- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi tutkunum88
Her nasil adlanilcaksa onun kayinvalidesi benimkisinin kardesi o anlatti ben anlatiim agladik beraber ne o kiz ne bne kimseye bisey anlatmadik bunlar kendi hatalarini görmemk icin beni doldurduklarini zannetim sirf o kiza degil bi kac onlarin sülalesindeki insanlarida arayip azarladilar sen aramizi bozuyorsun diye benle yani esimin ailesinin. cok ciddiyim olaylar bunlar ben burda akil almaya derdimi anlatmaya geldim siz ne diyorsunuz.
valla kızım şunu söyliyim sana eşin beş para etmez bir adam kusura bakma ama bu gerçek boşuna hayata pembe gözlüklerle bakıp ah ayrıyımm seviyorumm şöylee böylee deme.istese yanına da gelir ararda sorara da, eşin işe de mi gidemiyor işe de ailesi mi götürüyor elinden tutup. Eğer bu anlattıkların doğruysa bırak o adamı gerçi ailende sana sahip çıkmıyor doğacak çocuğuna hiç sahip çıkmazlar kocanın eline verirlerbebğini, sana da yeni talipler beklerler. O yüzden aklını başına al Ananı babanı al yanına gitsinler çocuğun evine amaçlarının ne olduğunu sorsunlar haa olmuyor mu olmas o zaman ayrılırsınız.