru düzgün yaşamadıgın için böyle evine gitmek istiyor olabilirsin ama yarın bir gün çocugun kucagındada gelirsin annenin evine sonra bakmışsın ikinci çocuk karnındaykende gelirsin ikinci çocuk kucagındaykende gelirsin sonra ben ne yapmışım dersin. ya ne demek o onu dövüyor bu şunu dövüyor şimdi tahammül edebilirsin belki ama zamanla isyan edeceksin yani eşini koruyamayan erkekten ne bekliyorsun ki

Aynen evine esine sahip cikamiyor ama ailesine cikiyor, bebek kessinlikle planda yoktu ne kadar korunduysam yinede oldu, ailem onlara diyor ne isterseniz onu yapalim, yani onlarin kararina bakiyor hersey, basta ben ege onlar ic anadolu memleketinden oldugu icin istemediler sonrada bunlar biraz yobaz olduklarindan hep bagirip cagirip küfürlü konusmalari beni rahatsiz ettigini bildiklerinden hic bir sekilde sevmediler beni annesi hatta yalvardim sacimi oksa beni sev diye ama hayir ben soguk bi insanim deyip gecti.

eşin senden nasıl böyle birşey isteyebilir ki kendisi kötülesin ozaman hey yarabbim bir erkek bukadar korkak olabilir mi ne seni ne bebeğini düşünmüş adam sen hala seviyorum diyorsun annen baban ne diyor pekı bu duruma ?

teyzenin geliniyle görümcenin dedikoduunu yaptıysan eger.. o kızda annesine anlattı herşeyi.. sana dost gibi görünüp senden aldıgı lafları.. anneside yani dünür kendi gelini olan görümcenin adını çıkarttı..
anladıgım bu..
senin hatan görümceni sevmeyebilirsin.. ailesini yani kayınvalidenleri sevmeyebilirsin.. ama onlara gidecbilecek kişilere dünürleriyle onların dedikodularını yapınca onlarda haklı olarak kızarlar...

haaa ama bu demek değilki olanlar dogru..

nickinde anlaşıldıgı üzere 88 dogumlusu yaşın daha 23 bebek bekliyosun.. neden aile düzeni oturmamış ne oldugunu anlamadan çocuk yaptınki..
Eşin zaten belliki karakteri oturmuş biri değil.. baksana senin lafınla ailesini arıyor eşime birşey demeyin diyor.. ama onlar gelip eşini çocuk gibi dövüyolarlar..
Allah aşkına eşinin yaşı kaç...
Senin eşin kusura bakmada daha büyümemiş.. ha sen hatalı olabilirsin..
amaa eşin bir birey yerine koyulmuyor belliki aile içerisinde..
Böyle bir evlilikte mutluluk bulmak zor.. inşallah mutlu olursun ..

Aynen evine esine sahip cikamiyor ama ailesine cikiyor, bebek kessinlikle planda yoktu ne kadar korunduysam yinede oldu, ailem onlara diyor ne isterseniz onu yapalim, yani onlarin kararina bakiyor hersey, basta ben ege onlar ic anadolu memleketinden oldugu icin istemediler sonrada bunlar biraz yobaz olduklarindan hep bagirip cagirip küfürlü konusmalari beni rahatsiz ettigini bildiklerinden hic bir sekilde sevmediler beni annesi hatta yalvardim sacimi oksa beni sev diye ama hayir ben soguk bi insanim deyip gecti.

Arkadaşım sen manyak mısın? Neden adamın anası senin saçını okşasın seni sevsin. Kendi ailen bile seni gözden çıkarmış, sen hala neyine güvenip çocuk yapın. Hangi çağda yaşıyorsun, her türlü korunma imkanı varken gebeliktn sen kalkmışsın ne kadar korunsamda oldu diyorsun. O kadar tutarsız sözlerin var ki. Hangi aile çocuğunu böyle ortada bırakır. Sen şu konuyu doğru düzgün analatsana.

Back
X